Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.649
% 2.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.649
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coti Coin Nedir? COTI Nasıl Alınır?

Coti Coin nedir? Coti Coin, fiat ve kripto paraları destekleyen bir ödeme sistemi olarak çalışan, güvenli ve ölçeklenebilir bir Blockchain projesidir. Bu makalede Coti Coin nedir, ne sunar COTI nedir, nasıl alınır, ne için kullanılır gibi merak edilen soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, merak eden okurlarımız için hazırladık. Gelin projeyi birlikte inceleyelim.

Coti Coin nedir?

2016 yılında Samuel Falkon tarafından kurulan Coti Coin hem fiat hem de kripto para birimlerini destekleyen, merkeziyetsiz bir ödeme sistemidir. Proje, bu alandaki diğer Blockchain projeleriyle rekabet etmek için güvenlik ve ölçeklenebilirlik gibi özelliklere ağırlık vermiştir. Bu amacına ulaşan platform, saniyede 100.000 işlem gerçekleştirme kapasitesine sahiptir. Platformun yerel kripto para birimi ise “İnternetin para birimi” anlamına gelen COTI’dir.

Kripto paralara mesafeli kurumsal yatırımcılara kendi markalarının stabil coinlerini oluşturma imkânı tanıyan Coti Coin, Visa ve Paypal gibi küresel ve merkezi ödeme sistemlerine rakip olmak için tasarlanmıştır. Kendini “ilk kurumsal sınıf dijital fintech platformu” olarak tanımlayan proje, COTI pay ürünü aracılığıyla kurumsal kullanıcıların kendi ödeme çözümlerini üretmelerine olanak verir.

Ödeme platformu, hızlı ve düşük masraflı bir biçimde çalışır. Kullanıcılar, cüzi miktarlarda işlem ücretleri ödeyerek anında işlem gerçekleştirme avantajına sahiptir. Platform, bu yüksek ölçeklenebilirliği, Proof-of-Trust konsensüs mekanizmasına dayalı DAG isimli bir protokol ile sağlar. Çevrimiçi ve çevrimdışı ödemeleri işleyebilen platform, kripto paralar, stabil coinler ve COTI Visa kartı gibi ödeme seçeneklerini destekler.

COTI nedir? Ne için kullanılır?

COTI, Coti Coin platformunun yerel kripto para birimi olarak çalışan bir tokendir. Tokenin ERC-20, BEP-20 ve BEP-2 akıllı sözleşmeleriyle oluşturulmuş versiyonları bulunur ve kullanıcılar, platformun sunduğu bir köprü aracılığıyla varlıklarını farklı versiyonlara dönüştürebilir. Maksimum arzı 2 milyar adet olarak sınırlandırılan COTI, ağ içerisinde çeşitli amaçlarla kullanılır. COTI, merkeziyetsiz borsalarda işlem görebilen bir kripto paradır. Ağ içerisindeki tüm işlem ücretleri için bir ödeme yöntemi olarak kullanılır.

Kullanıcılar, platformdaki bahis ve satın alma gibi tüm işlemleri COTI ile gerçekleştirebilir. Token, staking özelliğine de sahiptir. Bu, token sahiplerinin varlıklarını kilitleyerek ödül kazanabileceği anlamına gelir. Yazının yazıldığı sırada Coti Coin, 264 milyon dolar civarında bir piyasa değeri ile en büyük 183. kripto para birimi konumundaydı. Buna ek olarak, maksimum arzın %52’sine denk gelen 1,05 milyar adet COTI dolaşımda bulunuyordu.

COTI Nasıl Alınır?

COTI, işlem hacmi büyük birçok kripto para borsası tarafından desteklenmektedir. Tokeni satın almak isteyen kullanıcılar, öncelikle bu borsalardan birini bulmalıdır. Coti Coin projesiyle ilgilenen yatırımcılar; Binance, Bybit, Crypto.com ve KuCoin gibi borsalara üye olabilir. Eksiksiz bir şekilde üye olan yatırımcılar, cüzdanlarına para yatırarak tokeni satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir