Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.456
% 3.48
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.456
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

CoinGecko’da En Çok Aranan 5 Altcoin 22 Aralık 2021

CoinGecko verilerine göre 22 Aralık 2021 tarihinde en çok aranan 5 token sırasıyla YIELD App (YLD), Terra (LUNA), Rich Quack (QUACK), Wonderland (TIME), Binance Coin (BNB) oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto varlık piyasasında yaşanan hareketlilikle beraber en çok aranan 5 token şu şekilde:

  • YIELD App (YLD)
  • Terra (LUNA)
  • Rich Quack (QUACK)
  • Wonderland (TIME)
  • Binance Coin (BNB)

YIELD App (YLD): DeFi’nin tüm potansiyelini ortaya çıkaran ve mümkün olduğu kadar çoğu kullanıcının kullanımına sunan YIELD App, CoinGecko verilerine göre yazı yazıldığı sırada son 24 saat içerisinde %2.6 oranında yükselişe geçerek 0,315265 dolardan işlem gördü. En çok aranan altcoinler arasında ilk sırada yer aldı.

Terra (LUNA): Terra, ödemelere ve ticarete odaklanarak, fiyatı istikrarlı kripto varlıklar için oluşturulmuş bir ağdır. CoinGecko verilerine göre Terra, yazı yazıldığı sırada son 24 saatte %14 civarında yükselişe geçerek en çok aranan altcoin arasında yerini aldı.

Rich Quack (QUACK): Rich Quack, sahiplerine “sürtünmesiz getiri üretimi” ile ödüller ödemeyi amaçlayan aşırı deflasyonist Binance Akıllı Zincir (BSC) meme tokenidir. CoinGecko verilerine göre Rich Quack, yazı yazıldığı sırada son 24 saat içerisinde %1 oranında yükselişte. 0,000000002803 dolardan işlem gören Rich Quack, en çok arananlar arasında bulunuyor.

Wonderland (TIME): TIME, Avalanche Network‘te bulunan ilk merkezi olmayan rezerv para birimi protokolüdür. Her TIME Coin, Wonderland hazinesinde bir dizi varlık tarafından desteklenir. CoinGecko verilerine göre Wonderland, yazı yazıldığı sırada son 24 saatte %8.6 oranında yükselişe geçti. 4.054,57 dolardan işlem gören Wonderland, en çok arananlar arasında yer aldı.

Binance Coin (BNB): Binance kripto para değişim borsasının çıkardığı bir kripto para birimidir. Binance Coin (BNB) ERC-20 tabanlı bir kripto para birimi olarak çıkarılmıştır, fakat daha sonra Binance kendi zincirini kurmuş ve BEP2 tabanlı bir alt yapıya geçmiştir. CoinGecko verilerine göre en çok aranan coinler arasında yer alan Binance Coin, yazı yazıldığı sırada %1 oranında yükselişe geçerek 536,88 dolardan değer gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir