Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.198
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.198
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

CrossTower, Kripto Projelerini Satın Almak İstiyor

Kripto para borsası CrossTower, Voyager Digital için verdiği teklifin haricinde başka kripto projelerini de satın almak istiyor.

Kripto piyasası, ayı yönlü trendini devam ettiriyor. Düşüş yönlü trendin etkisi olarak, birçok proje zorlu günler geçirmeye başladı. Ancak, güçlü kalmayı başarmış projeler ise döngüyü yatırım fırsatı olarak görüyor. Kripto paralar ve kripto madencilik yatırımları, son zamanlarda ciddi bir artış gösterdi. Geçtiğimiz günlerde, iflas eden Compute North’un varlıklarına ciddi alıcılar talip oldu. Kripto piyasasında yoğun gündem olan Voyager Digital, FTX’in iflasının ardından yeni alıcısını arıyor. Teklif veren şirketlerden birisi olan CrossTower, başka kripto projelerine de yatırım yapmak istiyor.

CrossTower, Satın Almalar İçin Fon Kuracak

Kripto borsası CrossTower’ın CEO’su, kripto kredi platformu Voyager Digital’in haricinde başka projelere de yatırım yapmak istediklerini aktardı.

Şirketin CEO’su Kapil Rathi, şirketinin iyi müşterileri ve potansiyeli olan projeleri satın almak için güçlü olduğunu belirtti. Ayrıca Rathi, yatırımcılarının da temkinli davrandığının altını çizdi.

Ayrıca şirket, kendilerine ait bir kurtarma fonu oluşturmayı planladıklarını aktardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir