Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.715
% 4.19
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.715
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Coinmuhendisi-Kyberdyne AMA Özeti

Coinmuhendisi-Kyberdyne AMA Özeti

19 Temmuz 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak 2. kez AMA etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz Kyberdyne proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak kendisini tanıtmasını istediğimiz Kyberdyne yetkilisi şunları aktardı ve projeden kısaca bahsetti:

Kyberdyne oyununda pazarlama ve markalaşmanın yanı sıra dış işbirliklerinden sorumluyum. 3 yıl boyunca kriptoda hizmet veren ve kriptolara ve Gamefi’ye büyük tutkusu olan Kyberdyne’e katılmadan önce, Kyberdyne’nin küresel pazarlama stratejisine, topluluk yönetimine ve girişim kaynakları edinmeye daha iyi liderlik etmek için kullanıcı yaratıcılığının en güçlü yönlerine sahip.

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak Kyberdyne yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde:

S1: Kyberdyne’i inşa etmen için sana ne ilham verdi?

C1: Ekip, ana oyun endüstrisinden gazilerden oluşuyor. Çok erken bir aşamadan itibaren oyunlar oluşturmaya başladılar ve müşteri oyunlarından, web oyunlarından mobil oyunlara kadar her türlü oyunu deneyimlediler.

Geçen yıl Kyberdyne ekibi, blockchain oyunlarının sıcak noktasını kaydetti. Sektörde çok fazla araştırma ve araştırma yaptılar ve çoğu oyunun eğlence ve oyun kalitesinden yoksun olduğunu, ne oyun ekonomisinin istikrarlı ne de sürdürülebilir olduğunu buldular. Bu nedenle ekip, blok zincir oyuncularına gerçek eğlence ve yüksek kaliteli oyun deneyimi getirmek ve uzun vadeli sürdürülebilir oyun ekonomisi ile oyunda P2E yapmalarını sağlamak için bu projeyi – Kyberdyne’i oluşturmaya karar verdi.

S2: Kyberdyne’in ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve kullanıcıların bu oyuna nasıl başlayabileceklerini kısaca anlatabilir misiniz?

C2: Kyberdyne, bir AAA oyun stüdyosu tarafından inşa edilmiş bir çorak arazi hikayesi arka planında Rogue benzeri bir strateji mekanizması ve Cyberpunk’tan ilham alan bir sanat stili içeren bir DBG (Güverte Oluşturma Oyunu) GameFi projesidir. Kyberdyne, blok zinciri oyuncularına birinci sınıf bir oyun deneyimi sunarak kendi rüya takımlarını kurmalarını, onları savaşlara ve maceralara götürmelerini ve benzersiz ödüller kazanmalarını sağlıyor.

Kyberdyne gerçek bir F2P (Eğlenceli Oynama), P2E (Oynattan Kazanma) oyunudur. Kyberdyne’de oyuncular PVE ve PVP için kendi NFT karakterlerini (kahramanları) kullanabilirler. Oyuncular PVE’de sonsuz eğlenebilir ve oyun oynayarak birçok avantaj elde edebilir. Oyuncular ayrıca birbirleriyle savaşarak ve sezon ödüllerini diğer oyuncularla paylaşarak PVP oyunlarında eğlenebilirler.

Kyberdyne, oyuncuların sistem tarafından verilen ilk kartları herhangi bir ilk yatırım yapmadan oyunu deneyimlemek için ücretsiz olarak kullanabilecekleri ve KGOLD $ cinsinden oyun geliri jetonları kazanabilecekleri tamamen ücretsiz bir P2E modeline öncülük etmiştir. Aynı zamanda oyuncular ücretsiz olarak kazandıkları $KGOLD’ları resmi NFT pazarındaki diğer kullanıcılardan NFT (R3 yıldız veya üzeri kartlar) kiralamak ve doğrudan oyun içinde kullanmak için de kullanabilirler ve böylece kendi kazançlarını hızlandırabilirler. Oyuncular, günlük avantajlara ek olarak, doğrudan yüksek düzeyde yükseltilmiş NFT kartlarını elde edebilecekleri oyun içi kart piyangosundan doğrudan kart çekmek için $KGOLD kullanabilirler. Oyuncular herhangi bir NFT’ye sahip olduktan sonra, $KGOLD para çekme ve NFT piyango çekilişi olmak üzere iki işlevi etkinleştirebilir, bu da oyundaki NFT’nin özsermaye değerini benzeri görülmemiş bir şekilde iyileştirir.

Kyberdyne’de oyuncular bir savaş takımı oluşturmak için 8 kart seçebilir ve kar elde etmek için Macera Modu, Keşif Modu, Patron Savaşı, Elit Savaş ve diğer PVE oyunlarında doğrudan savaşabilir. Veya Grand Prix, Turnuva Modu, Dünya Mücadelesi gibi PVP oyunlarında diğer oyuncularla rekabet edebilirler.

İşte Kyberdyne’nin oyun oynama şeklini daha iyi anlamanız için bir oyun videosu :https://youtu.be/R2iLgaXU9ak

S3: Bize Kyberdyne’nin ortaklarından ve destekçilerinden bahsedin.

C3: Kyberdyne’ın sağlam destekçileri ve ortakları var:

GameStarter, Gateio, Infinity PAD, Mintverse, MXEC, TOFUNFT ve tabii ki NFTB harika platformlardır. Başlatma paneli, NFT pazar yeri ve listeleme gibi mükemmel hizmetler sağlayabilirler.

AC Capital, AU21 Capital, LD Capital ve Shima Capital, zengin kaynaklara sahip en iyi kurumsal yatırımcılardır.
ABX, DCI, GKI, Kretos, Dreamboat Capital ve SolrDAO Asya ve Avrupa’da büyük topluluklara sahiptir.

Synapse Network ve SWFT, blockchain ve kripto altyapıları konusunda profesyonel teknik destek sağlayabilir.

Good Games Labs ve Arcadeland, Kyberdyne ile birlikte metaverse vizyonu oluşturacak.

S4: Kyberdyne için bazı çekici özelliklerden bahseder misiniz?

C4: Kybderyne, oyun tasarımı ve geliştirme konusunda 15 yıldan fazla deneyime sahip bir AAA oyun stüdyosu tarafından inşa edilmiş ve geliştirilmiştir. Ekibin oyun ekonomisi tasarımı konusunda da zengin deneyimi var, bu sayede diğer birçok gamfi projesinin muzdarip olduğu tokenomik ve NFT değerinin ölüm sarmalından kaçınmak için.

Kyberdyne, yatırım ve yönetim belirteci olarak $KBD ve oyun içi belirteç olarak tüm oyun içi etkinliklerden sorumlu $KGOLD kullanır. olumlu döngüsü sayesinde
$KGOLD ve yenilikçi oyun ekonomisinin getirdiği sürekli genişleyen geniş oyun ekosistemi, $KBD, hem yatırım tarafında hem de yönetim tarafında uzun vadeli bir değer kazanmaya, gerçek bir ikili para birimi ve kazan-kazan elde etmeye hazırlanıyor.

En iyi oyuncular $KGOLD ile ödüllendirilecek. Skor tabloları her sezon sona erdikten sonra sıfırlanacak ve oyuncular bir sonraki sezonda sıralamalar ve ödüller için yeniden yarışacaklar.
Ayrıca, oyuncular takımlarına ve becerilerine güveniyorlarsa, PVP oyunlarında kendilerine KGOLD $ bahse girebilir ve kazanmaktan kâr edebilirler.

Ücretsiz girişli Grand Prix’ye ek olarak Kyberdyne ayrıca çeşitli aktivite etkinlikleri, rekabete dayalı PVE etkinlikleri ve zaman zaman yüksek KGOLD ve hatta $KBD ödülleri sunan PVP turnuvaları düzenleyecek. Bu, oyun içeriğini zenginleştirirken, aynı zamanda son derece aktif ve yüksek yatırım yapan oyunculara önemli miktarda ekstra oyun geliri getirecektir.

Kyberdyne’in özel metaverse oyun motorundan yararlanan ekip, oyuna bir rogue-lite mekanizması ekledi, bu da oyunculara kesinlikle daha fazla eğlence getirecek, çünkü her macerayı ve keşfi yepyeni bir deneyim haline getiriyor. Ayrıca, en güçlü oyun motoru, zaman zaman dinamik olarak benzersiz kartlar üretebilir. Sadece yüz değiştiren görüntüler olan geleneksel blok zinciri oyunlarındaki çoğu NFT’nin aksine, Kyberdyne’nin NFT’leri 4 ırk, 3 temel özellik ve 10 ikincil özellik, 7 beceri türü ve 100’den fazla becerinin rastgele kombinasyonu ile kesinlikle benzersizdir.

Yakında, Kyberdyne gerçek bir NFT meta verisi olacak. Oyuncular, Kyberdyne’nin metaverse oyun motoru aracılığıyla diğer çeşitli oyunlardan NFT’leri Kyberdyne NFT’lerine ücretsiz olarak basabilecekler ve ürettiğiniz NFT, Kyberdyne’nin yerel NFT’leri ile aynı oyun değeri ve yatırım değerine sahip olacak.

S5: NFT’ler nasıl kullanılabilir ve sahiplerine faydaları nelerdir?

C5: Son derece güçlü oyun ayarları sayesinde Kyberdyne’de NFT’lerin değerinin görüntüyle sınırlı olmadığını göreceksiniz. Her NFT, oyundaki önemli becerilere, güçlere ve rollere sahip benzersiz bir bireysel kahramandır ve sadece bir görüntüden çok daha değerlidir.

Kyberdyne benzersiz ve yenilikçi bir blockchain oyunudur. Gerçek zamanlı strateji, otomatik satranç, kartlar, kule savunması ve diğer unsurlar oyun oynamaya yenilikçi bir şekilde entegre edilmiştir ve oyun oynamayı tamamen yeni bir seviyeye taşır. Kyberdyne’nin en önemli yenilik DNA’sı benzersiz NFT sistemidir.

NFT geliştirmenin oyun oynaması da ilginç. Oyuncular kartlarının kalitesini yükseltebilir ve iyileştirebilir. Aynı zamanda kartlara ekipman da ekleyebilirler. Ekipman sadece karakterin özelliklerini artırmakla kalmaz, aynı zamanda karakterin becerilerinin etkisini veya biçimini de değiştirebilir. Bu, oyun oynamayı daha zengin ve daha ilginç hale getirebilir. Kyberdyne, oyun oynamaya ek olarak, birden fazla yetkilendirme yoluyla mevcut blockchain oyunları arasında NFT pazarlarının yeni sevgilisi olacak:

Oyun güçlendirme: 4 kamp, 3 temel nitelik ve 10 ikincil nitelik, 7 beceri türü ve 100’den fazla becerinin rastgele kombinasyonları, benzersiz bir metaverse karakter NFT’sinde.

Öz sermaye güçlendirme: $KGOLD para çekme ve NFT şanslı çekiliş ikili haklarını etkinleştirmek için NFT’lerin toplanmalıdır.

Pazar güçlendirme: resmi NFT pazar yeri desteği, atıl NFT’leri kiralamak geliri büyük ölçüde hızlandırır;Teknoloji güçlendirme: Özel NFT meta veri aktarımı motoru, sahip olduğunuz tüm harici Kyberdyne NFT’lerin Kyberdyne for P2E’ye katılmasını sağlar ve teknoloji, gerçek NFT meta veri deposunu çalıştırır.

Gelir güçlendirme: istikrarlı ve sürdürülebilir simge ekonomisi; kâr için düzinelerce oyun ve işlevsellik; öngörülebilir geri dönüş süresi.

Kyberdyne’nin yenilikçi ekonomisinin getirdiği geniş ekosistem, yeterli piyasa likiditesi ve katma değer sağlayacak ve bu da Kyberdyne’i kesinlikle bir sonraki yatırım odağı haline getiriyor.

 

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve Kyberdyne yetkilisi  tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve Kyberdyne yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.

 

TWITTER SORULARI

S1. Oyuna kyberdyne’de başlamak için en az bir NFT Fighter’ımız olmalı. Bu, gerçekten birden fazla NFT Fighter’ımız olabileceği anlamına mı geliyor? Cevabınız evet ise, her bir NFT Fighter için fiyat aralığının ne olduğunu söyleyebilir misiniz? Her karakterin farklı bir fiyat seviyesi olacak mı? (@papi88888)

C1: Oyunda toplam 5 kart özelliği vardır, her kart en fazla 1 aktif beceri kazanır ve yıldız seviyesi arttıkça kart daha pasif beceriler kazanır. Her 3 yıldızlı veya seviye üstü kart, NFT’ye basılabilir ve NFT, 4 kamp, 3 temel özellik ve 10 ikincil özellik, 7 beceri türü ve 100’den fazla becerinin kombinasyonlarından benzersiz bir metaverse karakteri olarak rastgele oluşturulacaktır. Oyuncular bir savaş güvertesi oluşturmak için 8 kart seçebilir ve Grand Prix, Turnuva Modu, Dünya Mücadelesi vb. gibi PVP oyunlarında diğer oyuncularla rekabet edebilir. Veya Macera Modu, Keşif Modu, Patron Savaşı, Elit Savaş ve diğerlerinde doğrudan savaşabilirler PVE oyunları ve kazanç elde edin.

S2. Oyna-Kazan projelerinde ekibin deneyimi çok önemlidir. Ekibinizdeki kişilerin geçmişte yer aldığı projelerden bahseder misiniz? 

C2: CGO’muz Shine, oyun geliştirme ve oyun ekibi yönetiminde 15 yıldan fazla deneyime sahiptir. Ayrıca Asya’daki e-spor organizatörlüğünün öncüsü ve birkaç savaş ekibinin lideriydi.
CTO’muz Waza, birden fazla AAA oyun projesinde geliştirmeyi yönetti. Uzmanlığı oyun motorunda.
Oyun tasarımcımız Flyer, Dynasty Warriors ve Dragon Nest gibi bazı AAA oyunlarının baş oyun tasarımcısıydı. Birçok oyuncu bu oyunlardan bazılarını daha önce oynamış olmalı.

S3: Bilgisayar korsanlığı daha karmaşık hale geldi ve siber saldırı olasılığı büyük bir tehdit. Peki @kyberdyne platformu ne kadar güvenli? kyberdyne, kullanıcı varlıklarını ve verilerini bilgisayar korsanlarından korumak için hangi güvenlik yöntemlerini ve sistemlerini kullanır?

C3: Kyberdyne, CertiK denetiminden geçti
Kyberdyne’de oyun mekanizmamızın yalnızca son derece güvenli olmasını sağlamaya çalışacağız, aynı zamanda oyuncularımızın da sorunsuz bir oyun deneyimi yaşamasını istiyoruz.
Kyberdyne ile oyun uygulaması, bulut üzerinde dünya çapında dağıtılmış oyun sunucularına kaydedilir ve oyun varlıkları (tokenler ve NFT’ler) blok zincirine kaydedilir. Bulut sunucuları, birinci sınıf bilgisayar korsanlığı ve saldırı önleme (DDoS gibi) savunmaları ve mekanizmalarıyla korunur; oysa blok zincirleri tasarım gereği doğuştan güvenlidir.
Her ikisi de tek bir başarısızlık noktasından kaçınabilir. Ayrıca Kyberdyne, yüksek kullanılabilirlikli esnek bir sunucu mimarisi tasarımına sahiptir. Herhangi bir aşırı yüklenme olasılığı algıladığında, elastik sistem otomatik olarak ek kaynaklar tahsis edecektir.

S4: Çoğu oyun cep telefonlarını desteklemez ve bu, dünya çapındaki birçok oyuncunun cazibesini azaltır.
#kyberdyne’ı mobil ve PC’de oynayabilir miyim?
Android ve iOS için bir sürüm var mı, oynayabilmek için bilgisayarımın neye ihtiyacı var?

C4: Bu konuda endişelenmenize gerek yok. Oyunlarımız yüksek kalitede olsa da, istemci tarafı teknoloji birikimimiz nedeniyle cihazlar için yapılandırma gereksinimleri çok düşüktür. Oyunlarımız şu anda piyasada bulunan hemen hemen tüm Android cihazlara ve PC ekipmanlarına uyarlanabilir.

Örneğin:

Kyberdyne Android önerilen yapılandırma:
Bellek: 6G (2G cep telefonları mevcut değildir)

Kyberdyne PC önerilen yapılandırma
1. İşletim sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit).
2. İşlemci: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600.
3. Bellek: 8 GB RAM.
4. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 3GB / AMD Radeon RX 570 4GB.
5. DirectX sürümü: 11.

S5.”Cyberdyne” oynamaya başlamak için ne kadar paraya ihtiyacım var?NFT karakterlerim veya belirli sayıda $KB Token’ım olması gerekli mi?Ayrıca Bize Anlatın “cyberdyne”, içeride ve dışarıda oyuncu deneyimine nasıl daha fazla odaklanır? Oyun oynamak ve kazanmak için bir denge oluşturmak için oyunlar?

C5: Kyberdyne, Katılımı Ücretsiz bir oyundur. Sistem, bir takım oluşturmaya hak kazanmak için 8 normal kart verecektir. Kullanıcıların kartları yükseltmek için savaşmak için kartların becerilerini kullanmaları gerekir ve kartlar NFT olmadan önce 3 yıldıza yükseltilebilir.

Bir yandan oyun tasarımı ve oyun geliştirmede 15 yılı aşkın deneyime sahip olan Kyberdyne’nin oyun oynamasının blok zinciri oyunlarının çoğunu geçeceğinden oldukça eminiz. Diğer yandan, oyunun sağlığını ve sürdürülebilirliğini korumak için. oyun ekolojisi, ekip lansman için sürdürülebilir ve kazançlı bir ödül havuzu tasarladı. Oyundaki havuz, akıllı bir algoritmaya göre günlük olarak kapasiteyi dinamik olarak ayarlayacak ve $KGOLD jetonlarının toplam çıktısı da algoritma tarafından kontrol edilecektir.
İkincisi, ekonomide dinamik ve erdemli bir döngü olan oyunda harcanan jetonların %90’ı yakılır.

Son olarak Kyberdyne’nin NFT’leri ile bir sentez mekanizması vardır, bunu yaparak oyuncu aynı kalite ve yıldız seviyesinde 2 karakter seçip daha sonra bunları daha kaliteli bir karakterle birleştirmek zorundadır, böylece NFT dolaşımının şişmesini ve artmasını engeller. Kyberdyne NFT’lerinin değeri.

Kyberdyne hakkında daha fazla bilgiyi nerede bulabiliriz?

Kyberdyne ailesine katılmaya hoş geldiniz. Lütfen sosyal kanallarımızı takip edin:

News & Updates: https://t.me/KBDAnnouncement

Telegram: https://t.me/Kyberdyne_official

Discord: https://discord.gg/fpfgGJP57p

Twitter: https://twitter.com/kyberdyne

Medium: https://medium.com/@kyberdyne

 

TELEGRAM SORULARI

S1: Binance Smart Chain’de Kyberdyne’a sahip olmanın özel bir avantajı var mı? Neden BSC’yi seçtiniz? Bu yıl yeni bir ağ eklemeyi veya kendinize geçmeyi düşünüyor musunuz?@zekeriya95

C1: BSC ağı GameFi dostudur: blok onay süresi sadece 3 saniyedir ve birçok GameFi/NFT projesi bunun üzerine kuruludur. Ayrıca BSC, EVM tabanlıdır ve akıllı sözleşme dili olarak Solidity’yi kullanır, bu da Kyberdyne’nin çok zincire (Ethereum, Polygon, OKE, KCC, Solana) geçişinin çok kolay olacağı anlamına gelir.

S2: Akıllı sözleşmeniz DENETLENMİŞ Mİ, GÜVENLİK güçlü ve birinci sınıf, çünkü güçlü bir proje yatırımcılar için daha önemlidir? Akıllı sözleşmeniz DENETLENİYOR mu, GÜVENLİĞİNİZ güçlü ve birinci sınıf mı, çünkü güçlü bir proje yatırımcılar için daha önemli mi?

C2: Evet, Kyberdyne certik denetiminden geçti
Kyberdyne’de oyun mekanizmamızın yalnızca son derece güvenli olmasını sağlamaya çalışacağız, aynı zamanda oyuncularımızın da sorunsuz bir oyun deneyimi yaşamasını istiyoruz.
Kyberdyne ile oyun uygulaması, bulut üzerinde dünya çapında dağıtılmış oyun sunucularına kaydedilir ve oyun varlıkları (tokenler ve NFT’ler) blok zincirine kaydedilir. Bulut sunucuları, birinci sınıf bilgisayar korsanlığı ve saldırı önleme (DDoS gibi) savunmaları ve mekanizmalarıyla korunur; oysa blok zincirleri tasarım gereği doğuştan güvenlidir.

S3: NFT’ler oyunların temeli olduğundan, oyuncuların NFT’lerini satarak kar elde etmeleri ve NFT’lerin değerli olması en önemli faktördür. NFT sahiplerinin daha fazla gelir elde etmeleri için Kynerdyn’e hangi yenilikleri getirdiniz?

C3: Oyunda, oyuncu aynı kalite ve yıldız seviyesindeki 2 karakteri daha kaliteli bir karaktere sentezleyebilir. Oyundaki karakterler beyaz, yeşil, mavi, mor ve altın NFT kartlarına karşılık gelen N, R, SR, SSR, UR olmak üzere 5 niteliğe ayrılmıştır.
Sentez mekanizması, NFT’lerin değerini etkin bir şekilde stabilize edebilen Kyberdyne’deki NFT’lerin şişmesini önler.
Daha yüksek kaliteli karakterler daha yüksek temel özelliklere, daha yüksek seviye sınırlarına ve daha fazla beceriye sahiptir.

S4: #Kyberdyne oyunuda kaç farklı oyun modu var? Bu oyun modlarında 8 aşamadan bahsedilmektedir. Bu aşamaları atladığımızda gelirimiz artacak mı? Oğlu olarak hangi hayatta kazanıyoruz?@niyazisert

C4: Kyberdyne’de oyuncular bir savaş takımı oluşturmak için 8 kart seçebilir ve kar elde etmek için Macera Modu, Keşif Modu, Patron Savaşı, Elit Savaş ve diğer PVE oyunlarında doğrudan savaşabilir. Veya Grand Prix, Turnuva Modu, Dünya Mücadelesi gibi PVP oyunlarında diğer oyuncularla rekabet edebilirler.

Ve bir karakterin üç temel özelliği ve bir düzineden fazla ikincil özelliği vardır. Oyuncular, yükseltme, yıldız yükselişi vb. yoluyla karakteri geliştirebilir.

Güncelleme
Oyuncular, karakterlerini yükseltmek için yükseltme öğelerini kullanabilir ve yükseltmeden sonra karakterlerin temel nitelikleri artacaktır.

Yıldız Yükselişi
Karakter belirli bir seviyeye yükseltildiğinde, oyuncunun karakterin yıldızını yükseltmesi ve yıldız yükselişinin $KGOLD & $KBD harcaması gerekir. Bir karakter 3 yıldıza yükseltildikten sonra bir NFT’ye basılabilir. NFT haline gelen karakter pazarda takas edilebilir. Ve oyuncunun genel geliri büyük ölçüde sahip olduğu NFT sayısına bağlıdır.

S5: Projenizde token değerini artıran bir geri alım ve yakma sistemi olacak mı? Veya jeton fiyatınızın en iyi para birimlerinden biri olması için dengeyi nasıl korumayı planlıyorsunuz?Mustafa87590

C5: Oyun ekolojisinin sağlığını ve sürdürülebilirliğini korumak için ekip, lansman için sürdürülebilir ve kazançlı bir ödül havuzu tasarladı. Oyundaki havuz, akıllı bir algoritmaya göre günlük olarak kapasiteyi dinamik olarak ayarlayacak ve $KGOLD jetonlarının toplam çıktısı da algoritma tarafından kontrol edilecektir.

İkincisi, ekonomide dinamik ve erdemli bir döngü olan oyunda harcanan jetonların %90’ı yakılır.

Son olarak Kyberdyne’nin NFT’leri ile bir sentez mekanizması vardır, bunu yaparak oyuncu aynı kalite ve yıldız seviyesinde 2 karakter seçip daha sonra bunları daha kaliteli bir karakterle birleştirmek zorundadır, böylece NFT dolaşımının şişmesini ve artmasını engeller. Kyberdyne NFT’lerinin değeri.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir