Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.777
% 3.10
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.777
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Crypto.com’dan 400 Milyon Dolarlık Aktarma Hatası

Gate adlı rakip kripto borsasına yanlışlıkla 320 binden fazla ETH (yaklaşık 400 milyon dolar) gönderdi.

Crypto.com, ilk kez böyle bir hata yapmıyor. Geçen yıl, bir Crypto.com çalışanı yanlışlıkla bir müşteriye 7,1 milyon dolardan fazlasını transfer etti. Daha sonra firma, fonların iadesi için kişiye dava açtı. Bu kez bir kişiye değil, kripto para borsasına transfer gerçekleştirildi.

Crypto.com, Yanlışlıkla 400 Milyon Dolar Değerinde ETH Aktardı

Crypto.com, 21 Ekim’de Gate adlı rakip kripto borsasına yanlışlıkla 320 binden fazla ETH (yaklaşık 400 milyon dolar) gönderdi. Bu, bugün bir Twitter kullanıcısının neden büyük miktarda ETH’nin Crypto’dan aniden çıktığını soran bir ekran görüntüsü yayınlamasından sonra ortaya çıktı.

Firmanın CEO’su Kris Marszalek, tweet’e yanıt vererek transferin insan hatasından kaynaklandığını söyledi. Marszalek, ekibinden birinin rezervlerindeki ETH’nin yaklaşık yüzde 80’ini yanlışlıkla beyaz listedeki bir borsaya gönderdiğini söyledi. Fonların yeni bir soğuk depolama cüzdanına taşınmasının planlandığını da belirtti.

Marszalek‘in konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“Bunun yeni bir soğuk depolama adresine taşınması gerekiyordu, ancak beyaz listedeki bir harici borsa adresine gönderildi. Gate ekibiyle birlikte çalıştık ve fonlar daha sonra soğuk hava depomuza iade edildi”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir