Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$65.131
% 2.40
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 65.131
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

CryptoCompare’e Göre Litecoin ve Solana, Kasım Ayında Bitcoin Tabanlı Yatırım Ürünlerinden Daha İyi Performans Gösterdi

Kripto para birimi veri şirketi CryptoCompare’e göre, Bitcoin (BTC) tabanlı yatırım ürünleri, altcoin tabanlı ürünlerden gelen güçlü bir rekabetle karşı karşıya.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto veri firması yeni bir raporda, Litecoin (LTC) ve Solana’ya (SOL) dayalı yatırım ürünlerinin, 19 Kasım’a kadar uzanan 30 günlük dönemde BTC’ye dayalı ürünlerden daha iyi getiri sağladığını söyledi. CryptoCompare, Bitcoin tabanlı yatırım ürünlerinin aynı dönemde zarar kaydettiğini, Ethereum ve Solana tabanlı ürünlerin ise kâr kaydettiğini söylüyor.

“BTC tabanlı ürünler son 30 günde %-6 ile %-13 arasında değişen kayıplar yaşarken, ETH ürünlerinde %0,5 ile %7 arasında değişen kazançlar görüldü. 21Shares’in ASOL ETN %22 ile en büyük kazancı yaşadı…”

Rapor ayrıca, Bitcoin için yönetim altındaki varlıkların (AUM) seviyesinin aylık bazda önemli bir düşüş gördüğünü ve diğer kripto varlıkları için AUM’nin arttığını vurguluyor.

“Bitcoin AUM, Kasım ayında %9.5 düşüşle 48.7 milyar dolara düşerek Temmuz ayından bu yana en büyük aylık geri çekilmesini gerçekleştirdi. Bu arada, Ethereum ve diğer kripto para birimi ürünleri, AUM’larının sırasıyla %5.4 artarak 16,6 milyar dolara ve %10,4 artarak 2,6 milyar dolara çıktığını gördü.”

Raporda ayrıca şu ifadeler yer aldı:

“BTC tabanlı yatırım ürünleri, ETC Groups’un -%13,1 getiri sunan BTCE ürününün önderliğinde Kasım ayında genellikle olumsuz getiriler gördü. Benzer şekilde, Grayscale GBTC -%10,2 getiri sundu. En iyi performans gösteren yatırım ürünü, -%6,6 getiri sunan Valour’un BTCZERO ürünü oldu.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir