Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.474
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.474
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Çöküşte Balina Sepetleri MANA ve Bu Altcoin’lerle Doluyor! 

Piyasa şu anda tehlikedeyken, Ethereum balinaları bunu portföylerine daha fazla kripto para eklemek için bir fırsat olarak görüyor. Altcoinler piyasadaki en büyük darbeyi aldı ve bu nedenle bu tokenleri indirimli olarak gören bu balinaların odak noktası oldu. Balinalar Decentraland (MANA) ve bir dizi tokene odaklanıyorlar.

Ethereum balinaları Shiba Inu’da hala boğa

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere ETH balinaları, Shiba Inu’da çoğu zaman boğa oldu. Çok büyük alımlarıyla, meme parasını daha geniş kripto piyasasının zihninde tutmayı tek başlarına başardıkları, ara sıra hype destekli geri kazanımlar için güvenli oldukları söylenebilir. Şimdi, piyasa düşüşte ve Shiba Inu da düşmeye devam ederken bile, balinalar alımlarına devam ediyor.

En çok satın alınan 10 token listesinde, Shiba Inu (SHIB), Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) gibi stablecoin’lerin ardından dördüncü sırada yer aldı ve ETH doğal olarak liderliği aldı. Ortalama olarak, balinalar 2.256.645.536 SHIB tokeni satın aldı. Bu, balinalar tarafından SHIB için harcanan ortalama 35.888 dolar değerine eşdeğer.

Meme coin’i aynı zamanda dolar değerine göre ETH’nin arkasındaki en büyük token pozisyonu olmaya devam ediyor. Balina bakiyeleri son birkaç hafta içinde düşmüş olsa da, toplu bakiyelerinde hala 809 milyon dolardan fazla SHIB tutuyorlar. Bu, tüm SHIB tokenlerinin %15’inden fazlasının ilk 100 ETH cüzdanında tutulduğu anlamına geliyor.

LINK, MANA tokenleri de balinaların listesinde yer alıyor

Tüm zamanların en yüksek değerlerinin önemli bir bölümünü kaybeden kripto paralar, Ethereum balinaları tarafından tercih edilmeye devam ediyor. LINK ve MANA gibi tokenler de bu balinalar tarafından son 24 saat içinde satın alınan ilk 10 kripto paranın listesine girdi. Bu iki tokenin ortak noktası, her ikisinin de ATH değerlerinin %80’inden fazlasını kaybetmiş olmalası.

Ethereum balinaları, LINK tokenlerini ortalama 9.839 dolar ve MANA tokenlerini ortalama 7.328 dolar satın alarak listede sırasıyla 5. ve 6. sıraya yerleştirdi. İlginç bir şekilde, bu tokenlerin hiçbiri bu balinaların ilk 10 holdinginde görünmüyor. Listeyi oluşturan diğer tokenler ise KNC, GALA, WOO ve yeni piyasa favorisi APE.

NFT’ler de birikim eğilimlerinin dışında bırakılmadı. Son iki günde ETH fiyatının düşmesiyle, bazı yüksek değerli NFT’lerin taban fiyatı düştü ve balinalar onları süpürmeye başladı. Moonbirds ve DOODLE açıkça favoriler arasında yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir