Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.264
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.264
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Çökeceği Söylenen Web3 Coin’i Fırladı! İşte Olanlar

Çin’den çekilmesinin ardından darbeler alan bir Web3 coin projesi olan STEPN, muhteşem bir dönüş yaptı. Popüler Move-to-Earn projesi, son 7 günde %75 fiyat artışı ile kripto piyasasının başını döndürdü.

Ölecek denilen Web3 coin projesi, göz alıcı bir dönüş yaptı!

2022 yazının başlangıcından birkaç gün önce, STEPN tokenin fiyatını %30 düşüren bir duyuru yapmak zorunda kaldı. Ancak projenin korkunç görünen geleceğine rağmen GMT, son yedi günde değerinin %75’ini kazandı. Bu da yatırımcıların “walk-to-earn” iş modelini desteklemeye hala hazır olduğunu gösteriyor.

Bir günlük zaman dilimine göre GMT, tam bir ralli dönüşüne giden yolda ilk direnç seviyesine doğru başarıyla ilerliyor. Şu an itibariyle STEPN, azalan ve yükselen varlıklar arasında bir bariyer görevi gören 50 günlük hareketli ortalamaya ulaştı.

STEPN (GMT) teknik görünümü

Kripto analisti Arman Shirinyan, Web3 coin projesinin teknik görünümünü şu şekilde analiz ediyor: 200 günlük hareketli ortalama, güçlü bir düşüş trendinden çıkma yolundaki herhangi bir varlık için ana direnç seviyesidir. Bir atılım olması durumunda,  bu seviye de dahil olmak üzere diğer günlük direnç seviyeleri henüz oluşmadığından tam bir trend dönüşü göreceğiz.

Ne yazık ki, son birkaç saat içinde STEPN, 50 günlük Üstel Hareketli Ortalamayı kıramadı. Ayrıca son birkaç saat içinde yaklaşık %10 oranında tersine döndü. Bu, hafta sonu işlem hacmi eksikliğinin GMT’nin tam ralli moduna girmesini engellediğini gösteriyor.

Web3 coin projesini öldürebilecek duyuru neydi?

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere Mayıs ayının sonunda, STEPN’in resmi Twitter hesabından bir duyuru yaptı. Bu duyuruda, Çinli yatırımcıları, STEPN’in Çin’de karşılaştığı düzenleyici sorunlar nedeniyle platformdan yaklaşan yasakları hakkında bilgilendirdi.

Neyse ki Web3 coin projesi, yatırımcıların sahip oldukları tüm varlıkları geri çekmelerine izin verdi. Ayrıca, uygulamaya erişmenin alternatif yollarını kullanmalarına imkan tanıdı. STEPN, bir hesaba bağlı her cihazın performansını sürekli olarak takip ediyor. Bu şekilde kişinin ilerleme durumunu izleme imkanı sağlıyor. Ne yazık ki bu da uygulamanın bir VPN ile kullanılmasını engelliyor.

STEPN (GMT) Nedir?

STEPN, Solana Blockchain’deki GameFi öğelerine sahip, kendine özgü bir Web3 yaşam tarzı uygulaması. Play-to-earn özelliklerini bir fitness uygulamasıyla birleştirerek ‘move-to-earn’ adlı yeni bir kategori oluşturuyor. Kullanıcılar, yürürken veya koşarken oyun içi para kazanmak için kullanabilecekleri NFT spor ayakkabı satın alıyorlar.

STEPN, milyonlarca kullanıcıyı daha sağlıklı bir yaşam tarzı izlemeye teşvik ediyor. Bu şekilde fitness uygulamaları pazarında devrim yaratmayı amaçlıyor. Uygulama, kullanıcıların gerçekten egzersiz yaptığını kanıtlayan Proof-of-Move ve işleyen bir GPS sistemi ile çeşitli sorunları çözüyor. Ayrıca, STEPN kullanıcıları finansal olarak teşvik ediyor. Buna ek olarak sosyal ödül unsurlarını tanıtmayı planlıyor. Dolayısıyla karbon nötrlüğüne başarılı bir şekilde katkıda bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir