Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.616
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.616
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Coinmuhendisi-CyberTrade AMA Özeti

Coinmuhendisi-CyberTrade AMA Özet

10 Ocak 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak  AMA etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz CyberTrade proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak kendisini tanıtmasını istediğimiz CyberTrade yetkilisi şunları aktardı:

Benim adım Sebastián ve QORPO şirketinde blockchain uzmanı olarak görev yapıyorum. Geniş geliştirme ekibimizle aktif işbirliğine ek olarak, pazarlama ekibinin güçlü bir parçasıyım. Pazarlama kampanyaları oluşturmalarına ve kripto para birimi ortamındaki soruları veya belirsizlikleri yanıtlamalarına yardımcı oluyorum.

Kripto para birimlerini tanımadan önce, uluslararası ilişkiler üzerine üniversite okudum. Çalışmalarıma ek olarak bir iş kurdum ama zamanla yönüm kripto paralara kaydı. 5 yıldır her gün kripto para ticareti yapıyorum ve analiz ediyorum. 3 yıl boyunca yerel Avrupa tüccarlar topluluğu için pazar analisti olarak çalıştım ve bu süre zarfında belki 1000 proje araştırdım. Tüm bu bilgiler, QORPO şirketinde büyük projeler oluşturma konusunda bana güçlü bir uygulama temeli verdi.

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak CyberTrade yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde:

S1: Bize Cybertrade’in arkasındaki vizyon hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz ve bu projeyi neden başlatıyorsunuz?

C1: Ekibimizin tamamı hardcore oyunculardan oluşuyor ve kripto para segmentinde ihtiyacımıza yetecek bir şey arıyorduk, bir şey bulamayınca kendi oyunumuzu yapmak zorunda kaldık 😊. Metaverse’in mevcut haliyle ilk büyümesinden son derece mutluyum ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan her şirkete başarılar diliyorum. Ancak, henüz sahneye çıkmamış çok büyük bir potansiyel olduğuna inanıyorum ve çıtayı daha da yükseltmek için bir ekip oluşturmayı başardığımızdan eminim.

S2: Şimdi Cybertrade’in rekabet avantajından bahsedelim. Diğer benzer projelerden farkınız nedir?

C2: Her şeyden önce Cybertrade, oyuncuların Metropolit şehrinin vatandaşı olduğu Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi RPG oyunudur. Şehirde şu anda savaşta olan 3 sendika var ve oyuncunun katılmak için bunlardan birini seçmesi gerekiyor. Tüm oyun, geleceğin stilinde bir distopya dünyasında geçiyor. 🔥

Ana hedef, en zengin vatandaş olmak ve Metropolit’e hükmetmek olacak. Diğer oyunlara göre en büyük avantajımızın grafik tasarımımız olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Metropolit şehri, 10 bölgeyi keşfetmenize izin veriyor. Her bölge, kendine özgü görsel özelliklere ve görevlere sahip çeşitli bölgeler içerir. Oyuncular, eşyalarımı bir araya getirmeyi seviyorum, bu nedenle metaverse’imizi hayal gücünüze göre yeniden oluşturma seçeneğini uygulamak zorunda kaldık. Oyuncular dünyayı istedikleri gibi değiştirebilirler.

Oyunumuz, ister tek başınıza ister ekip halinde olun, dünyaya karşı rekabet etmenizi sağlar. PvP dövüşlerine, drag yarışlarına, artefakt avlarına, baskınlara, çete savaşlarına ve haftalık Arınma etkinlikleri gibi daha pek çok yaklaşan oyun moduna katılın, ancak bu noktada gereğinden fazlasını ortaya çıkarmak istemiyorum. Her oyuncu için çok sayıda içerik mevcut olacak.

S3: Bize Cybertrade’in arkasındaki ekip hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz ve deneyiminizin sizi buraya nasıl getirdiğini bizlere aktarabilir misiniz?

C3: QORPO, oyun oynamayı blok zinciri, kripto para birimleri ve NFT’lerle birleştirmeye odaklanan lider bir oyun stüdyosu ve uluslararası çoklu blok zinciri şirketidir. Oyun geliştiricisinin genel merkezi Slovakya’nın Bratislava kentinde 50’den fazla çalışanı ile bulunuyor. Şirket, dünyanın her yerinden güçlü ekipler geliştirdi ve bazı üyeleri Gameloft veya EA gibi büyük oyun stüdyolarıyla çalıştı. QORPO, Orta Avrupa’da şu anda 3 canlı ürünle – Trade Race Manager, QORPO Wallet ve QORPO Market ile NFT evrenindeki en eksiksiz ekosistemi inşa eden bir NFT lideridir ve şu anda bir CyberTrade projesi geliştirmektedir.

Takımımı ön plana çıkarmalıyım. CEO’muz Rastislav Bakala ile başlamaktan başka bir şey yapamam. Rastislav, şimdiye kadar gördüğüm en büyük işkolik ve güvenle söyleyebilirim ki QORPO’nun geleceği, çalışma ahlakımız ve moralimiz nedeniyle parlak. Ekibimizdeki herkes çok çalışıyor ama Rastislav iki kat daha fazla çalışıyor. CFO’muz Pavol Strieborný. Pavol, yaratıcılık ve finans arasındaki boşluğu dolduruyor. Yönetici olarak engin bir deneyime sahiptir ve şirketimizdeki her projeye geniş bir bilgi tabanı getirir.

CMO’muz olarak David Achberger, Crypto, FX ve Marka Tasarım ve Yönetimi uzmanlarının uzun vadeli bir tüccarıdır. İster lüks giyim endüstrisinin bir bölümünde CEO, isterse Orta Avrupa’daki bir pazarlama ajansının CMO’su olarak, pazarlama endüstrisinde uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir. Pazarlama ve diğer şeyler son derece önemlidir, ancak anlaşmayı bozan fark, binlerce saatlik kodlama ve programlama ile yaratılır. İşte burada CTO’muz Boris Klukan devreye giriyor. Boris, Hewlett Packard veya DXC Technology gibi şirketlerde Kıdemli Yazılım Mühendisi olarak zengin deneyime sahiptir. Ekibi, arzuladığımız başarıda önemli bir faktördür.

Muazzam miktardaki becerisi sayesinde, projenin stratejik odağını korumaktan ve bir konsepti gerçeğe dönüştürmekten sorumludur. Ben de 2017’de kripto para piyasasına ilgi duydum. İster kolej ister finans piyasaları olsun, grafik anlayışını her zaman sevmişimdir. Daha iyi olmak için hayatımın sayısız saatini teknik analiz çalışarak geçirdim. 2019’dan beri en büyük Çekoslovak topluluklarında teknik analist olarak çalışmayı başardım, ancak yeni bir şey için açgözlülük hissettim. Önceki becerilerim ve deneyimim sayesinde, Rastislav tarafından şirkete başlarken katılmam istendi, işte buradayım.

Metaverse için yepyeni web sitemize göz atın: https://cybertrade.game/metaverse

Bir sürü ilginç bilgi var.

S4: Topluluğumuza $CCASH’ınız hakkında özellikle belirteç yardımcı programı hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz?

C4: Sahip olarak, çok büyük bir şey olarak gördüğüm Metropolit’in geliştirilmesinde atılacak yakın adımlar hakkında karar verirsiniz. Jeton token programlarımızdan bazıları örneğin:

Vatandaş Sıralaması- Vatandaş sıralaması ne kadar yüksek olursa, Metropolit’teki güç o kadar büyük olur
Yönetişim – dünya gelişiminin önemli aşamalarında karar verme gibi yönetişim hakları
Ödüller – oynayarak $CCASH ile ödüllendirin
Deflasyon işlevi – oyunda kullanılan her $CCASH’ın bir kısmı yakılır
NFT’lerin ve arazilerin elde edilebilirliği – çeşitli NFT’leri satın alın, satın, ticaret yapar ve toplar
Stake – $CCASH tutun ve kazanın
$CCASH tutmak, CyberTrade Metaverse’de sonuna kadar yaşamanıza izin verecektir!

Websitesi

S5: Şimdiye kadarki yol haritanız ve bundan sonra ne olacağı hakkında biraz daha bilgi almak isteriz. Hangi temel özellikleri geliştiriyorsunuz?

C5: Öncelikle şirketimiz için büyük bir olay olan $CCASH’ın halka açık satışını gerçekleştireceğiz. Bu şu anda bizim için bir öncelik. Jetonumuzun en büyük borsalara listelenmesi, drag yarışlarının ve dövüşlerinin Alpha testi ile birlikte masada. Daha sonra, 1. Kademe borsada listelenmeyi, $CCASH için bir stake programı başlatmayı, Sahipler için özel NFT düşüşlerini başlatmayı ve son olarak yılın sonunda tüm Metropolit şehir metaverse için bir alfa testi yapmayı planlıyoruz. O kadar çok şey geliyor ki, hırslarımızı ve planlarımızı tam olarak açıklamak için saatlere ihtiyacım olacak.

⚡️ Drag yarışı Alfa Testi yaklaşıyor!⚡️

Drag yarışları, CyberTrade oyununun ilk oyun modudur ve yükseltilebilir farklı özelliklere sahip NFT araçlarına dayanır. Oyuncular bu arabaları düz bir çizgide basit yarışlarda birbirleriyle yarıştırır – ilk bitiren yarışı kazanır ve
Günlük ödüller şeklinde $CCASH ile ödüllendirilir.

Tüm CyberTrade NFT sahipleri, yasadışı drag yarışlarının devrim niteliğindeki Alfa Testi için benzersiz VIP erişimine sahip olacaklar.

Metropolit Metaverse sokaklarının nihai Patronu ol!

 

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve CyberTrade yetkilisi  tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve CyberTrade  yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.

 

TWITTER SORULARI

S1. Oyun endüstrisi son derece rekabetçi ve birçok platform mevcut kullanıcı sayılarını elde etmek için son derece sıkı çalışmak zorunda kaldı.$CTG diğer platformlardan oyuncuları çekmek için hangi ekstra özellikleri sunacak?$CTG ekibi mevcut oyun platformlarıyla nasıl rekabet edecek?(@Kllass4)

C1: Blockchain oyna-kazan oyunlarının şu anda sahip olduğu temel sorun, sektördeki geleneksel oyunlarla rekabet etme yeteneğine sahip olmamalarıdır, Cyber Trade’in bunu geleneksel kullanıcı deneyimi sağlayarak ve kullanıcılara iyi bir oyun deneyimi sunarak çözdüğüne inanıyoruz. Oyuncular, ortaya çıkan bir başka oyun için oyunu terk etmeyecek ve aynı zamanda sadece “kazanmak” için değil, aynı zamanda eğlence için de oynadıkları anlamına geliyor.

Ayrıca CyberTrade oyununda grafik tasarım konusunda her taraftan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu kesinlikle bizim rekabet avantajımızdır ve ayrıca kullanıcıların her ay yeni oyunlar aramayıp oyunu oynamaya devam etmelerinin nedenidir. Onların önceliği mümkün olduğunca çok kazanmak olacaktır çünkü Metaverse’deki ana öncelik bu olacaktır. Kullanıcının elinde ne kadar fazla $CCASH varsa, Metaverse ona o kadar büyük haklar ve fırsatlar getirecektir.

S2: Whitepaper’ınızda “temizleme” adlı özel bir olay hakkında okudum. Bize bundan daha açık bir şekilde bahseder misin? Bu etkinlik ne kadar sürecek? Bu etkinliklere katılmak için ne kadar Cybercash gerekecek? Bu olaylar ne zaman yapılacak ve arınmada ölürsem her şeyimi kaybeder miyim?(@ucgul_esref)

C2: Tasfiye, her hafta gerçekleşen düzenli bir etkinlik olacak. Çoğunuzun, insanların her yıl 12 saat boyunca yağmalayıp öldürebildiği Hollywood filmi The Purge’ı izlediğine inanıyorum. Her hafta böyle bir etkinlik yapacağız, böylece tüm kullanıcılar semtleri geçebilecek, bir rakip bulabilecek ve Metropolit sokaklarında onu öldürebilecek. Ya hep ya hiç tarzı olacak. Tasfiyeye katılma yeteneğiniz, becerileriniz veya gücünüz varsa, o sırada çevrimiçi olacaksınız. Her şeyi riske atmak istemezseniz, çevrimdışı ve güvende kalacaksınız. 🙏🏼

Tasfiyede her şeyi kaybedebilir veya kazanabilirsiniz.

⚡️Polkastarter’da IDO için Whitelist açıldı! ⚡️

Birçoğunuz IDO’muzun ne zaman olacağını soruyorsunuz. IDO’muzun Polkastarter’da planlandığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz!

🔸Tarih: TBA
🔸Toplam satılık jeton: 15.000.000
🔸Genel Satış Simgesi fiyatı: 0,07 ABD doları
🔸Ticker: $CCASH
🔸Toplam Artış: 650.000$
🔸Kişi başı maksimum tahsis: TBA
🔸Ağ: Binance Akıllı Zincir
🔸Cüzdanınızda en az 250 POLS (veya LP jetonlarında eşdeğeri) bulundurmanız gerekir.

⚡️WHİTELIST FORMU (https://whitelist.cybertrade.game/)

👉İDO ile ilgili tüm bilgiler BURADA👈

(https://qorpogames.medium.com/cybertrade-whitelist-for-polkastarter-ido-is-now-live-cdc3f8a453e9)⚡️Yeni Nesil Metaverse yönetişim simgesi $CCASH ile Metropolit’e katılın

🕊TWEET

(https://twitter.com/CyberTradeGame/status/1476931092703760389?s=20) 👉POLKASTARTER telgramına katılın 

S3. Çoğu insan için, herhangi bir kripto topluluğunun ana odak noktası tokenin fiyatıdır. Peki, $CCASH fiyatını nasıl artırabilirsiniz? $CCASH için herhangi bir yakma mekanizması veya hak kazanma süreleri olacak mı? Daha sağlıklı ve daha mutlu bir cyber trade topluluğunu nasıl sürdürmeyi düşünüyorsunuz?(@ama_tort)

C3: CyberCash ayrıca deflasyonist bir yardımcı programa sahip olacak, bu da işlemlerin toplam jeton arzını azaltacağı anlamına geliyor. Bu, uzun vadede bir dizi ekonomik fayda sağlar! Her harici satışın bir kısmını $BNB (Arsalar, Sokaklar, Varlıklar, vb.) olarak otomatik olarak yakıyoruz. Ayrıca, her dahili satışın bir kısmını $CCASH (tesviye, savaş geçişi, premium hizmetler vb.) olarak otomatik olarak yakıyoruz. token arzındaki vadeli azalma, fiyat artışını desteklemeye yardımcı olur. Sadece yakma değil, jetonun da şirketin gelirinden bir geri satın alma mekanizması vardır.

Hakediş konusuna gelince (bu dürüst olmak gerekirse iyi bir soru çünkü bu çoğu projenin bir sorunudur) VC’ler, EKİP ve Danışmanlar için 5 yıl boyunca çok uzun vadeli bir hak kazandık ve bu nedenle jetonun bir değeri var.

Tokenekonomiks veya gelir akışı akışıyla ilgili her şeyi burada bulabilirsiniz: https://cybertrade.game/assets/base/tokenometrics.pdf

⚡️Cyber Trade Patronu Savaşçıya Karşı⚡️

CyberTrade Boss rastgele oluşturdu
🔥 genetik beceriler
🔥 genetik elementler
🔥 nitelikler

Tüm bu genetik beceriler, unsurlar, Sendika silahıyla ilgili nitelikler, Boss’u tüm CyberTrade Metaverse’deki en değerli NFT’ler yapar.

CyberTrade Fighter rastgele oluşturdu
🔥 genetik beceriler
🔥 nitelikler

CyberTrade savaşçıları için Sendika Silahları ve genetik öğelerin $CCASH ile satın alınması gerekir.

Savaşçıdan 10 seviye boyunca nihai bir Boss’a kadar savaşın ve City of Metropolit’i ele geçirin!

S4. Oyununuzda 10 farklı bölge olacağını gördüm. Yeterli vatandaş rütbesine sahip vatandaşların bölgelere erişebileceğini söylüyor. Bu yeterlilik nft satın alarak mı yoksa oyundaki görevleri yaparak mı kazanılıyor?(@umut_dvl)

C4: Bunun daha fazla metriği olacak. Kullanıcı bölge 1’den gitmek istediğinde ilk bölgelerin üzerinden atlayamaz. Herkes yoksul banliyölerden en gelişmiş 1. semte gitmek zorunda kalacak. ⬆️ Herkes premium vatandaş olmak için $CCASH ve NFT kazanarak özel görevler yapmak zorunda kalacak. 😎

$CCASH tutan oyuncular Metaverse dünyasının çeşitli araçlarını satın alma şansına sahip olacaklar. Bu, oyuncuların arazi, bina, fabrika, finansal hizmetler ve kullanıcılara oyun içi nft’leri basma şansı veren diğer işletmeleri satın alabilecekleri ve daha sonra vergi ödeyen daha fazla oyuncu çekmek için bunları satabilecekleri, takas edebilecekleri veya basitçe arazilerine bırakabilecekleri anlamına geliyor. orada kalıyorum. Metaverse, $CCASH’lerini doğru şekilde kullanacak ve karlı işlere yatırım yapacak yüksek dereceli vatandaşlar için uzun vadeli tekrar oynanabilirliği ve kârı garanti eden ekonomiyi daha önce hiç görmemişti.

S5. @CyberTradeGame oyunu yalnızca PC cihazını mı destekliyor? Çoğu oyun cep telefonlarını desteklemez ve bu, dünya çapındaki birçok oyuncunun cazibesini azaltır. Android cihazlar ve ayrıca iOS ile uyumlu olacak mı? Önce masaüstü versiyonu mu yoksa mobil versiyonu mu çıkacak?(@Alex0011221)

C5: Mobil sürüm, oyunun ilk aşamasında çalışmayacak ancak oyunu sorunsuz bir şekilde çalıştırmak ve çalıştırmak için ekstra güçlü bir bilgisayara gerek kalmayacak.

Öncelikle PC ve Mac OS için uygulama geliştireceğiz.
Geliştirmenin daha sonraki bir aşamasında elbette hem mobil android hem de iOS uygulaması piyasaya sürülecek. NFT oyun seyircisinin büyük bir bölümünün sadece cep telefonları ile oynadığını kesinlikle biliyoruz ve bu nedenle oyunun resmi lansmanından çok kısa bir süre sonra mobil versiyonu piyasaya sürmeye odaklanıyoruz.

 

TELEGRAM SORULARI

S1: NFT ve METAVERSE oyunları piyasada ilgi görmeye başladı. Bu alanda nasıl ilerlemeyi düşünüyorsunuz? Kullanıcıların beklentilerini nasıl karşılayacaksınız? Rakiplerinizden farklarınız nelerdir?(Silinen Hesap)

C1: En büyük özelliklerden biri modüler yapı sistemimizdir. Tüm harita bir ızgaradan yapılmıştır. Izgaranın her karesi 5mx5m büyüklüğündedir. Bu kareler, oyuncuların satın alabilecekleri ve üzerlerine CCASH’e sahip oldukları ve oyunda mevcut olan her şeyi inşa edebilecekleri arazileri temsil eder. Her binanın farklı boyutları vardır ve belirli bir ızgaraya uyar, bu nedenle oyuncuların bunu akıllarında bulundurmaları gerekir. Oyuncuların satın alabileceği araziler, The Metaverse’in fiziksel parsellerini temsil eden blok zinciri destekli sanal jetonlardır.

Bütün arazilerde prefabrik caddeler ve bulvarlar var. Oyuncular arazileri satın almalı ve üzerlerine istediklerini inşa etmelidir. Daha pahalı bölgelerde, birkaç küçük binaya sahip araziler var. O küçük binalar ayrı ayrı satılıyor. İster sadece arsa, ister üzerinde bina olan arsa satın alabilirsiniz. Oyuncular onları bazı fabrikalarda yeniden inşa edebilir veya diğer oyunculara kiralayabilir.

S2: CyberPacks üzerinden alışveriş yapabilmemiz için kendi pazar yeriniz var mı? Yoksa farklı bir platformun pazar yerini mi kullanacağız? CyberPacks’te en iyi dövüşçüleri ve patronları elde etmenin maliyeti yüksek mi? Tüm alımları BNB ile yapabilir miyiz?(@Nusirevan)

C2: Patronlarınızı, Savaşçılarınızı, araçlarınızı vb. satın almanın en kolay yolu için bir oyun içi pazar yeri olacak… Ama bildiğiniz gibi, NFT oyunlarının en önemli özelliklerinden biri, oyuncular veya oyuncular ve yatırımcılar arasında takas edilebilirliğidir. Bunun için ikincil www.qorpo.market’i tamamen geliştirdik – tüm NFT’lerin ticarete açık olacağı pazar yeri.

Elbette, kullanıcıların NFT’leri satın alıp takas edebilecekleri daha fazla pazar yeri olacak, ancak birincil hedefimiz, geri alımlar ve yakmalarla topluluğa geri döndüğü için tüm işlemleri zincirlerimizde tutmaktır.

S3: Suikastçı, defans, sağlık görevlisi, savaşçı ve tank şeklinde 5 karakter olduğunu görüyorum. Genel özelliklerinden bahsettiniz. Oyun sırasında bir dengesizlik olması durumunda buff veya nerf getirecek misiniz?(@berkayask)

C3: Evet, güzel soru. Her oyunda olduğu gibi, geliştiricilerimiz ve oyun tasarımcılarımız, oyunu olabildiğince eğlenceli, ilginç, dengeli vb. hale getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak oyunda herhangi bir dengesizlik olursa, tüm oyuncuların adil oynayabilmesi için her hafta geliştirme güncellemeleri yapacağız.

S4: Merhaba Sebastian, metaverselerle ilgili bir sorum var. Gelecekte tüm projeler için tek bir büyük metaverse mi olacak yoksa birçok rekabetçi metaverse mi olacak?(@matejko97)

C4: Selam. Soru için teşekkürler. Benim kişisel görüşüm, tüm Metaverse’lerin tek seferde birleşeceği yönünde. Birlikte çalışabilirlik, geliştirilen tüm projeler için gerekli bir gerçektir. Bizim tarafımızdan, kullanıcının NFT’sini başka herhangi bir projeden yükleyebileceği ” portal ” işleviyle başladık. Bu NFT’yi teminat olarak alıyoruz ve oyunu kolayca deneyebilmesi için ona NFT’mizi veriyoruz. Üstelik tamamen ücretsiz.

Bu, tüm oyunların ve metaverse’lerin bir zamanlar büyük bir sistem olacağını nasıl gördüğümün bir örneği. İnternette de aynısı oldu.

S5: DENETİM sertifikanız var mı veya projenizi DENETLEMEK için mi çalışıyorsunuz? böylece projenin güvenliği daha güvenli ve güvenilir hale gelir.

C5: Dolandırıcılık, kilim vb. ile ilgili daha fazla mesaj vardı… Tüm ortaklarımız kim olduğumuzu biliyor. Ekibimiz 50’den fazla çalışandan oluşmakta ve %90’ı aynı ofiste çalışmaktadır. Bu, kimseyi dış kaynak kullanmadığımız ve herkesin birbiriyle konuşabileceği anlamına gelir. Bu bize güçlü rekabet avantajı sağlıyor ve tüm süreci daha yüksek güvenlikle hızlandırıyor.

Tüm akıllı sözleşmeler 0x Guard tarafından denetlendi.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Coinmuhendisi-CyberTrade AMA Özeti” te bir düşünce

  1. Pingback: CyberTrade Proje İnceleme – COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir