Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.310
% 4.80
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.310
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Coinmarketcap Airdroplarına Nasıl katılım yapılır? Nasıl TaleP Edilir?

Merhaba arkadaşlar coinmarketcap airdropları herkesin merak ettiği ve nasıl talep edildiğini öğrenmek istediği bir konu bende bu konuya açıklık getirmek için bu makaleyi yazmak istedim. Dilerseniz yazımıza geçelim.

Öncelikle airdroplara katılabilmeniz için coinmarketcap hesabınızın olması gerekiyor daha sonra da Metamask ya da trust wallet cüzdanınızın da olması gerekiyor bunlar olmadan katılamazsınız. Şimdi airdroplara nasıl katılınır daha sonra da airdroplar nasıl talep edilir uygulamalı bir şekide onu göstereceğim.

Coinmarketcap Airdroplarına Nasıl Katılabilirim?

1- Coinmarketcap sayfasına girdikten sonra takvimler kısmından ücretsiz airdroplar kısmına geliyoruz

Gördüğünüz gibi devam eden airdroplar ve yaklaşan airdroplar olmak üzere ikiye ayrılıyor alt kısımda da biten airdroplar var.

2-Bunlardan herhangi birine katılmak için coinmarketcap hesabımıza giriş yapıyoruz daha sonra ücretsiz airdroplar kısmından örneğin Corra Finance Airdrobuna katılmak istiyoruz üstüne tıkladıktan sonra bu sayfa açılacaktır.

3- Bu airdroba katıl butonuna tıklıyoruz.

Gördüğünüz gibi bizden bazı görevler istiyor bu görevleri tamamlamamız gerekiyor bunları tamamladıktan sonra,

Bizden Binance smart chain adresimizi istiyor bu ethereum adresi de olabilir başka bir ağ adresi de olabilir istisna olarak borsadan token yatırma adresi de olabilir coine göre değişiyor hangi ağ adresi isteniyorsa onu vermemiz gerekiyor. Bu adresler Metamask veya Trust Wallet Cüzdan adresleri olabilir BSC ya da ETH adresimizi doğru girmemiz gerekiyor çünkü eğer airdrobu kazanırsak ödülümüz verdiğimiz adrese gönderilecek.

4- Daha sonra twitter kullanıcı adımızı ve telegram kullanıcı adımızı girdikten sonra sözleşmeyi onaylayıp katıl butonuna tıklıyoruz bu şekide airdroba katılmış oluyoruz.

5- Coinmarketcap airdropları ile ilgili videmuz aşşağıdadır.

https://www.youtube.com/watch?v=m3VArOx6gMM

Coinmarketcap Airdropları Nasıl Talep Edilir?

1- Daha önce katıldığımız bir airdroba aynı şekide başvuru yaptığımız zaman gibi giriş yapıyoruz

2- Ben mesela daha önce metis airdrobuna katılmışım ama kazanamamışım belirtiliyor zaten kazanamadığım peki kazansaydım ne yapacaktım?

3- Metis airdrobunu kazansaydım eğer ödülüm cüzdanıma göderilmiş olucaktı. Ben metamask kullanıyorum metisin contrat adresinin yanında metamask logosu var ona tıklayıp metis coini cüzdanıma eklerdim bu sayede ödülümü cüzdanımda görebilecektim.

4- Gördüğünüz gibi metisi cüzdanıma ekledim kazansaydım eğer ödüllerim cüzdanımda görünecekti.

NOT: Bütün ödül talepleri bu şekilde gerçekleşmiyor istisna olarak sizi başka bir siteye yönlendirip cüzdanınızı bağlayıp ödülünüzü kendiniz talep etmeniz de istenebiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir