Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.118
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.118
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

CryptoCom Artık Kullanıcıların Apple Pay ile Kripto Satın Almalarına İzin Verecek

Crypto.com kısa süre önce Apple Pay’i uygulamasına ve web sitesine entegre ettiğini duyurdu. Apple, doğrudan kripto para ödemesini desteklemiyor ancak Crypto.com kullanıcılarına uygulama içi satın alma yapma seçeceği sunuluyor.

Bu satın alma işlemleri Apple Pay üzerinden hem kredi hem de banka kartları yardımı ile gerçekleştirilebilir. Bu yeni gelişme sayesinde borsa, kullanıcı deneyimini geliştirecek ve güçlendirecek. Apple Pay, kripto para birimleri satın almak için sorunsuz ve güvenli bir ödeme yöntemini kolaylaştırmaya yardımcı olacak.

Borsa, işlemleri kolaylaştırabileceği ve aynı zamanda güvenliğin tehlikeye atılmamasını sağlayacağı için müşterileri için bu özelliği dahil etme kararını özellikle aldı. Ek olarak, kripto para satın alırken ödeme yöntemi olarak Apple Card sahibi olan kullanıcılar, alışverişlerinde Günlük Nakit olarak %2 kazanabilecekler.

Şimdilik Sadece ABD’de Kullanılabilir

Crypto.com, kullanıcılarının Apple Pay kullanarak paralarını kolayca yatırabilmelerini istiyor. Ancak bu yeni özellik, yalnızca ABD’deki kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor. Özellik yalnızca ABD’de mevcut olsa da, platformun önümüzdeki zamanlarda özelliği diğer ülkeler için sürekli olarak kullanıma sunma planları var.

Borsa tarafından sunulan bu yeni hizmette kripto alım satım limitleri de geçerli olacak.

iOS cihazlarda Apple Pay, iPhone kullanıcıları için kolay ödeme yapılmasına yardımcı olur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir