Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.074
% 3.89
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.074
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

CoinsPaid Nedir?

CoinsPaid, işletmelerin dünya çapında çalışmasını, maliyetleri düşürmesini ve güvenilir kripto para birimi işleme yöntemleri kullanarak yeni pazarlara ulaşmasını sağlayan kripto para birimi ödeme hizmetleri sunan bir ekosistemdir.

Kendi markanızı da kurabileceğiniz platformda şu anda 700’ün üzerinde işletme faaliyet göstermekte. Bunun yanı sıra CoinsPaid kendi demo hesabınızı oluşturarak bir ay içinde kendi markanız altında bir kripto ödeme ağ geçidi başlatmanıza yardımcı olmakta. CoinsPaid’in burada ki stratejisi ise şu;

Delikler ile dolu bir geminin içerisindeyiz (Yeni yeni parlayan kripto para piyasasından bahsediyor). Ve bu gemi su alıyor. CoinsPaid bu suyu boşaltan bir kova yaptı. Siz olsanız kovanın tasarımını paylaşmaz mısınız?

Neden CoinsPaid bu kadar özel? Onu bu denli rakiplerinden ayıran ne?

  • Güvenli altyapısı: Karpersky IO tarafından korunan ağ güvenliğ ile destekleniyor.
  • Maksimum ölçeklenebilirlik: Kendinden ölçeklenebilirlik ve Özelleştirmeye sahip.
  • Riski minimalize etme: 2 ayrı entegre dolandırıcılık önleme sistemine sahip.

CoinsPaid’in rakiplerine karşı ana avantajı, iş modelinin çok yönlülüğüdür. Diğerleri genellikle zaten başarılı olan ve istikrarlı bir şekilde büyüyen bir ürüne odaklanırken, CoinsPaid sürekli olarak ek müşteriler çekecek yeni çözümler arıyor. Şu anda şirket, hem mevcut B2B müşterileri hem de gelecekteki perakende kullanıcıları ve yatırımcılar için DeFi çözümlerini piyasaya sürerek bir B2C segmentine girmek istiyor.

CoinsPaid’in ödeme ağ geçidi olarak 1. sıradaki ana rakibi, esas olarak tek bir ürüne odaklanan CoinPayments – kripto para birimi ödeme hizmeti. CoinsPaid, halihazırda birden fazla B2B çözümü içeren mevcut ekosistemi genişletmekle daha fazla ilgileniyor. 5 kattan fazla büyüdüler ve yalnızca 2020’de bir milyar avronun üzerinde kripto ödemesi gerçekleştirdiler.

Kendi işletmemi oraya bağladığımda ne tür bir desteği olacak?

Yasal uyumluluk desteği sayesinde; Yasal ve uyumluluk konularında çözüm odaklı tavsiye, lisanslama ve banka hesaplarıyla ilgili yardım seçenekleri sunulmakta.

Müşteri Hizmetleri desteği; Tüm müşteri sorunlarını sizin yerinize çözmek için, işletmeye deneyimli bir destek ekibi sağlayarak iş gücünüzü sizler ile koordineli bir şekilde yönetmeyi hedefliyor.

Pazarlama Desteği; Verimli pazarlama ve halkla ilişkiler stratejileri hakkında kullanıcıya sunulan kişiselleştirilmiş tavsiyeler ile pazarlamayı iyileştirmeye yönelik bir yaklaşım.

7 / 24 Canlı Destek; Zamanında yükseltmeler ve özelleştirilmiş uyarlama ile kanıtlanmış teknik altyapı hakkında bilgilendirmeler ve iyileştirmelerin yanı sıra her türlü sorun ve istek için özel bir hesap yöneticisi 7/24 hizmet vermekte.

Kayıt Seçenekleri Neler?

3 tür kayıt seçeneği bulunmakta. Seçtiğiniz kayıt seçeneğine göre aldığınız destek ve ayrıcalıkk farklılık göstermekte;

  • Şirketler & İşletmeler arası pazarlama veya satış uygulamaları (B2B) hesabı: 30’dan fazla kripto para birimi veya ulusal para birimi ile ticaret ve aktarım yaparak kendi kripto üzerine kurulu işinizi kurabilir, çevrim içi mağazalar ile doğrudan etkileşime geçebilirsiniz.
  • Kişisel Cüzdan Hesabı: %0 ücret ile kripto para birimi ile hizmetler için ödeme yapabilir, bunn yanı sıra 20’den fazla fiyat para birimi ile değiştirebilir, banka kartları ile kripto para satın alabilirsiniz.
  • CoinsPaid Partnerlik Hesabı: CoinsPaid’in tanıtımını yaparak satış yardımı, eğitim, kripto para hizmet API’sine erişim sağlama avantajlarını elde edebilirsiniz.

Takım

Partner ve Yatırımcı ortaklar

Token dağıtım ve yayım metrikleri

 

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir