Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.958
% 4.48
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.958
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

ColdStack Nedir, Ne İşe Yarar?

ColdStack projesinin başlıca kullanım alanlarından bahsedecek olursak, Web3 Infrastructure Projeleri başta olmak üzere, DeFi hizmetlerinin yanı sıra Blokzincir tabanlı oyunlarda kullanılırken, NFT ekosisteminde en büyük marketlerden ikisi olan OpenSea ve SuperRare sitelerinde Dijital Varlık Depolayıcısı (Digital Asset Storage) olarak hizmet vermektedir.

UniSwap borsasında CLS/USDC paritesiyle işlem gören tokenın son 24 saatte 93.000 $ işlem hacmine sahip olmuştur.

Şu anda da olduğu gibi, ColdStack platformu, bir ColdStack kullanıcısının Filecoin ile toplu verileri, Storj ile 4k fotoğrafları, Arweave ile web sayfalarını ve bunun yanında OpenSea ve Rarible ile NFT’leri listeleyebilmesini tek bir token ile gerçekleştirecek şekilde geliştirilmektedir.

Yazım sırasında CLS tokenın piyasa değeri $4.604.872 iken anlık fiyatı 2.80 $ civarlarında işlem görmektedir. Tüm zamanların en düşük seviyesinden (ATL) %102 artış yüzdesiyle fiyatlanan token analizinde 2.55 $ seviyeleri destek seviyelerini oluştururken direnç seviyeleri ise 3.20 ve 3.65 $ seviyeleri takip edilebilir.

ColdStack’in kazanılmış özel satış tokenları Solv Finance’in Financial NFT Voucher sistemi aracılığıyla dağıtacağını duyurmaktan mutluluk duyuyor. NFT’ler için uygun maliyetli depolama, NFT mint özellikleri ve NFT grant programı aracılığıyla NFT sektörüyle giderek daha fazla ilgilenen bir platform olarak, bu heyecan verici kullanım durumunu keşfetmekten heyecan duyuyoruz. En önemlisi, Solv, ColdStack topluluğunun, özel yatırımcılardan indirimli olarak kazanılmış $CLS tokenlarını satın almasına izin verecek.

Not: Bu yazıda bulunan bilgiler yatırım tavsiyesi içermemekle birlikte, yatırımcı bilgilendirme yazısı olarak yazılmıştır. Yazım sırasında verilen fiyat ve bilgilerin değişkenlik göstermesine karşın riskinizi ve sermayenizi yöneterek yatırım planınızı oluşturmanızı tavsiye ederiz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir