Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.872
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.872
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Compute North, Bölüm 11 İflas Başvurusunda Bulundu

Bitcoin madenciliği hosting sağlayıcısı Compute North, Teksas mahkemesine Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu.

Şirketin dilekçesi bugün, Teksas Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemesi’ne sunuldu.

Compute North, İflas Başvurusu Yaptı

Compute North tarafından yapılan dosyalamada “Herhangi bir idari masraf ödendikten sonra, teminatsız alacaklılara dağıtılması için herhangi bir fon sağlanmayacak” ifadesini kullandı.

Şirketin pazarlama ve sürdürülebilirlik başkanı Kristyan Mjolsnes, şirketin işlerini tekrar istikrara kavuşturmak için kapsamlı bir yenide yapılandırma fırsatı bulduğunu kaydetti.

“Bu, müşterilerimize ve ortaklarımıza hizmet vermeye devam etmemizi ve stratejik hedeflerimize ulaşmamız için gerekli yatırımları yapmamızı sağlayacaktır”

Yapılan dosyalamaya göre şirketin tahmini borçları ve tahmini varlıkları 100 milyon ile 500 milyon dolar arasında yer alıyor.

Şirket, yeni Bitcoin madenciliği veri merkezleri finanse etmek için bu yılın başlarında 385 milyon dolarlık öz sermaye ve borç fonu topladı.

Compute North’un müşterileri arasında Temmuz ayında 42 megavatlık bir hosting anlaşması imzalayan Marathon da dahil olmak üzere en büyük Bitcoin madenciliği şirketlerinden bazıları yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir