Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.715
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.715
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

CoinGecko’da En Çok Aranan 5 Altcoin 28 Kasım 2021

CoinGecko verilerine göre en çok aranan 5 token sırasıyla QANplatform (QANX), Gala (GALA), The Sandbox (SAND), Wonderland (TIME) ve UFO Gaming (UFO) oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto varlık piyasasında yaşanan hareketlilikle beraber en çok aranan 5 token şu şekilde:

  • QANplatform (QANX)
  • Gala (GALA)
  • The Sandbox (SAND)
  • Wonderland (TIME)
  • UFO Gaming (UFO)

QANplatform (QANX): QANplatform, Kuantuma dayanıklı Katman 1 hibrit blok zinciri platformudur. Geliştiriciler, QAN blok zinciri platformunun üstünde kuantuma dayanıklı: akıllı sözleşmeler, DApp’ler, DeFi çözümleri, Tokenler, NFT’ler ve Metaverse oluşturabilecekler. CoinGecko verilerine göre en çok arananlarda en başta yer alan QANplatform, yazının yazıldığı sırada %10.8 oranında düşüş yaşayarak 0,170359 dolardan işlem gördü.

Gala (GALA): Blockchain oyunlarından oluşan, ekosistem oluşturmayı amaçlayan bir GameFi platformu olan Gala Games, tek bir oyun değil, daha çok eğlenceyi önceleyen ve arka planda blockchain olan bir dizi farklı oyun sunar. CoinGecko verilerine göre en çok aranan coinler arasında yer alan Gala, yazı yazıldığı sırada %9.1 oranında düşüşe geçerek 0,604941 dolardan işlem gördü.

The Sandbox (SAND): Sandbox, merkezi olmayan bir sanal oyun dünyasını çalıştıran Ethereum üzerinde çalışan bir yazılımdır. Sandbox özünde, oyuncuların LAND adı verilen dijital arazileri satın alabilecekleri ve diğer kullanıcılarla paylaşmak için bunların üzerinde deneyimler oluşturabilecekleri bir oyundur. CoinGecko’da en çok arananlarda en başta yer alan Sandbox, yazının yazıldığı sırada son 24 saatte %4.5 oranında düşüşe geçerek 6,29 dolardan işlem gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir