Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.551
% 1.79
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.551
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Crypto.com, Kanadalı Kullanıcılar İçin USDT’yi Delist Etti

Crypto.com

Kripto para borsası Crypto.com 31 Ocak 2023 tarihinden itibaren Kanadalı kullanıcılar için Tether’i (USDT) delist etmeyi planlıyor.

Firmaya göre, kullanıcılar USDT varlıklarını son tarihe kadar çekmez veya dönüştürmezlerse, Tether’leri otomatik olarak USD Coin’e (USDC) dönüştürülecek.

“Bu askıya alma süresinden sonra harici cüzdanlardan USDT yatırılırsa bir geri alma ücretine tabi olabilirsiniz ve bazı durumlarda fon alımı mümkün olmayabilir.”

Ağustos 2022’de Crypto.com, Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’nun firmanın Kanada’daki operasyonlar için ön kayıt taahhüdünü kabul ettiğini duyurrmuştu. Yasal gerekliliklerin bir parçası olarak, Kanada’nın Ontario eyaletinde faaliyet gösteren kripto para borsalarının, USDT’yi de içeren OSC tarafından yasaklanan dijital varlıkları listelemesi yasaklandı.

Benzer şekilde, Kanada Yatırım Sektörü Düzenleme Kuruluşu (IIROC) tarafından düzenlenen bir kripto para borsası olan Coinsquare, şu anda USDT’yi mevcut ticari varlıklarından biri olarak listelemiyor.

OSC, kararını verirken Tether yasağının ardındaki gerekçeyi hiçbir zaman açıklamadı. Bununla birlikte, 17 Şubat 2021’de mühürsüz bir belgede, 15 Eylül 2017’ye kadar “Tether tarafından tutulan ve görünüşte dolaşımdaki yaklaşık 442 milyon tether’ı destekleyen tek ABD dolarının Bank of Montreal’de depozitoda bulunan yaklaşık 61 milyon dolar olduğu” belirtildi.

Şu anda, tüm potansiyel kripto para borsaları Kanada’da faaliyet göstermek istiyorlarsa IIROC’ye kaydolmalıdır. Binance, Bybit ve Huobi gibi borsalar, geçmişte OSC ile düzenleyici statülerine ilişkin sorunlarla karşılaşmıştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir