Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.937
% 1.01
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.937
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Coinmuhendisi-Cryptoverse AMA Özeti

Coinmuhendisi-Cryptoverse AMA Özeti

12 Mayıs 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak AMA etkinliği gerçekleştirdiğimiz Cryptoverse yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Öncelikle kendisini tanıtmasını istediğimiz Cryptoverse yetkilisi şunları iletti:

Benim adım Ben, Cryptoverse Baş Pazarlama ve İletişim Sorumlusu. Resmi geçmişim akademide bulunuyor – Yönetim, Finans ve İletişim. Sert bir oyuncu olarak büyüdüm ve blok zinciri kavramına, merkezi olmayan süreçlere ve ekonomilerin, fikirlerin ve olasılıkların küresel birbirine bağlılığına aşık oldum.

Sohbette gördüğüm gibi, biraz LUNA da tuttum, bu yüzden o kolektif acıyı hissediyorum. 😅

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak Cryptoverse yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde :

S1. Siz kimsiniz ve Cryptoverse nedir?

C1: Tabii ki, yukarıdaki tanıtımımı bir kenara bırakmak için – Birkaç yıldır bir blockchain fanatiğiyim ve işim insanların Metaverse endüstrisinin gerçek potansiyelini anlamalarına yardımcı olmak.

Önemli şeylere geçelim! Cryptoverse, blok zinciri teknolojisi ile desteklenen Unreal 5’te inşa edilmiş, sürükleyici bir 3D sanal dünyadır. The Cryptoverse içinde kullanıcılar, ChainGuardians ve ChainBoost ekosisteminin temelini oluşturan token $CGG’yi kullanarak deneyimleri oluşturma, LAND’a sahip olma, yönetme ve bu deneyimlerden para kazanma konusunda yetkilendirilecek.

S2. Metaverse nedir?

C2: Bu çok eğlenceli bir soru! Birçok insan pazarlama kelimesini uygunsuz bir şekilde kullanıyor. Aslında, bir meta verinin neleri kapsadığını iletmeyi zorlaştıran bir ‘vızıltı’ kelimesi haline geldi.

Metaverse alışveriş, oyun, ekonomi ve bildiğimiz yaşamda devrim yaratmak için tasarlanmış 3B sanal bir dünyadır. Bunun sizi korkutmasına izin vermeyin – arkadaşlarınız, aileniz ve sevdiklerinizle 3B eşler arası etkileşimlere izin veren bir VR başlığı taktığınızı hayal edin. Bu, bir sonraki seviyeye Zoom, facetime ve skype. Dünyanın herhangi bir yerindeki insanlar, birlikte akşam yemeği yerken bir 3D sanal oturma odasında oturabilir, bir ofiste bir iş toplantısına katılabilir veya fiziksel konumunuza gönderilebilecek bir 3D mağazada yeni kıyafetler satın alabilir.

Cryptoverse, işletmeler, tüketiciler, oyuncular ve aradaki herkes için tasarlanmış bir Metaverse’dir.

Bu sadece kurgusal bir vizyon değil, dünyanın en büyük endüstrilerini birbirine bağlayan gelişen bir gerçeklik. Endüstri potansiyeli o kadar önemli ki, JP Morgan önümüzdeki birkaç yıl içinde 1 trilyon dolarlık bir pazar fırsatı öngörüyor… ve neden? Tüketiciler şimdiye kadar gördüğümüz en hızlı oranda dijitalleşiyorlar. Gelecek, para kazanma, gelir ve gelir fırsatlarının kilidini açarken işletmeleri tüketicilerle birleştiren sanal bir dünya. Ekonomik ölçekte, bu hem tüketiciler hem de işletmeler için bir sonraki nokta com patlaması – işletmeler ve ortalama bir insan için ekonomik fırsatlar ve özgürlükte devrim yaratan bir gelecek.

S3. Cryptoverse’in diğer Metaverse’den farkı nedir?

C3: Ah evet!

Bu yüzden Cryptoverse’i neyin farklı kıldığını tanımlamak için sektördeki sorunlara baktık. Merkezi olmayan meta veri sunucularının toplu olarak benimsenmesinin, Metaverse’lerin tipik olarak her ikisi yerine B2C veya B2B’ye göre uyarlanması dahil olmak üzere bir dizi nedenden dolayı zor olduğu kanıtlanmıştır. Tutarlı bir şekilde ilgi çekici fırsatlar ve deneyimler eksikliği var. Son olarak, genellikle benimsemeyi ve kullanıcıyı elde tutmayı engelleyen ezici bir teşvik sistemi vardır.

Oradan, gerçekten harika bir vizyon oluşturabildik. Cryptoverse, aşağıdaki özellikler aracılığıyla bu zorluklardan bazılarının üstesinden gelmeyi amaçlamaktadır:

* Teknik açıdan daha bilgili kullanıcıların ısmarlama deneyimler oluşturmasını sağlayan özel olarak oluşturulmuş bir mod oluşturma aracı; aynı zamanda daha az teknik beceriye sahip olanları çevrelerini yeniden şekillendirmek için yetkilendirirken (dünyadaki varlıkları sürükleyip bırakın)
* Markaların ve işletmelerin, dijital gayrimenkullerini yüksek kaliteli içerikle oluşturmalarının yanı sıra, dünyaca ünlü bir mimarlık şirketi ile birlikte inşa edilen vakıflara ait alanları dolduran anlamlı içerik oluşturmalarını desteklemek
* Deniz, hava, kara ve su altı gibi çeşitli seyahat modlarından oluşan bir altyapı katmanı içeren yaratıcı dünya inşası. Ayrıca, etkileşimli sosyal ve oyunlaştırma katmanları, Prana (Karma) sistemi ve işbirlikçi LAND Clearing etkinlikleri de dahil olmak üzere, kullanıcıların deneyimlerini geliştirir.

Basitçe söylemek gerekirse, Cryptoverse’in amacı, oyuncuları, kullanıcıları ve işletmeleri hiçbir zaman tam olarak başarılmamış bir şekilde güçlendirmektir. 🙌👊

S4: ARSA satışları tamamlandığına göre sonraki adımlar nelerdir?

C4: Cryptoverse (http://cryptoverse.vip/) yakın zamanda, kullanıcıların yenilikçi bir LAND seçici ve talep aracı aracılığıyla Cryptoverse’in LAND para basma olayına erişmeleri için bir araç olarak ERC-20 tokenlerini dağıttı.

Özellikle model, tüm Cryptoverse LAND katkıda bulunanlar için sorunsuz bir çapraz zincir, çapraz platform çözümü sağlar. Talep belirteçlerinin ve arazi toplama aracının arkasındaki temel amaç, LAND sahiplerine tercih ettikleri yerleri seçmeleri, para basma sürecini basitleştirmeleri ve genel olarak kullanıcı deneyimini iyileştirmeleri için yetki vermektir. 👏

LAND para basma etkinliği Haziran ayında gerçekleşecek ve FCFS – yani bir LAND sahibiyseniz, tüm duyurulardan haberdar olmak için Discord’umuza (https://discord.gg/cryptoversevip) katıldığınızdan emin olun!

S5: Cryptoverse’in vizyonu nedir ve insanlar Cryptoverse hakkında daha fazla bilgi edinmek için nereye gidebilirler?

C5: Burada verebileceğim bir sürü karmaşık ve karmaşık yanıt var, ancak vizyonumuzu düşünmenin en kolay yolunun oldukça basit olduğunu düşünüyorum:
Her şeyin bir Metaverse’ini yaratın – insanlar ve işletmeler için bol deneyimler ve ekonomik fırsatlar yaratan dijital bir yaşam.

Cryptoverse, insanların daha fazlasını öğrenmesi için kapsamlı bir Litepaper (https://docs.cryptoverse.vip/the-cryptoverse/welcome/introduction) oluşturmaya önemli miktarda zaman ayırdı! İnsanların kendi araştırmalarını yapmaları artık her zamankinden daha önemli.

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve Cryptoverse yetkilisi tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve Cryptoverse yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.


TWİTTER KAZANANLARI

S1. NFT’lerinizin kullanım durumlarından biraz bahseder misiniz, onlarla nasıl kar elde edebilirim? Ne kadar çok sahip olursam, o kadar fazla fayda elde edebilir miyim?(@JaxonOwen5)

C1: Harika soru! 🤝

Bir dijital gayrimenkul parçasına sahip olarak, sahiplik ve deneyim kavramlarını şu anda nasıl gördüğümüzü aşan, giderek daha güçlü bir hareketin parçası olacaksınız.

Dijital gayrimenkulünüz, dağıtılmış defter teknolojisi (blok zinciri) tarafından doğrulanan kanıtlanabilir sahipliğe sahip olmanızı ve The Cryptoverse içindeki kendi sanal alanınıza erişmenizi sağlayacaktır. Burada bir kez, kullanıcılar deneyimler oluşturabilecek ve bunlardan sınırsızca para kazanabilecekleri için yaratma fırsatlarınız çok büyük.

Bir kullanıcının tipik olarak oluşturmak isteyebileceği bazı içerik örnekleri şunları içerir:
* Moda/dijital giyilebilir mağazalar
* Oyunlar (hem küçük hem de büyük)
* Pazar Yerleri (NFT’ler veya diğer varlıklar)
* Karma gerçeklik fast food ve restoran deneyimleri
* Dünya içi VR deneyimleri: Fiziksel dünyadaki her şeyden daha yüksek bir binadan bungee jumping yapmak ister misiniz?
* Su sporları, kar sporları ve diğer popüler sanal spor olanakları
* Sanal ofis toplantıları – sanal bir alan çok daha eğlenceliyken neden fiziksel bir alana gitmelisiniz?

Gelecekte, kullanıcılar ayrıca Sitelerini veya bireysel parsellerini alt bölümlere ayırma olanağına da sahip olacaklar, bu da kiralama veya içerik oluşturma için dış kaynak kullanımı için daha büyük fırsatlar sunuyor. Başka bir deyişle, ne yaratacağınızı düşünemiyorsanız, neden süper yaratıcı olduğunu bildiğiniz biriyle çalışmıyorsunuz? Hayal gücünüz bile sınır değil. ✊

S2.Topluluk açısından, Oyun dünyasında hala büyük bir izleyici kitlesi var. kripto ve blockchain endüstrisinden haberdar olmayanlar. Bu insanlara ulaşmak ve sesinizi tüm oyunculara duyurmak için #CryptoVerse planı nedir?(@RayanKhannn1)

C2: Temel düzeyde, video oyuncuları uzun süredir Metaverse’in ön saflarında yer almaktadır. GameBoy için World of Warcraft, Fortnite ve hatta 2D Pokemon oyunları gibi oyunlara bakabilir ve Metaverse ile paralellikler çizebiliriz. Bizim için eksik olan bileşenler 3D daldırma ve sahiplikti.

Bu nedenle, oyuncularla bağlantı kurmak için Cryptoverse, gerçekten eğlenceli oyun deneyimlerini kazan-kazan mekanizmaları ve geniş kapsamlı ortaklıklar için bir fırsatla birleştirmeyi planlıyor.

Örneğin, Cryptoverse az önce Ubisoft’tan bir Kıdemli Geliştiriciyi işe aldı ve bu size nereye gittiğimizi söyleyebilir. 💪

Litepaper’da (https://docs.cryptoverse.vip/the-cryptoverse/welcome/unique-features/3.10-pvp-dome) bununla ilgili güzel bilgiler var!

S3.Çoğu metaverse projesinin vizyonu yoktur ve kısa vadeli düşünürler. The Cryptoverse’in vizyonu nedir ve neyi başarmak istiyor?(@emremir1570)

C3: Bu soru, birinci bölümde sorulan sorulardan birine benzer; Cevabım şuydu: “Her şeyin bir Metaverse’sini yaratın – insanlar ve işletmeler için bol deneyimler ve ekonomik fırsatlar yaratan dijital bir yaşam.”

Daha da genişletmek için Cryptoverse, Play-to-Earn oyunu ve Play-to-Participate Launchpad & Incubator ChainBoost (http://chainboost.io/) dahil olmak üzere tüm ChainGuardians (http://chainguardians.io/) ekosistemine bağlanır. ).

Yönetişim belirteci CGG, her projeyi güçlendirmek ve yönetmek için kullanılır. Cryptoverse, bir bütün olarak ekosisteme daha fazla fayda sağlarken ticaret, oyun ve dijital deneyimlerde devrim yaratmak için inşa ediliyor. Ekosistemi Dijital Varlığınızı Güçlendirecek bir araç olarak düşünün.

S4. Metaverse, gelecekteki gelişim için büyük bir potansiyele sahip olarak ortaya çıktı. #CryptoVerse ekosistemi ilk aşamalarında. Açıkçası, fırsatlarla dolu. Peki yeni bir oyuncu/yatırımcı #CryptoVerse’de erken yatırıma nasıl katılabilir?(@JandaBohayyy)

C4: Gerçekten güzel bir soru daha!

Yakın zamanda ilk halka açık ön satış turunu kapattık; Ancak bu, eğlencenin burada bittiği anlamına gelmez! Cryptoverse dijital bir dünya yaratırken, heyecan verici nakliye satışları, varlık çekilişleri ve daha fazlası olacak! Ek olarak, başka bir LAND satış turu olacak. İlk tura katılanların LAND’de en büyük indirimden yararlandığını belirtmek önemlidir. Daha fazla LAND oluşturulmadığını belirtmek zorunludur; bunun yerine, her tur için satılan LAND miktarını sınırladık.

Örneğin, ilk satışlar yoluyla tek bir koli satın almak bir daha asla 180$’a kadar düşmeyecektir.

Yani LAND’i kaçırdıysanız endişelenmeyin! Daha fazla fırsat geliyor. Ama aynı zamanda, zaten ARSA satın aldıysanız, ilk satışlardan elde edebileceğiniz en iyi fiyatı aldınız. Tebrikler! 🙌

S5. Oyuna dalmak için kullanıcıların bir sanal gerçeklik kulaklığına da ihtiyacı olacak mı? Metaverse’inizin kullanılabilirliğinden bahseder misiniz, kullanıcılar istedikleri zaman erişebilecekler mi?(@boromirlotr2)

C5: Bu soru için teşekkürler!

Eğer benim gibiyseniz, bir VR kulaklığında ancak hareket hastası olmadan çok uzun süre kalabilirim! (ayy hehe). Bununla birlikte, geliştirme hedefimiz, VR deneyimlerine daha duyarlı insanları izole etmeden, kulaklık kullanıcıları için bir deneyim yaratmaktır.

Uzun lafın kısası… herkes Cryptoverse deneyiminin keyfini çıkaracak. 🤗

(bitti)


TELEGRAM KAZANANLARI 

S1: Zincirler arası bir NFT pazarınız var mı, ChainGuardians kullanıcıları ticaret yapabilir mi? Marketplace’te hangi içerik ticareti yapılabilir?(@Nusirevan)

C1: Müthiş soru!

Cryptoverse, LAND, varlık ve diğer NFT işlemleri için yenilikçi bir pazar yeri yaratıyor ve uyguluyor. Marketplace, $CGG token sahiplerine muazzam faydalar sunacak ve zincirler arası işlevsellik için çalışacak. 🔥

Bununla birlikte, Polygon’da tek parseller basılacak ve Ethereum’da Estates basılacak – bu yapı nedeniyle, Polygon ve Ethereum’un çok erken teslim edileceğini varsaymak güvenlidir.

Yukarıda belirtilenler, OpenSea, aşina oldukları şeyleri kullanmakta daha rahat olan insanlar için bir seçenek olmaya devam edecek!

S2: Cryptoverse, Kripto Olmayan Dünyayı Kripto Dünyasına nasıl bağlayabilir? Hangi nitelikler, Cryptoverse projesinin piyasada uzun süre kalabileceğine ve Metaverse endüstrisinde devrim yaratabileceğine inandırıyor?(Berat Toker)

C2: Bu başka bir gerçekten iyi soru!

Açılış diyaloğumda belirttiğim gibi. JP Morgan, Metaverse alanının önümüzdeki birkaç yıl içinde 1 trilyon dolarlık bir pazar fırsatı olacağını öngörüyor.

Cryptoverse, ortalama tüketiciye (ve işletmeye) ulaşmak için özel bir ekibe sahiptir. Örneğin, Algorand, Cryptoverse’e eğitim getirmek için önemli miktarda arazi (ve para) adayan tutkulu bir Cryptoverse ortağıdır.

Metaverse’in korkutucu bir kavram olmadığını, ancak bir sonraki Zoom + Dijital Alışveriş Merkezi + Sanal Dünya olduğunu bir kez ifade edebildiğimizde, teslimat ve büyüme için çok yer var!

S3: En son haberleri nereden alabilirim? Twitter/Telegram/Discord topluluğunuz var mı? Evet ise çok fazla fake telgraf/twitter grubu olduğu için linki burada paylaşır mısınız?

C3: Mükemmel soru!
Belirteç bilgilerine gelince ($CGG):
• Kucoin
• Gate.io
• PancakeSwap
• Uniswap
• QuickSwap

Sözleşme adresleri:
• Binance Akıllı Zincir – 0x1613957159e9b0ac6c80e824f7eea748a32a0ae2
• ETH – 0x1fe24f25b1cf609b9c4e7e12d802e3640dfa5e43
• Polygon – 0x2Ab4f9aC80F33071211729e45Cfc346C1f8446d5

S4: Kısa vadeli jeton yatırımcılarına jetonlarınızı uzun vadede tutmanın teşvikleri ve faydaları hakkında bilgi verebilir misiniz?

C4: ChainGuardians Yönetişim belirteci ($CGG), ChainBoost, ChainGuardians ve Cryptoverse dahil olmak üzere etkileyici derecede geniş ChainGuardians ekosisteminin temelini oluşturur. $CGG, birbirine bağlı ekosistemlerde seçim, fayda ve katılım özgürlüğünü en üst düzeye çıkarmak için dikkatli ve titizlikle hazırlanmıştır.

Token Yardımcı Programları şunları içerir:
* Yönetim oylamasına katılın (yakında)
* Dünyalar arası fırsatları yükseltin
* Sürükleyici oyun deneyimlerini geliştirin
* Geleneksel ve oyunlaştırılmış DeFi protokollerine katılın
* Cryptoverse.vip’e güç verin ve yönetin
* ChainBoost.io aracılığıyla ilk tekliflere erişimi artırın
* NFT basım ücretlerini karşılayın
* Fiziksel mal satın alın
* Zincirler arası esnekliğin tadını çıkarın (Polygon, Ethereum, BSC ve daha fazlası yolda!)

$CGG ve tokenomics hakkında daha fazla bilgi edinin (https://chainguardians.io/tokenomics)

S5: Küresel genişleme için planlar neler? Şu anda pazara mı odaklanıyorsunuz yoksa müşteriler ve kullanıcılar veya ortaklıklar oluşturmaya ve geliştirmeye veya elde etmeye mi odaklanıyorsunuz??

C5: Bu soruyu sevdim!

Küresel ekiplerimizi genişletiyoruz! Şu anda, operasyonlarımız şu bölgelerde yer almaktadır:

* Hindistan
* Kanada
* Birleşik Krallık
* Fransa
* İtalya
* Birleşik Devletler
* Filipinler
* İsviçre
* Venezuela
* Arjantin
* Türkiye
* & daha fazla!

Küresel izleyicilere ulaşmak için, her bir jeopolitik ve jeo-ekonomik pazarın nüanslarını anlamak çok önemlidir.

Pazar çökse bile, ekiplerimiz ve ekosistemimiz, destekçilerimiz için gerçekten özel bir şey yaratma taahhüdümüzden vazgeçmez. Metaverse’in geleceğini büyütmeye, inşa etmeye ve sunmaya devam etmekten heyecan duyuyoruz! 🔥

 

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Coinmuhendisi-Cryptoverse AMA Özeti” te bir düşünce

  1. Pingback: COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir