Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.858
% 1.66
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.858
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinmuhendisi-AshSwap AMA Özeti

Coinmuhendisi-AshSwap AMA Özeti

24 Ekim 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak  AMA etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz AshSwap proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak kendisini tanıtmasını istediğimiz AshSwap yetkilisi şunları aktardı.

Ben Nate – AshSwap’ın Pazarlama Müdürü, son birkaç yıldır büyük eczane şirketleri için Pazarlama alanında çalıştım.Ayrıca 2 yıl boyunca bir pazarlama ajansı işlettim ve aynı zamanda bir Etkinlik Yöneticisiydim.

Merhaba ben Erik – AshSwap Topluluk Yöneticisi Startup şirketleri için pazarlama konusunda 5 yıldan fazla deneyime sahibim ve bu şirketler blockchain teknolojisi alanında değil.Yine de, çoğu teknoloji şirketi, bu yüzden Kripto pazarında ve blockchain teknolojisi endüstrisinde işe girmemin önündeki engel o kadar da zor değil. Ve 1 yıl boyunca blockchain alanında çalıştım.

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak Get Kicks proje yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde:

S1: Lütfen kendinizi tanıtır mısınız?

C1: Haha önce bana izin ver, ben Nate – AshSwap’ın Pazarlama Müdürü, AshSwap Discord kanalına katıldıysanız, hesabımı her yerde 😁 göreceksiniz.

Merhaba, ben Erik – AshSwap’ın Topluluk Yöneticisiyim, genellikle AshSwap’ın Discord’undayım ve önce size DM atmıyorum.

S2: AshSwap’ın genel olarak ne olduğunu anlatır mısınız? Projenizin ana fikri nedir? Siz kimlerin ortakları ve destekçilerisiniz?

C2: AshSwap, kullanıcıların düşük kayma ve küçük ücretlerle stablecoin’ler arasında işlem yapmalarına yardımcı olan Elrond üzerine kurulu merkezi olmayan bir borsadır.
Mevcut özelliklerimiz şunlardır:
– Stabil-takas
– Likidite Ekle / Kaldır
– Likidite Staking
– Yönetişim Staking
– Verim Artışı
Detayları https://docs.ashswap.io/guides/features-walkthrough

Backers and Partners hakkında, burada popüler bir isme sahip olabileceğinizi düşünüyorum: Elrond, Morningstar Ventures, Istari Vision, Spark Digital Capital, D1fferent Capital, ayrıntılar için AshSwap’ın Maiar Launchpad sayfasında bilgi bulabilirsiniz: https://maiarlaunchpad.com/ashswap/project-overview

S3:  AshSwap’ın temel kullanım durumları nelerdir?

C3: Elrond’da, kullanıcıların stablecoin’ler ve daha düşük kayma ile istikrarlı varlıklar arasında işlem yapabilecekleri ilk istikrarlı takasınız.

Boru hattındaki bir sonraki ürünümüz, Elrond’daki yerli stablecoin’imiz AOC’dir. LP / Farm belirteçlerini teminat olarak kullanarak, AOC’yi basabilirsiniz. Bu süreç, ekosistemde daha yüksek likidite, daha iyi verim ve DEX’in daha derin likiditesi ile sonuçlanır.
Birkaç fikir daha yoğun bir şekilde araştırılmakta ve geliştirilmektedir. Önümüzdeki aylarda/yıllarda kademeli olarak ortaya çıkacaklar. Tabii ki uzun süre buralarda olacağız, yakında ayrılmamızı beklemeyin 😛 çocuklar
S4: Ayı piyasası ekibinizi nasıl test ediyor? Bu gelecek yıla kadar devam ederse, bu ayı piyasasında hayatta kalmaya hazır mısınız? ve önümüzdeki 6 ay için planlarınız neler?

C4:
Dürüst olmak gerekirse, ayı piyasası bu kripto pazarındaki her bireyi ve projeleri etkiledi.
“En verimli” plan şudur: maliyeti en aza indirmek ve bir sonraki dalgayı beklemek.
AshSwap ile, piyasada hala çok fazla potansiyel olduğunu biliyoruz, ekibimiz Dapp’ımızı oluşturmaya odaklandı ve https://devnet.ashswap.io/swap/’da tam işlevli bir özellik yayınladı, ardından ürünü test etmek için Battle of Yields etkinliğine ev sahipliği yaptı, aynı zamanda topluluk kullanıcılarımızın katılması için bir etkinlik.
Elrond, AshSwap’ın Maiar Launchpad’deki 4. proje olacağını bize bildirdiğinde bu şansı yakaladık.
Her an önemlidir; biz buna inanıyoruz.
Önümüzdeki 6 ay içinde, ana ağ Dapp’ımızı piyasaya süreceğiz ve AshSwap için birçok ilginç özelliği yükselteceğiz, bizi buradan yakından takip edebilirsiniz:
https://docs.ashswap.io/getting-started/ashswap-roadmap
S5: Şimdiye kadar ulaşılan başlıca kilometre taşları nelerdir? Ve bize yaklaşan planlarınızdan bahseder misiniz?

C5:
Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, topluluğu oluşturmanın yanı sıra ürünü oluşturmak için çok çalıştık; ayı piyasasına rağmen, güvenilebilecek bazı kilometre taşları yaptığımızı düşünüyorum:– Devnet’te tamamen işlevsel özellikler
– 10k aktif Discord üyesi ile iyi bir topluluk, Maiar Launchpad’de başlamadan önce etkinlik
– 1.2 binden fazla Savaşçının katıldığı Battle of Yields etkinliğine ev sahipliği yaptıMaiar Launchpad’deki 4. proje olmaktan büyük onur duyuyoruz.

Önümüzdeki dönemde şunları hedefliyoruz:
– Mainnet’te lansman: Lansmanımızı tamamladıktan sonra, ikinci stablecoin’i ekosisteme getirmeye yardımcı olmak için Elrond ekibiyle yakın bir şekilde çalışacağız, 1’den fazla stablecoin olabilir
– Özelliklerimizi yükseltmek: AshDAO, AOC madenciliği, kararsız token ticareti ve liste devam ediyor
– Elrond ekosisteminde ve diğer zincirde giderek daha fazla potansiyel ortaklığın genişletilmesi
Yol haritamızı güncelleyeceğiz ve yakından takip edeceğiz; bu sayfayı yer imlerine ekleyebilirsiniz: https://docs.ashswap.io/getting-started/ashswap-roadmap

 

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve AshSwap yetkilisi tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve AshSwap yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.


TWITTER SORULARI

S1: Son birkaç gündür en büyük haber Maiar Launchpad’deki İDO’nuz. Lütfen bize bu konuda daha fazla bilgi verin, bir ayı piyasası sırasında jetonunuzu başlatmaktan korkmuyor musunuz? 

C1: Şu anda bunun bir ayı piyasası olduğunu biliyoruz ve birçok insan piyasayı terk etti, belki de bu İDO için iyi bir zaman değil, ancak Elrond tarafından yönetiliyoruz ve birçok kaliteli yatırımcının bulunduğu Maiar Launchpad’de bir sonraki listeleme projesi haline geldik.

Uzun vadeli geleceğe inanıyoruz ve ayı piyasasının Elrond’un Ekosistemlerini mükemmelleştirmesine yardımcı olmak ve inşa etmek için iyi bir fırsat olacağına inanıyoruz; kim bilir, belki de ayı piyasasını aştıktan sonra Phoenix olacağız.

S2: DEX’inizi oluşturmak için neden Elrond’u seçtiniz? Elrond ekosisteminin projeniz için faydaları veya düzenli kullanıcılar için herhangi bir faydası ne olacak?

C2:  Kısacası, Neden Elrond sorusunun nedeni:
1. Teknolojileri (Uyarlanabilir Durum Paylaşımı, Güvenli Bahis Kanıtı)
2. 1B kullanıcılarının yerleşik vizyonu
3. Ekonomik Modelleri
4. Toplulukları
Burada zaten ayrıntılı bir Medium makalemiz vardı:
https://medium.com/ashswap/why-elrond-9240b936ab44

S3: Ekosistemde İki Jetonun Mevcut Olduğunu Görüyorum, $LKASH & $ASH
Bu belirteçlerin rolü ne olacak?
Birbirleriyle olan oranları ne olacak?
Lütfen Söyle?

C3: $ASH, AshSwap tarafından oluşturulan Token’ın adıdır. DEX’imizi çalıştırmak için kullanılan temel bir unsurdur.$LKASH, Maiar Launchpad’de kilitli bir $ASH Jetonudur ve kilidi açıldığında $ASH’ye 1: 1 dönüşüm oranına sahip olacaktır. $LKASH rolü, şoklardan kaçınmak için ilk arzı azaltmaktır, daha sonra, yalnızca $ASH miktarı tamamen açıldığında $LKASH oluruz.

S4: S4. Benim için güvenlik her şeyden önce gelir ve bir platformun asla% 100 güvenli olmayacağını bilmeme rağmen, güvenliğe yatırım yaptığınızda risklerin en aza indirildiğini biliyorum, bu yüzden AshSwap’ta güvenlik ne kadar önemlidir?

C4: Akıllı sözleşme hataları ve güvenlik açıkları riski oldukça sorundur. Ancak, riski mümkün olduğunca düşük tutmak istiyoruz. Geliştirme ekibi kodlarını satır satır sürekli olarak yeniden kontrol eder ve daha fazla test çalışması yazar, bazen küçük bir özellik yazmak yalnızca birkaç gün sürer, ancak bunun için test çalışmaları yazmak haftalar sürer. Şu anda, AshSwap popüler bir Denetim şirketi tarafından denetlenmektedir, ayrıca güvenlik hataları için istismar edilme olasılığını en aza indirmek için diğer birçok tarafın denetim hizmetlerini de kullanıyoruz.

S5: Ayrıca Tao Sistemi veya AshSwap Platformu üzerinde çalışıyorsunuz, Dao Platformunuzun nasıl olmasını istiyorsunuz?

C5: AshSwap için, kullanıcıların token emisyonları, ücret dağılımı ile ilgili önemli metrikler için oy kullanabilecekleri bir DAO sürümü üzerinde çalışıyoruz …
DAO’ya katılmak için, yönetişim staking programımızda ASH stake edilerek edinilebilecek veASH’ye sahip olmanız gerekir.
Ne kadar çok veASH’iniz varsa, oy verme gücünüz o kadar büyük olur.

 

TELEGRAM SORULARI

S1: Kullanıcılar, DeFi’leri yalnızca jetonları değiştirmek veya kazançlarını kontrol etmek için kullanır. Kısacası kullanıcıları aktif olarak platformda tutamıyorlar. Kullanıcılarınıza daha fazla zaman geçirmeleri ve eğlenmeleri için ne vaat ediyorsunuz? #Ashswap platformunda pasif kazanç ve takas dışında neler yapılabilir?@ekinci_sualp

C1: Bu güzel soru için @ekinci_sualp teşekkür ederim.
Kullanıcıları platformumuzu kullanmaya çekmek için, AshSwap’ı takas ve çiftçilik için kullanmaya karar veren kullanıcılar için iyi bir fayda sağlamak için uygun bir belirteç ultilitesinin yanı sıra, topluluklar için program önemli bir bölümdür; kullanıcıların ödül kazanmak için DeFi’ye katılabilecekleri ve bilgilerini kullanabilecekleri Battle of Yields etkinliğine ve diğer birçok gelen etkinliğe zaten sahiptik.
AshSwap’ta, paylaşılan işlem ücretlerini kazanmak için bir Likidite Sağlayıcısı olabilir ve daha fazla gelir elde etmek için Yönetim Hissemizi kullanabilirsiniz.
Daha fazla ayrıntı için, lütfen bunu kontrol edin: https://docs.ashswap.io/getting-started/introduction

S2: Likidite Sağlayıcıda kazanacağımız işlem ücretlerini artırmanın başka yolları var mı? Varlıklarınızı herhangi bir çifte yatırdığımızda ASHSWAP’ta nasıl kar edeceğiz? Zoo

C2: Evet. Likidite Sağlayıcılarının daha fazla Getiri elde etmelerine yardımcı olmak için işlem ücretini artırmak, tüccarlar için haksızlıktır. Bu yüzden VeASH almak için ASH’yi yatırarak Verim Artırma özelliğini yarattık ve çiftliğiniz için Verimi Artırabileceksiniz, buradan daha fazla Verim alabilirsiniz, ancak tüccarlar hala düşük işlem ücretlerinin tadını çıkarırlar.

Verim Artışının Ayrıntıları:
https://docs.ashswap.io/guides/yield-boost

S3: DEX’ler, kullanıcılar için ademi merkeziyetçilik avantajları sağlar, ancak yine de DEX’lerin hacimleri, CEX’lerinkinden çok daha düşüktür.
Peki CEX kullanıcılarını AshSwap kullanmaya nasıl ikna edersiniz? Hangi avantajlar öne çıkacak? 

C3: akıllı soru için teşekkür ederim.
Her şeyden önce, ppl, CEX’in onlara sağlayamayacağı kendi ihtiyaçları olduğunda, örneğin belirteç güvenliği, ademi merkeziyetçilik gibi bir DEX kullanacaktır,… özellikle Elrond blok zincirinde protokol kullanmak istediklerinde, AshSwap gibi bir protokol bulmak isteyeceklerdir, burada stable-coin’lerini en düşük ve en hızlı ücretle takas edebilirler; Bunun yanı sıra, ASH’nin token ultiliteleri ile (likidite sağlarken paylaşılan işlem ücretine sahip olmak, yönetişim staking kullanırken daha fazla ücret almak), kullanıcı kendi seçimine 😉 sahip olacaktır.

S4: Maiar Dex’te Ash için APR sadece %15’tir. Diğer projeler %30 civarındayken insanları orada pay sahibi olmaya nasıl motive etmek istersiniz?

C4: Evet öyle, ama Metastaking dışında, Stake ile hala birçok harika şeyimiz var ve denetimi tamamladıktan ve ana ağı başlattıktan sonra size açıklayacağız, bizi izlemeye devam edin.

S5: AshSwap ekibi olarak Elrond ekosistemindeki hedeflerinizden bahseder misiniz? Elrond ve elrond ağı sizin için ne kadar önemli ve ekosisteme katkınız ne olacak? Diğer sorum şu: AshSwap şu anda elrond blok zincirine entegre edilmiştir, gelecekte Ashswap’ı diğer ağlara entegre edecek misiniz? @Ozan_Aksoy_34
C5: @Ozan_Aksoy_34 sorunuz için teşekkür ederiz.
Elrond ekosistemindeki hedeflerimiz hakkında: Burada, kullanıcının sabit paraları takas etmesi gerektiğinde ilk düşüneceği ve ayrıca daha fazla geliri olan kullanıcılar için güvenli bir yer olan en iyi istikrarlı takas olmak istiyoruz.
Hedefimize göre AshSwap, Elrond ekosisteminde değiştirilemez bir protokol olacaktır, çünkü kararlı takas her katman 1 blok zincirinin omurgasıdır; ve bundan sonra AshSwap, Elrond’a daha fazla kullanıcı çekmek için daha iyi bir ortam yaratmak için burada giderek daha fazla protokolle entegre olacak.
AshSwap şu anda yalnızca Elrond ekosistemine odaklanıyor.
Saygılarımızla,
Coin Mühendisi’ndeki 🙏 herkese teşekkür ederim
Burada zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz
Yakın gelecekte görüşmek dileğiyle
AshSwap hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, buradan kontrol edelim: https://linktr.ee/ashswap
Teşekkürler & İyi günler!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir