Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.893
% 2.64
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.893
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Country Music Association, Solo Music İş Birliğiyle NFT Yayınlıyor

Türkçeye Country Müzik Derneği olarak çevirebileceğimiz Country Music Association (CMA), 1967’den beri müzik endüstrisinde başarı gösteren sanatçılara ve yayıncılara ödül töreni düzenlemektedir. CMA, 55 yıllık ödül geçmişini kutlayan bir NFT koleksiyonu çıkartacağını duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

CMA koleksiyon için NFT platformu Solo Music ile ortaklık kurdu.

The Hollywood Reporter verilerine göre CMA Ödülleri 2020’de 7 milyondan fazla ve önceki yıl 11 milyondan fazla izleyici toplayarak en büyük müzik ödülleri programlarından biri oldu.

Koleksiyon, Polygon Network’e dayalı 1.000 dijital sanat NFT’sini içeriyor. Her biri 25 dolar olacak ve 12 Kasım’da satışa sunulacak.

CMA, NFT’sini Alanlara Özel Avantajlar Sağlayacak

Bir CMA NFT’sini satın alanlar, CMA dijital topluluğunun bir parçası olacak ve CMA etkinliklerine özel erişim sağlama, gelecekteki CMA NFT’leri satın alma ve markalı ödülleri alma olanağına sahip olacak.

Solo Music, söz yazarı-yapımcı Tommy Cecil, Brain Candy Management kurucusu Ayla Kress ve NFT koleksiyoncusu Luke Porter’ın finansmanıyla desteklenen Nashville merkezli dijital bir müzik varlık platformudur.

Solo Music’in kurucu ortağı ve CEO’su Barron Solomon, The Block’a şu şekilde konuştu;

“NFT’ler müzik endüstrisinde benimsenmeyi sağlama yolunda ilk adımımız olsa da, gelecekte bilet sistemi ve tokenize edilmiş telif hakları yoluyla blok zinciri teknolojisinin gücünden yararlanmayı planlıyoruz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir