Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.275
% 3.42
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.275
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

CoinShares, Bu Altcoin İçin Müjdeyi Verdi: ETP Geliyor!

FTX Token’e (FTT) dayalı bir ETP, Avrupa’nın en büyük dijital varlık yöneticisi CoinShares tarafından piyasaya sürülüyor. Dünyanın en büyük altcoin borsalarından biri olan FTX, lansmanın ortakları arasında yer alıyor.

CoinShares, FTX Token ETP’yi piyasa sürüyor

ETP, yaklaşık 40 milyon dolarlık bir başlangıç ​​sermayesi ile Almanya’nın Xetra borsasında işlem görmeye başlayacak. FTX Token ETP, CoinShares ve FTX tarafından oluşturulan ikinci ETP ürünü. Bu yılın başlarında yatırımcıların SOL stake ödemelerini sağlayan bir ETP piyasa sürüldü. Son haberin ardından FTX Token (FTT) fiyatı yaklaşık %3 yükseldi.

Yeni ETP, daha geniş bir yatırımcı yelpazesinin FTT’ye katılmasına izin veriyor. Hisse senedi yatırımcıları artık token satın almadan kriptoya yatırım yapabilir. Böylece kurumsal paranın altcoin projesine akışını hızlandırabilir.

Altcoin projeleri için kurumsal iştah artıyor

FTX borsasının yerel kripto para birimi FTT, işlemleri kolaylaştırmak için kullanılır. Fiyat değişiklikleri, FTX işlem hacimlerini anlamaya yardımcı olabilir. FTX’in halka açık hissesi olmadığı için, yatırımcılar borsaya yatırım yapmak için FTT token satın alabilirler.

FTX Token ETP, Coinshares’in bu yıl kripto ile ilgili yedinci ürün lansmanı. Bitcoin ve Ethereum’un ötesinde, kurumlar kripto para birimleriyle giderek daha fazla ilgileniyor. Polkadot, Tezos, Cardano ve Litecoin ETP’leri zaten mevcut.

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Grayscale, bu yılın başlarında çok sayıda kripto para girişiminin ardından akıllı sözleşmeler fonu başlattı. Wisdomtree ve 21Shares, kripto para destekli ürünler sunarken, CME altcoin değerlerini takip eden endeksleri duyurdu.

ETP nedir ve neden önemli?

Borsada işlem gören ürünler (ETP’ler), temel menkul kıymetleri, bir endeksi veya diğer finansal araçları izleyen menkul kıymet türleridir. ETP’ler, hisse senetlerine benzer borsalarda işlem görür, bu da fiyatlarının günden güne ve gün içinde dalgalanabileceği anlamına gelir. Yüksek dalgalı fiyat yapısına sahip olabileceğinden, yatırımcılar kazanç potansiyeline sahiptir, ancak aynı zamanda piyasa kaybı riski de vardır. Aynı zamanda, ETP’ler birkaç veya yüzlerce temel yatırım içerebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir