Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.335
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.335
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Cramer’ın Laneti Mi Geliyor? Gözler Bu Altcoin’e Kilitlendi!

CNBC’nin Mad Money sunucusu Jim Cramer, lider altcoin Ethereum’un (ETH) fiyatında önemli bir artış olabileceğini savundu. Sunucu %40’lık ralli öngörüyor, ancak kripto topluluğu, özellikle Netflix tahmininden sonra, %71 düşmesine neden olan son kayıpları nedeniyle temkinli davranıyor.

Jim Cramer Ethereum’da %40’lık patlama bekliyor, ancak topluluk endişeli

En son “Girl Talk Stocks” yayınında, Mad Money sunucusu Jim Cramer gelecekte Ethereum’da %35’lik bir büyüme öngördü ve bu konuda “inançlı” olduğunu söyledi. Bununla birlikte, kripto para piyasası ve özellikle Ethereum hakkında bu kadar iyimser bir görünüme rağmen, topluluk Cramer’in boğa manşetlerine karşı çekimser.

Kripto para topluluğunun endişeli olmasının temeli, Cramer’in Netflix hisse senetleri %70 değer kaybetmeden hemen önce yaptığı paylaşımlara dayanıyor. Hatta, Bitcoin topluluğundan bazı üyeler Cramer’in çağrılarına “Cramer’s laneti” olarak isimlendirdi.

Cramer’den gelen çağrı, altcoin piyasasının ihtiyaç duyduğu son şey

Ethereum’un günlük grafiğine göre, lider altcoin toparlanmaya çalışıyor ve son dört gündür yerel destek etrafında konsolide oluyor, bu da ETH’yi yükseltmek için çok az satın alma gücünün olduğunu gösteriyor. Santiment tarafından sağlanan verilere göre S&P 500 endeksi ile belirgin bir korelasyon söz konusu. ETH’nin fiyatı, S&P 500 endeksi istatistiklerinde %1,8’lik bir düşüşün ardından %3’lük bir artışa tanık oldu.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, 29 Nisan’da Santiment şunları kaydetti:

SP500‘de +%1,8’lik bir günün yardımıyla Ethereum, hisse senedi piyasalarıyla sıkı korelasyonu ile 2.930 doların üzerine çıktı.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü üzere, ETH’nin baskın alıcıları balinalar, aynı yükselişe daha fazla ETH alarak karşılık verdiler. 100.000 doları aşan balina işlemlerinin sayısı gün içinde önemli ölçüde arttı. 4 saatlik bir sürede yaklaşık 1.451 bu tür işlem kaydedildi. Santiment, ani yükselişin, kilit paydaşların fiyat artışını fark ettiğini gösterdiğini belirtiyor. Ayrıca IntoTheBlock’a göre, ETH HODLer’ların %70’i büyük kazançlara tanık oldu. Aynı zamanda, ETH’nin ekosistemi, benzersiz etkileşimlerin sayısında bir artış gördü.

Eski BitMex CEO’su Arthur Hayes, bu ilişkiyi göz önünde bulundurarak Cramer’in aksine kırmızı bayrak kaldırıyor. İlginç bir şekilde, Fed enflasyonla mücadele için para politikasını sıkılaştırırken, borsa 2022’ye kadar büyük bir çöküşe hazır görünüyor. Analistlere göre bunun en büyük altcoin üzerinde düşüş etkisi olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir