Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.021
% 0.63
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.021
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinmuhendisi-Monsterra AMA Özeti

Coinmuhendisi-Monsterra AMA Özeti

15 Ağustos 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak  AMA etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz Monsterra proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak kendisini tanıtmasını istediğimiz Monsterra yetkilisi şunları aktardı ve projeden kısaca bahsetti:

Ben Le Do – Ortaklık Yöneticisiyim ve aynı zamanda Monsterra projesinin BÜYÜK BİR HAYRANIyım. Pazarlama, Ortaklık Yönetimi ve Profesyonel İletişimde 7 yılı aşkın uygulamalı deneyimimle, oyunumuzun gelecekteki başarısına büyük katkı sağlayabileceğimi umuyorum.

Herkese selam. Ben Tina, şu anda Monsterra’nın Sosyal Müdürü. 😇

Sosyal gelişim, medya ve blok zinciri alanında 2 yılı kapsayan 5 yıllık deneyimim var. Geçen yılın sonunda başladığından beri projeye her zaman eşlik eden Monsterra’nın muazzam başarılar elde ettiğinden %1000 eminim ve bu IDO’da daha da büyük başarılar bekliyorum!

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak Monsterra yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde:

S1: Bize Monsterra’dan bahseder misiniz?

C1: Projeye başlamadan önce, o dönemde ürün ekibinin deneyimiyle birlikte 3 aylık bir pazar araştırması ve GameFi projeleri sürecimiz vardı. Bu yüzden Monsterra’yı ve ekosistemini üretiyor ve geliştiriyoruz.

👉 Monsterra, BNB, Avalanche ve Terra ağlarında Axie Infinity oyununun evcil hayvan dünyasından ve Clash of Clan veya Boom Beach of Supercell’deki oynanıştan esinlenen çok zincirli bir oyundur.

Oyun kurgusal bir dünyaya ayak basıyor ve çiftçilik, mülk inşası ve Mongen adlı büyülü yaratıklarla diğer topraklarla savaşmak etrafında dönüyor. Monsterra’nın devrim niteliğindeki tasarımı, milyonlarca oyun meraklısının eğlencenin tadını çıkarmasını ve önceden yatırım yapmadan yüksek kârlı bir akışa sahip olmasını sağlayan ücretsiz, eğlence için oyna ve kazanmak için oyna modellerinin bir kombinasyonudur.

🌈 Oyunda Mongen’in 5 ırkı vardır: Tectos, Mystic, Beast, Celest ve Chaos. Bunlardan 2 tanesi, Celest & Chaos yaklaşan Savaş aşamasında açıklanacak. Oyunda Macera modu, Boss Challenge modu, Battlefront modu, Arena modu olmak üzere 4 savaş modu vardır. ☀️

Monsterra’nın ekosistemi, zengin ekosistemdeki aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok unsurla son derece çekicidir:

1/ Oynanış (testnet)
2/ DAO
3/ Pazar Yeri (piyasaya sürüldü)
4/ Portal Oyunu (başlatıldı)
5/ Köprüler (çoklu zincir için)
6/ teşkilat portalı – ücretsiz güçlü bir yönetim aracı
7/ MonsTV
8/ MonsEvent

Detaylı bilgi işin lütfen web sitesini takip edin: https://monsterra.io/

S2: Monsterra’nın arkasındaki hikaye: fikirler, gelişim ve IDO’ya kadar olan yolculuğu, vb.

C2: Monsterra, BNB, Avalanche ve Terra ağlarında Axie Infinity oyununun evcil hayvan dünyasından ve Clash of Clan veya Boom Beach of Supercell’deki oynanıştan esinlenen çok zincirli bir oyundur. 🎯

Oyun kurgusal bir dünyaya ayak basıyor ve çiftçilik, mülk inşası ve Mongen adlı büyülü yaratıklarla diğer topraklarla savaşmak etrafında dönüyor. Monsterra’nın devrim niteliğindeki tasarımı, milyonlarca oyun meraklısının eğlencenin tadını çıkarmasını ve önceden yatırım yapmadan yüksek kârlı bir akışa sahip olmasını sağlayan ücretsiz, eğlence için oyna ve kazanmak için oyna modellerinin bir kombinasyonudur.

Bence gelişme oldukça yukarıda bahsedilen 😇

Monsterra ekosisteminde 8 bileşen vardır:
1/ Oynanış (testnet)
2/ DAO
3/ Pazar yeri (başlatıldı)
4/ Portal Oyunu (başlatıldı)
5/ Köprüler (çoklu zincir için)
6/ Guild Portal- ücretsiz güçlü bir yönetim aracı
7/ MonsTV
8/ MonsEtkinliği

6 ay çok uzun değil ama hepimiz bunun özellikle Monsterra IDO’ya kadar herhangi bir GameFi projesinin büyük bir yolculuğu olduğuna inanıyoruz. 🎉

♦️ Hashed, Huobi Ventures, Icetea Labs, Shima Capital, GameFi, GT Capital vb. liderliğindeki güçlü destekçilerle 2 milyon doları başarıyla aradık.
MetaGamingGuild, Salad Ventures gibi en iyi oyun loncaları

♦️3 başarılı INO: Binance NFT Marketplace’te 20.000 kutuda Gizemli Kutu Satışı 10 saniyede tükendi.
GameFi’de 900 kutu, Metaverse Starter, 1 saat içinde.

♦️ Testnet Farming testnet oynayan yaklaşık 70.000 oyuncu ve savaş cephesi testnet’ine kadar herhangi bir zamanda 2.000 oyuncu kaydedin

♦️ Güçlü topluluk: 200K Telegram üyesi; Discord’da 53K üye ve ardından Twitter’da 100K takipçisi ve her yerde varlığı harika geri bildirimlerle takip ediyor.

S3: Monsterra yenilikçi bir token modeli tasarladı. Bize daha ayrıntılı bilgi vermemize yardımcı olabilir misiniz?

C3: Monsterra’nın uzun vadede sürdürülebilir gelişimi için büyük beklentilerimiz var ve belirli bir planla özenle hazırlandık. Tabii ki, İDO’nun önemli bir kilometre taşı olduğunu ve İDO fırlatma rampaları, listeleme ortakları ve mainnet lansman etkinlikleri ile çeşitli faaliyetlerde bulunduğunun farkındayız. Aynı zamanda, 65K’dan fazla testnet’te bulunan oyuncu sayısıyla, kullanıcıların hemen atlamak istemelerini sağlayacak büyük ödüllerle çeşitli heyecan verici aktiviteler başlatacağız.

Enflasyonu en aza indirmek için, oyun içi ekonominin yönetimini çift belirteç modeliyle, MSTR’yi 100 milyon jetonluk sınırlı bir arzla ana belirteç olarak ve MAG’yi sınırsız arzla oyun içi ödül belirteci olarak inşa ettik. Çeşitli belirteç yardımcı programlarının ve NFT’lerin füzyon setlerinin (hem Mongens hem de topraklar için) bir tasarımıyla belirteç arzını ve yanma miktarını korumak için Akıllı Belirteç Yakma Mekanizmamız var. Uzun vadede sürdürülebilir büyümeyi garanti etmeye yardımcı olan anti-enflasyon mekanizmaları olarak kilit rol oynayacaklar.

🤜 Monsterra’daki geniş ve zengin ekosistem, keşfetmek, harcamak ve kazanmak için birçok token yardımcı programı geliştirecek. 🎮

Umarım, yaklaşan hazırlıklar ve aktiviteler Monsterriors’tan çok fazla sevgi ve katılım alır.

Website l Twitter  l Discord  l Facebook l Telegram Channel  | Youtube  l TikTok 

S4: Monsterra Journey’in şu ana kadar 6 ay geçti, Monsterra Team’in şimdiye kadar elde ettiği tüm büyük olağanüstü kilometre taşları hakkında daha fazla bilgi edinmek için çok heyecanlıyım?

C4: 6 aydan fazla bir süredir birlikte çok çalışıyoruz. Bunu tüm heyecan ve gururla paylaşmaktan gurur duyuyorum. Aşağıdaki gibi daha ayrıntılı olarak:

📌Hashed, Huobi Ventures, Icetea Labs, Shima Capital, GameFi, GT Capital vb. tarafından yönetilen güçlü destekçiler ve
📌MetaGamingGuild, Salad Ventures gibi en iyi oyun loncaları ve 2 milyon dolarlık bağış toplama ile dünya çapında 50’den fazla pazarlama ortağı.
📌Google, Binance NFT, CoinMarketCap ve diğerleri dahil olmak üzere bazı büyük isimleri içeren Güçlü Ortaklık Ağı
📌Başarılı INO’lar: Binance NFT Marketplace’te 20.000 kutuda Gizemli Kutu Satışı 10 saniyede tükendi. GameFi’de 900 kutu, Metaverse Starter, 1 saat içinde.
📌Özel NFT TRading Promosyon Kampanyası ile Binance NFT’de İşlem Hacminin İlk 3’ünü ve Binance NFT’de En İyi 1 Monsterra NFT kazananı ile sıralayın.
📌Testnet Farming testnet oynayan yaklaşık 70.000 oyuncu ve savaş cephesi testnet’ine kadar herhangi bir zamanda 2.000 oyuncu kaydedin
📌Güçlü topluluk: 200K Telegram üyesi; Discord’da 53K üye ve ardından Twitter’da 100K takipçisi ve her yerde varlığı harika geri bildirimlerle takip ediyor.
📌Tutkulu Ekip: 50 üye bu IDO’nun başlamasından bu yana birlikte çok sıkı çalışıyor ve bu etkinlikten çok kısa bir süre sonra ana ağ lansmanı için daha da fazla özveri sunuyor!

S5: Hepimiz bunu bekliyorduk, yaklaşan İDO’dan ne bekleyebiliriz?

C5: Resmi duyuruyu 10 Ağustos’ta yaptık ve 16 Ağustos’ta GameFi, Red Kite & Poolz’da buraya gelen IDO planı için çok heyecanlı geri bildirimler aldık. 🎁

İDO beyaz liste etkinliğini seven ve katılan çok sayıda insan nedeniyle, kayıt olmak için acele etmenizi ve yönergelere eklediğimiz adımları izlemenizi öneririm. Bu seferki toplam artış, topluluk için güvenilirlik ve güvenlik sağlamak için risksiz modele göre 3 fırlatma rampasında toplam 400 bin dolar. Tüm ortaklarımız da bu duyuruyu zaten❗️ yaptı

İDO’nun resmi olarak 16 Ağustos’ta 10 UTC’de başlayacağını ve birkaç saat sonra kullanıcıların deneyimi optimize etmeleri ve Monsterra’ya eşlik etmeleri için uygun koşullar yaratmak üzere MEXC & Pancake’de listeleneceğini lütfen unutmayın. Devam eden birçok paralel aktivite olacak ve biraz bunalmış hissedeceksiniz. Bizi izlemeye devam edin ve bizi takip edin! 📣

Ayrıntıları buradan kontrol edin: https://medium.com/@monsterra.io/ready-to-go-full-details-on-monsterra-ido-b6ac44ba5d38

S6: İDO için bize küçük ve kısa bir rehberlik ve ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz ?

C6:

Bir📝 Sayfada #Monsterra #IDO

👀Halka açık $MSTR hakkında🛒 bilinmesi gereken tüm bilgilerle hızlı bir şekilde ancak tam olarak bilgilendirilmiş

📌Fırlatma rampaları:
@Poolz__
@GameFi_Official
@PolkaFoundry

❓Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın: https://twitter.com/monsterra_p2e/status/1557683249807343617?s=21&t=QQT3q8Yk7OwNpH57EMHgAg
______
Bize👇 ayak uydurun

🌟Website l Twitter  l Discord  l Facebook l Telegram Channel  | Youtube  l TikTok 

 

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve Monsterra yetkilisi  tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve Monsterra yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.

 

TWITTER

S1: Çoğu NFT oyunu şu anda yeni bir oyuncunun oyuna katılması için pahalı başlangıç maliyeti nedeniyle düşük oyuncu tabanına sahiptir, @Monsterra_P2E büyük oyuncu grubunu nasıl çekiyor? onu diğerlerinden farklı kılan bazı özelliklerinden bahsedebilir misiniz?

C1: Monsterra’nın, Axie Infinity oyununun evcil hayvan dünyasından ve Clash of Clan veya Boom Beach of Supercell’deki oynanıştan esinlenerek hem BNB, Avalanche hem de Terra ağlarında oynanan, kazanması ücretsiz bir çoklu zincir oyunu olduğunu tekrar vurgulamak isterim. Artık ödemeden oynamaya ve kazanmaya ve oynamak ve kazanmak için ücretsiz olan diğer oyunlarla oldukça farklı.

Böylece Monsterra’da oyuncular kişisel finansal durumlarına bağlı olarak ücretsiz varlıkları kullanmayı veya Marketplace’ten ürün satın almayı seçebilirler. Ücretsiz öğelerle oynarken, oyuncular oyunun tüm özelliklerini deneyimlemeye devam edebilirler. Yine de, NFT’lerin varlıklarına finansal yatırım yapan oyuncular için daha da büyüleyici olacak. Bu nedenle, Monsterra’nın tüm kullanıcılara kar elde etmek için eşit bir fırsat sunduğundan emin olabiliriz. 💰

Ücretsiz varlıklar kullanan veya az miktarda sermayeye sahip olan oyuncuların çiftçilik yapmak, zengin mülklere sahip bir imparatorluk inşa etmek ve Mongens için daha fazla zaman ve çaba harcamaları gerekirken, NFT öğelerine daha büyük bir finansal yatırım yapan oyuncular bir savunma imparatorluğu kurma süresini kısaltabilir ve savaşlar ve olaylar olduğunda daha hızlı kar elde edebilir. 🎮

Pls oyuna❗️ girerken harika ve akıllı bir strateji oluşturduğunuzdan emin olun.

S2: $MSTR değerini ne verir? Ekosisteminizin içinde ve dışında bunun rolü nedir? Uzun vadede $MSTR tutmanın bazı avantajlarından bahseder misiniz? #Monsterra’in bugüne kadar elde ettiği önemli başarılar nelerdir?

C2: Monsterra oyunu 2 farklı token tarafından yönetilir ve desteklenir MSTR & MSTR ile MAG, toplam 100M token arzına sahip birincil tokendir. Jetonlarımız, ekosistemin tüm ürün ve hizmetlerinde kullanılacaktır.

Aşağıda, başvurmanız için MSTR belirteci için bazı önemli kullanım örnekleri verilmiştir:
✅ Staking için MSTR: Oyundan ödüller almak için MSTR’yi yatırın.
✅ Varlık satın alma için MSTR: Pazarda premium varlıklar satın almak için kullanıcıların MSTR’lerini harcamaları gerekir.
✅ Yükseltme için MSTR: Bazı üst düzey kilometre taşlarında oyun içi öğelerde reform yapmak için kullanıcıların MSTR’ye mal olacak bir yükseltme yapması gerekir.
✅ Etkinlik katılımı için MSTR: Herhangi bir oyun içi etkinliğe katılmak için, kullanıcıların giriş biletleri satın almak için MSTR’lerini kullanmaları gerekir.

Kullanıcılar MSTR belirteçlerini nasıl kazanabilir?
MSTR, staking ödülleri, oyun içi etkinlik ödülleri veya Monsterra Hazinesi’nden paylaşılan gelir şeklinde elde edilebilir.

💪 Bilginiz için, $MSTR token sahipleri, Monsterra oyunundan sahip olabilecekleri gibi büyük avantajlar elde edecekler:
– Staking havuzlarından ödüller.
– Dışsal ağ gelirinden ekstra bonus.
– Monsterra oyununu oynamaktan ödüllendirici teşvik: etkinliklere, turnuvalara, arenaya katılmak.
– Monsterra oyununu yönetmek için oy hakkı
Bu nedenle, gelecekte 🌈 kendi yararlarınız için şu anda bazı MSTR belirteçlerini almanın gerçekten harika olacağını düşünüyoruz.

 

S3: MTRS belirtecinin öncelikle NFT işlemlerinin ödenmesi, gelişmiş oyun içi güncelleme ve daha fazlası dahil olmak üzere #Monsterra meta veritabanıyla etkileşime girmek için kullanıldığını öğrendim, ancak oyunda kullanılan MAG belirtecinin kullanımı nedir? neden oyun için ayrı bir jetona ihtiyacınız vardı?

C3: MAG, Monsterra oyunundaki tüm etkinliklerde kullanılan ikincil bir belirteçtir. MAG’ın toplam maksimum arzı sınırsızdır, ancak akıllı bir oyun içi yakma mekanizması tedarikini düzenler. 🌀

Ayrıca, ödül ödeme belirteci MAG için çeşitli yardımcı programlar oluşturuyoruz. Kullanıcılar bu belirteci şu amaçlarla kullanabilir:
⚡️Mongens’i doğur ve geliştir
⚡️Oyunda bekleme süresini azaltın
⚡️Arena savaşlarının ücretini ödeyin ve ekstra enerji satın alın.

Kullanıcılar nasıl MAG jetonları❓ kazanabilir?
MAG, PvE görevlerini tamamlamak, PvP savaşlarını kazanmak, DAO’da oy kullanmak ve etkinliklere katılmak şeklinde elde edilebilir.

Daha fazla bilgi için, siz çocuklar Teknik İncelememize daha yakından bakabilirsiniz: https://whitepaper.monsterra.io/token-and-tokenomic/mstr-and-mag-tokens

S4: Gelir modeli #Monsterra_P2E? Hangi yollarla gelir/kar elde ediyorsunuz? Pek çok proje “uzun vadeli vizyon ve misyon” hakkında konuşmayı seviyor, ancak kısa vadeli hedefleriniz nelerdir? Şu anda neye odaklanıyorsunuz?

C4: 🌈 Monsterra’da müreffeh bir kar elde etme mekanizması yaratıyoruz. Genel oyun gelir akışı şunlardan oluşturulabilir ve yakalanabilir:
– Araziler, Mongenler veya Soulcore gibi premium eşyaları pazarda satmak
– Mongens ve oyun içi öğeler için sırasıyla evrim ve yükseltme ücreti tahsil etme
– Piyasadaki tüm işlemlerin komisyonuna sahip olmak.

🤜 Tıpkı piyasadaki diğer mevcut oyunlar gibi, Monsterra da oyunu uzun yıllar boyunca geliştirme ve sürdürme umuduna sahip olmak için bir istisna değildir. Oyun temeli, geliştirme ve DAO Hazine bileşenlerinin etkinleştirilmesini istikrarlı bir şekilde garanti altına almak için etkili bir gelir akışı oluşturarak, zaman içinde oyuncular için cazip bir kar elde etmeyi umuyoruz. Yine de, şimdilik, ekibimiz hala Monsterra oyununun son gelişimine odaklanıyor. Ürünümüzü, oyuncu deneyimini geliştirmek için daha çekici bir oyun tasarlamaktan ve zaman içinde oyun içi ekonominin dengesini korumak için yenilikçi bir tokenomik model oluşturmaktan mümkün olduğunca çok açıdan geliştirmeye çalışıyoruz.

S5: Topluluğunuzun bir parçası olmak ve gelir elde etmeye başlamak için adımlar nelerdir? Nereden satın alıyoruz, nereden kaydoluyoruz? Bu inanılmaz bir proje gibi görünüyor!

C5: 60K oyuncuların oynadığı 2 aydan fazla bir süredir çiftçilik testnet’ini başlattık, Adventure testnet sürümü, Monsterra Gameplay’in 4 ana oyun modundan biri olan Adventure Mode ile ilgili daha yeni bir sürümdür. Son Macera testnet Yarışması ile 10 günden fazla bir süre boyunca turnuvaya katılan 7K’dan fazla savaşçı aldık ve geri bildirimleriniz bizi bir kez daha güçlü bir şekilde cesaretlendirdi.

Şimdi aşağıdaki linklerle bize katılalım!

💥TESTNET + PAZARYERI
https://testnet-play.monsterra.io/
https://testnet-docs.monsterra.io/
https://marketplace.monsterra.io/#/p2p-market
https://marketplace-monsterra.gitbook.io/marketplace-monsterra/

🔔🔔 #IDO YARIN

📅Açılma Zamanı: 10 UTC, 16 Ağustos 2022

Hazırlanın ve $MSTR halka açık satışa hazırlanın

👉ŞİMDİ: https://twitter.com/Monsterra_P2E/status/1557203256589225984?s=20&t=e5KKqpm62cjBQmWMInPstQ
______
Ayak uydurun👇

🌟 Website l Twitter  l Discord  l Facebook l Telegram Channel  | Youtube  l TikTok 

 

TELEGRAM SORULARI

S1: Monsterra IDO’ya 24 saatten az kaldı. Bunun için heyecanlı mısın? İDO hangi platformlarda yer alacak ve yine de katılabilir miyiz? Teşekkürler.

C1: Dürüst olmak gerekirse, Poolz, GameFi, Red Kite, 10 UTC Ağustos 16’da YARIN İDO için şimdiye kadar gerekli tüm hazırlıklarla doluyuz.

pls bu lansmanın Risksiz #Monsterra #IDO altında 🔔olduğunu unutmayın

Geri Ödeme Süresi her başlatma rampasına göre farklıdır

💰Zaman nakittir. Detaylar burada💪

S2: Diğer platformlardan oyuncuları platformunuza çekmek için #Monsterra_P2E olarak hangi ekstra özellikleri sunacaksınız?

C2: 2. şanslı kazanan 😉 .

Kişisel olarak konuşursak, Monsterra 3 olağanüstü puan nedeniyle mevcut diğer P2E oyunlarından farklıdır.

✔️ Multi-chain P2E oyunu

✔️ Oynaması Ücretsiz ve Kazanması Ücretsiz Oyun Mekaniği

✔️ Eğlenceli Oyna Oyun Modeli

Benim için bu 3 avantajın hepsi Monsterra oyunumuzun büyümesi için önemli. Çok zincirli bir P2E oyunu olmak ve Free-To-Play ve Free-To-Earn Game mekaniklerine sahip olmak, potansiyel müşterilere ulaşmak için kolay bir yaklaşım getiriyor ve yeni oyuncuları Monsterra oyununa girmeye teşvik ederken, eğlence için oynama modeli, oyuncuların bizimle kalmasını ve daha fazla aktif kullanıcının gelmesini sağlamaya yardımcı oluyor.

S3: Birçok P2E projesi, yalnızca token ve NFT satmak amacıyla ortaya çıkıyor. Yeterli video oyunu keyfi sunmuyorlar. Kararsız yapıları nedeniyle token ve NFT enflasyonuna neden olarak yatırımcılarına zarar verirler. Monsterra’nın vizyonu nedir?

C3: Monsterra’nın uzun vadede sürdürülebilir gelişimi için büyük beklentilerimiz var ve belirli bir planla özenle hazırlandık.

👉 Enflasyonu en aza indirmek için, oyun içi ekonominin yönetişimini çift belirteç modeliyle, MSTR’yi 100 milyon jetonluk sınırlı bir arzla ana belirteç olarak ve MAG’yi sınırsız arzla oyun içi ödül belirteci olarak inşa ettik. Çeşitli belirteç yardımcı programlarının ve NFT’lerin füzyon setlerinin (hem Mongens hem de topraklar için) bir tasarımıyla belirteç arzını ve yanma miktarını korumak için Akıllı Belirteç Yakma Mekanizmamız var. Uzun vadede sürdürülebilir büyümeyi garanti etmeye yardımcı olan anti-enflasyon mekanizmaları olarak kilit rol oynayacaklar. Monsterra’daki geniş ve zengin ekosistem, keşfetmek, harcamak ve kazanmak için birçok token yardımcı programı geliştirecek.

Umarım, yaklaşan hazırlıklar ve aktiviteler Monsterriors’tan çok fazla sevgi ve katılım alır!

S4: Az bir sermaye ile Monsterra_P2E oynamaya başlayabilir miyiz?

C4: Monsterra’da, oyuncular kişisel finansal durumlarına bağlı olarak ücretsiz varlıkları kullanmayı veya Marketplace’ten ürün satın almayı seçebilirler. Ücretsiz öğelerle oynarken, oyuncular oyunun tüm özelliklerini deneyimlemeye devam edebilirler. Yine de, NFT’lerin varlıklarına finansal yatırım yapan oyuncular için daha da büyüleyici olacak. Bu nedenle, Monsterra’nın tüm kullanıcılara kar elde etmek için eşit bir fırsat sunduğunu güvenle söyleyebiliriz. 😇

Ücretsiz varlıklar kullanan veya az miktarda sermayeye sahip olan oyuncuların çiftçilik yapmak, zengin mülklere sahip bir imparatorluk inşa etmek ve Mongens için daha fazla zaman ve çaba harcamaları gerekirken, NFT öğelerine daha büyük bir finansal yatırım yapan oyuncular bir savunma imparatorluğu kurma süresini kısaltabilir ve savaşlar ve olaylar olduğunda daha hızlı kar elde edebilir.

S5: Yarın #mexc borsasında listelendiğini okudum, ki bu oldukça havalı. Gelecekte bizi bekleyen büyük fırsatlar var mı? Size destek olmak için ne yapabiliriz?

C5: En büyük önceliğimiz, 16 Ağustos’ta Poolz, GameFi & Red Kite’da gerçekleşecek olan İDO’ya odaklanmak. Bugüne kadar ortaklarımız ve topluluğumuzla hem dahili hem de harici olarak sosyal medyada çok sayıda İDO öncesi etkinlik ve etkinlik olacak. Lütfen 3 fırlatma rampalı risksiz IDO modelini takip edeceğimizi unutmayın ve hepinizin bunu sevmenizi ve büyük bir SATILDI için Monsterra’yı daha güçlü desteklemenizi bekliyorum!

✅ İDO’dan birkaç saat sonra, listelemeye devam edeceğiz ve kullanıcılarımızın #MSTR satın alma için yer ve alana sahip olmalarını kolaylaştıracağız.

🔓İDO’dan 1 hafta sonra beklenen mainnet versiyonu çıkacak ve topluluğumuzun heyecanını, beklentisini bu kadar uzun süre tatmin edecek.

Bu arada, ekosistemimizi en üst düzeye çıkardığımızı ve kullanıcılarımızın deneyimini Monsterra’nın ekosistemine dayanarak son derece çekici ve zengin ekosistem 8 ana bileşeni ile geliştirdiğimizi unutmayacağınızı umuyorum. Ağustos ayının sonundan önce lansman rampalarımız, listeleme ortaklarımız, Google ile çeşitli çekici etkinlikler ve kampanyalar üzerinde çalışıyoruz. Hemen atlamayı bekleyeceğinizden eminim! !

 

 

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Coinmuhendisi-Monsterra AMA Özeti” te bir düşünce

  1. Pingback: Monsterra Proje İncelemesi – COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir