Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.840
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.840
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Coinmuhendisi-Kyberdyne AMA Özeti

Coinmuhendisi-Kyberdyne AMA Özeti

5 Mart 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak 1. AMA etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz Kyberdyne proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak kendisini tanıtmasını istediğimiz Kyberdyne yetkilisi şunları aktardı:

Ben Steven – Kyberdyne’in Baş İşletme Geliştirme Sorumlusu. Wall Street’te hisse senetlerinde başlayan eğitim, ardından para birimleri ve son olarak kripto para birimleri ile finansçıyım. Ben de hevesli bir oyuncuyum ve en sevdiğim oyunların eğlencesi dışında oyunlardan bazı avantajlar elde etmeyi çok isterim. Bu rüyayı herkese ulaştırmak için Kyberdyne’e katılmamın nedeni budur. 😸

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak Kyberdyne yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde:

S1: Başlamak için bize Kyberdyne’in ne hakkında olduğunu söyleyebilir misiniz? O halde, sebebi nedir ve neden onu inşa etmek istiyorsunuz?

C1: Geçen yıl, Kyberdyne ekibi blockchain oyunlarının ve GameFi’nin başarısını kaydetti. Sektörde araştırma ve araştırma yaptılar ve çoğu oyunun eğlenceli oynanış ve oyun kalitesinden yoksun olduğunu ve oyun ekonomilerinin harika olmadığını buldular. Bu nedenle ekip, blok zinciri oyuncularına eğlence ve gerçek yüksek kaliteli oyun deneyimi getirmek ve uzun vadeli sürdürülebilir oyun ekonomisi ile oyunda Kazanmak için Oynamalarını sağlamak için Kyberdyne adlı bu projeyi oluşturmaya karar verdi.

Kyberdyne, üçlü A oyun stüdyosu tarafından oluşturulmuş Rogue benzeri bir mekanizmaya sahip bir DBG’dir (Güverte Oluşturma Oyunu). Kyberdyne, blockchain oyun oyuncularına yüksek kaliteli oyun öğeleri getirerek onların kendi rüya takımlarını kurmalarını ve benzersiz ödüller kazanmalarını sağlıyor.

Kyberdyne’de oyuncular PVE ve PVP oynamak için kendi NFT Karakterlerini (Kahramanlar) kullanabilirler. Savaş takımlarını 8 karakterle kurabilirler. Oyuncular PVE’de sonsuz eğlence kazanabilir ve oyun oynamayı boşta bırakarak kesin avantajlar elde edebilir. Ayrıca oyuncular PVP oyunlarında eğlenebilir ve sezon ödüllerini diğer dövüşçülerle paylaşabilir. Kyberdyne gerçek bir F2P, P2E oyunudur.

Kyberdyne bir siber çorak dünyadır. Arka plan, son derece gelişmiş siberpunk sosyal medeniyetin savaş ve çöküşüne yol açan virüs vebasıyla karşılaşmasının ardından kıyamet sonrası çağda geçiyor. Dünyadaki medeniyet tesisleri yok edildi ve sosyal sistem ve hükümet çoktan ortadan kalktı. Hala hayatta kalan ve yavaş yavaş çeşitli ırkları oluşturan birkaç yaratık var:

Mutant: Onlar insan mı? Sonsuz bir tartışma var. Oysa biri sorarsa: Mutantlar korkunç mu? Kesinlikle evet! Neyse ki, bir mutantın saldırı çıktısı sabit değildir. Ancak, onların maksimum saldırısına dayandıysanız, o zaman Tanrı size yardım etsin.

Cyborg: Eğer kendini biyokimyasal teknolojiyle güçlendirebilirsen, = söyle bana ne olmak istiyorsun? Siborg, kart güçlerine yansıdığı gibi her şeyde yetkindir.

Elektronik: %60’ın üzerinde protezi olan kişilere Elektronik denir. Bu dünyadaki en güçlü bedenlere sahipler. Onları savaş ekibinizde herhangi bir pozisyonda bırakmaktan çekinmeyin. Hepsi iyi bir seçim olacak.

Android: En iyi yardımcıya ihtiyacınız varsa Android’i önereceğim. Sadakat ve gelişmiş yapay zeka, onları en güvenilir ortaklar yapar.
Oyuncular, çorak arazide hayatta kalmanın yolunu ararken, dünya medeniyetini kurtarmak gibi önemli bir görevi üstlenmek için Kyberdyne’de yeteneklerini sürekli olarak güçlendirmeli, kahramanlarını toplamalı ve geliştirmelidir.

S2: Böyle bir proje oluşturmak için bize Kyberdyne’nin arkasındaki ekibi tanıtır mısınız? Geçmişleri ve deneyimleri nedir?

C2: Soru 1’de belirtildiği gibi, ekip oyun tasarımı ve geliştirme konusunda zengin deneyime sahiptir. Çoğu üye, oyun endüstrisinde 10 yıldan fazla deneyime sahiptir.

Shine, CGO

E-spor alanında ilk öncü olan Shine, bir zamanlar profesyonel bir e-spor oyuncusu, e-spor kulüplerinin yöneticisi ve büyük ölçekli e-spor etkinliklerinin organizatörü olarak çalıştı. Kendini oyun araştırma ve geliştirme alanına adadı, birçok popüler oyun ve oyun motoru tasarlayıp üretti ve Tencent gibi tanınmış üreticilerin oyun projelerine derinden liderlik etti ve katıldı. Şimdi oyun geliştirme ve takım yönetimi konusunda 15 yıldan fazla deneyime sahip.

Waza, CTO

Waza, birkaç AAA mobil oyun projesinin teknik araştırma ve geliştirmesine öncülük etti. Ana odak noktası çekirdek oyun motorudur. Ayrıca oyun sistemi mimarisi AI ve fizik motoru, oyun geliştirme araç zinciri ve grafik düzenleyicide iyidir.

Çekirdek ekip üyeleri, Assassin’s Creed, DOTA2, Torch Light, Dynasty Warriors, Dragon Nest, Heroes VI, Borderlands 2, For Honor ve EVE gibi birkaç üçlü AAA oyunu deneyimledi.

S3: Kyberdyne ekosistemindeki jetonlara ne dersiniz? Her belirteç için kullanım ve fayda ne olacak?

C3: Kyberdyne oyununda 2 adet jeton bulunmaktadır. $KBD ve $KGOLD

$KBD: Oyun içi enerji

Satın alınanlar: Borsalar (DEX & CEX), PVP, NFT madenciliği

Şunlar için kullanılır: Staking, Darphane NFT

$KGOLD: Oyun içi para

Satın alınanlar: PVE, Oyun içi pazarlama

Şunlar için kullanılır: Oyun içi öğeler ve oyun içi Etkinlikler.

S4: Oynamak için kazanılan bir oyun olarak Kyberdyne, NFT’yi kullanıyor olmalı, değil mi? Peki NFT’leri nasıl alabiliriz? Ve onlarla ne yapabiliriz?

C4: NFT’ler, kartın seviyesi 3 yıldıza ulaştığında basılabilir ve kazanılabilir.

Oraya ulaşmanın çeşitli yolları var.

1) Yükseltme, oyunda (PVE) oynarken kahramanlar (kartlar) her savaştan deneyim ve ekipman kazanacaktır. Oyuncular ayrıca kahramanları donatmak için oyun içi pazarda silah, kask ve rün satın alabilirler. Bütün bunlar kartın yükseltilmesine yardımcı olabilir.

2) Sentez yap, oyuncu 2 kart seçip birleştirmeli, enerji olarak $KBD harcadıktan sonra, yüksek seviyeli ve kaliteli bir NFT’ye sahip olma şansı elde edecek.

3) Breed, oyuncu 1 erkek ve 1 dişi kart alabilir ve çocuk kartlarını üretmelerine izin verebilir. Çocuğa atfedilmesi ebeveynlerinden miras kalacaktı ve yine de enerji olarak bir miktar KBD harcaması gerekiyor. Her kartın üreme yapma şansı sınırlıdır.

Oyun lansmanından önce çok fazla sızdırmak istemiyoruz. 😜

S5: Şu ana kadarki gelişmelere gelince, elde ettiğiniz bazı önemli kilometre taşlarını bizimle paylaşır mısınız? Ve gelecekteki kilometre taşlarınız nedir?

C5: Operasyon:

1) Ocak ayında özel turumuzu başarıyla kapattık;

2) İlk sosyal matrisimizi aşağıdakilerle oluşturduk:

o TG Anons Kanalı 83k+; https://t.me/KBDuyuru

o TG Grubu 27k+; https://t.me/Kyberdyne_official

o Anlaşmazlık 14k+; https://discord.gg/fpfgGJP57p

o Twitter 36k+; https://twitter.com/kyberdyne

o Ayrıca Tiktok (https://www.tiktok.com/@kyberdyne) ve Instagram (https://www.instagram.com/kyberdyne/) kanallarımızı da açtık.

3) Başarılı IDO: Şubat 17 ~ 18 Infinity PAD; 21 ~ 23 Şubat GameStarter
4) Tamamlanan TGE: 25 Şubat Pancake, Gate.io, MEXC

 

Gelişim:

1) Karakter yaratma ve geliştirme
2) Ekipman ve sırt çantası işlevleri
3) Oyun pazarındaki işlevler
4) Oyun geliştirmeleri: muharebe modülü, Zindan keşif modülü, Seviye tasarımları
5) NFT oluşturma kuralları: Yükseltme, sentezleme, çoğaltma

A. Gelecekteki Kilometre Taşları

Operasyon:
1) Sosyal Matriks büyümesi
2) Loncalar ve proje ortaklıkları

Gelişim:

• Keşif modu geliştirme;
• Kapatma işlevi geliştirme (otomatik mod);
• Mart ayında oyunun resmi lansmanı;
• Metaverse entegrasyonu: NFT’lerin toplanması (Mayıs) – Oyuncuların oyuna harici rol tabanlı NFT’ler eklemesine ve karşılığında Kyberdyne NFT’leri almasına izin verin.
• Metaverse entegrasyonu: Arazi inşası – Oyunda araziler (NFT’ler) oluşturun ve oyuncuların onlar için savaşmalarını sağlayın.

 

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve kyberdyne yetkilisi  tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve Kyberdyne yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.

 

TWITTER SORULARI

S1. Türkiye pazarında kripto para birimlerine ve metaverse projelerine büyük ilgi var. Gelişen bu pazara Türkleri de dahil ederek büyümek adına ne tür projeler yapmayı düşünüyorsunuz?(@alp1i)

C1: Türkiye’de birçok AMA yapıyoruz ve oyun loncaları ilişkileri geliştiriyoruz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. 🤗

S2. Okuduğuma göre, oyuncuların PVP ve PVE’de savaşmak için savaş takımlarını 8 karakterden oluşturmaları gerekiyor. Başlangıç için bu 8 karakteri edinmenin maliyeti nedir? Bu giriş maliyeti yeni kullanıcılar için bir engel teşkil edecek mi? Bu ilk giriş maliyetini açıklayabilir misiniz?(@ECE5367)

C2: Hiç bir şey. Nada. Zero. Zilch – TÜM İNSANLAR İÇİN ÜCRETSİZ !!! Gelin ve deneyin! Kaybedecek neyin var?! 🤟👻

S3. Balıkları beslemek için kolay gelir sağlayan birçok P2E oyunu var (örneğin: balıktan bozuk paraya) veya sadece günlük olarak çok kolay ve hızlı işler yapmak, bu oyun için bir sorun mu? Bu oyunlar diğerlerine kıyasla nasıl bir performans sergiliyor? sürdürülebilirler mi?(@ataberk_d2)

C3: Evet, tanımlarınıza göre sıkıcılar ve neredeyse manuel bir iş gibi rutin hale geliyorlar. Erkeklerin OYUN’da KAZANMA veya daha fazlasının meyvelerinin tadını çıkardıkları kadar eğlenmelerini istiyoruz. Eşsiz deneyim ve GERÇEKTEN SEVDİĞİN ŞEYİ YAPMAK = HAYAL DEĞİL!

S4. Projenizi gelecekte nerede görmek istiyorsunuz ve bu projeyi ne amaçla tasarlayıp sundunuz? Teşekkür ederim.(@Ferhat288281711)

C4: Kyberdyne, gerçek dünya standartlarında 2022 son teknoloji oyunu tanıtmak için yaratıldı.

Bunun GameFi2 öncü projesi olmasını ve geleneksel oyunların P2E’ye geçişini hızlandırmasını istiyoruz.

S5. Seviye arttıkça kartları benzersiz NFT’lere dönüştürmek çok güzel. Bu kartları NFT’ye dönüştürmek yerine chip için cüzdanlara atabilir miyiz? Ayrıca mobil oyununuz Mart ayında çıkacak mı? Teşekkür ederim.(@tugbacrypto)

C5: Likidite madenciliği yapmak için her bölüm seviyesinin sonunda onları garnizon yapabilirsiniz.

Mart ayında PC versiyonu olacak. Mobil Haziran/Temmuz aylarında geliyor.

 

TELEGRAM SORULARI

S1: Bilgisayar korsanlığı daha karmaşık hale geldi ve siber saldırı potansiyeli korkunç bir tehdit… Peki, #Kyberdyne platformu ne kadar güvenli? #Kyberdyne, kullanıcı varlıklarını ve verilerini bilgisayar korsanlarından korumak için hangi güvenlik yöntemlerini ve sistemlerini kullanır?

C1: Çok sayıda güvenlik ve yedeklilik + yerleşik sürekliliğe sahibiz. Kyberdyne’de oyun uygulaması buluttaki dağıtılmış oyun sunucularına kaydedilir ve oyun varlıkları (tokenler ve NFT’ler) blok zincirine kaydedilir. Her ikisi de tek bir başarısızlık noktasından kaçınabilir. Ayrıca Kyberdyne, yüksek kullanılabilirlikli bir sunucu mimarisi tasarımına sahiptir. Herhangi bir aşırı yüklenme olasılığı algıladığında, sistem otomatik olarak ek kaynaklar tahsis edecektir.

S2: Oyununuzu kullanıcı deneyimi, arayüz ve kazanma mekanizması açısından değerlendirdiğinizde, rakiplerinizden daha iyi bir oyun yarattığınıza gerçekten inanıyor musunuz? Oyununuz oyuncuların harika bir deneyim yaşamasını nasıl sağlayacak?

C2: Evet, UI, UX, Çevre, Karakterler, Grafikler ve işleme kalitesi, sürükleyicilik, Eğlence ve Keyif açısından P2E 9’daki ve hatta geleneksel oyunlardaki çoğu kişiden çok daha iyi!) Şu anda bizim seviyemizde rakip yok ve ekibimiz tarafından daha fazla oyun da dahil olmak üzere bizden sonra daha fazlasının gelmesini umuyoruz!

S3: Kazandığımız veya geliştirdiğimiz nft’lerden para kazanabilir miyiz? Bu NFT’leri satmak için bir pazar yeriniz var mı veya olacak mı?

C3: evet, önce BSC, sonra bizimki de dahil olmak üzere diğer NFT pazaryerlerini içerecek.

S4: TOPLULUK Her Proje İçin Çok Önemlidir, Projenizi İnşa Ederken Toplumun Geribildirimlerini ve Taleplerini Dürüstçe Dikkate Alır Mısınız?? 

C4: Evet, yakında yayınlanacak olan önemli bir yüzdeye sahip DAO’muz var.

S5: Mart ayında oyunu nereden indirebiliriz ve Türkçe dil desteği olacak mı?(Ahmet)

C5: Başlangıçta değil, hem ekibin bir parçası olabileceğiniz hem de kazanabileceğiniz ve ayrıca Tirkish’e tercüme etmeye yardımcı olabileceğiniz Ambassador programımız için bizi izlemeye devam edin.

Coinmuhendisi: Sizi ağırlamaktan onur duyduk. Sosyal medya adreslerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Kyberdyne yetkilisi :

o TG Anons Kanalı 83k+; https://t.me/KBDAuyuru

o TG Grubu 27k+; https://t.me/Kyberdyne_official

o Discord 14k+; https://discord.gg/fpfgGJP57p

o Twitter 36k+; https://twitter.com/kyberdyne

o Ayrıca Tiktok (https://www.tiktok.com/@kyberdyne) ve Instagram (https://www.instagram.com/kyberdyne/) kanallarımızı da açtık.

Sosyal medya adreslerinin paylaşımından sonra AMA Etkinliğimiz son buldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir