Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.099
% 3.31
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.099
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

CryptoQuant: Piyasa Katılımcıları Bitcoin Biriktirmeye Devam Ediyor

CryptoQuant’tan gelen son verilere göre, piyasa katılımcıları aktif olarak Bitcoin satın almaya devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

CryptoQuant ekibi, Bitcoin birikimi ve satışı hakkında bazı veriler paylaştı. Veriler, genel olarak Bitcoin’de net birikim trendinin devam ettiğini gösteriyor. Ancak diğer taraftan, bazı balinalar tam tersi yönde hareket ederek BTC’lerinin bir kısmını satıyor.

Madenciler Biriktirmeye Devam Ediyor

CryptoQuant analistlerinden Venturefounder’ın makalesine göre, madencilerin şu anda BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolar ile işlem gördüğü zamandan daha fazla Bitcoin’i var.

3.700 BTC Çekildi

Veriler ayrıca, kripto varlık alım satım platformlarından 3.700 BTC çekildiğini ortaya koyuyor. CryptoQuant analistleri, söz konusu seviyenin Eylül ayındaki birikim oranına benzer olduğuna dikkat çekiyor.

Diğer taraftan balinaların BTC’lerinin bir kısmını sattığı görülüyor. Exchange Whale Ratio verisi, 0.65 ile bir yılın en yüksek seviyesine ulaşmış durumda.

Yatırımcıları Uyardı

Analistler, Bitcoin’in 51.000 dolar seviyesinin üzerine yerleşmeden yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini ekledi. 51.000 doların ardından, 56.800 doların önemli bir direnç seviyesi olduğu hatırlatıldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir