Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.762
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.762
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Coinbase’den Bu 8 Altcoin İçin Müjde: Listeleniyor!

En önde gelen ABD kripto borsalarından Coinbase, piyasalar düşerken sekiz altcoin projesini listeliyor. Popüler borsa Coinbase, saklama hizmetleri desteğini yarım düzineden fazla yeni altcoin projesine genişleterek kripto ayak izini genişletiyor. Bu altcoinler, BLZ, API3, GODS,  IDEX,  MDT,  GALA,  POWR ve SPELL Coinmühendisi.com’da mercek altına alınıyor.

Listelenen altcoin projeleri

ABD merkezli kripto para borsası, yeni bir tweet’te, Coinbase Custody soğuk depolama alanının bir parçası olan 150’den fazla kripto varlık listesine sekiz yeni kripto eklediğini söyledi.

Coinbase Custody, büyük parası olan kurumsal yatırımcılar için bir saklama hizmetidir. New York Eyaletinde kiralanmıştır ve müşterilere büyük miktarlarda kripto para depolamak için oldukça güvenli bir yol sağlamak üzere tasarlanmıştır. Coinbase’den ilk onay alan, çevrimiçi oyun dünyası kripto varlıkları ve değiştirilemez tokenleri (NFT’ler) içerdiğinden oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış merkezi olmayan depolama ağı Bluzelle (BLZ). Ethereum tabanlı token API3 (API3), Web 3.0 ekonomisi için geleneksel uygulama programlama arabirimi (API) teknolojisini geliştirmeye odaklanan bir protokole güç sağlar. Yerel token, API3 DAO’yu veya merkezi olmayan özerk organizasyonu yönetir.

Gods Unchained (GODS), Ethereum blockchaini üzerine kurulmuş bir işlem kartı oyunudur. Oyun, kullanıcıların oyun içi satın alımlarından para kazanmalarını sağlar. IDEX (IDEX), dijital varlıkların ticareti için gözetimsiz bir çözüm sunan çok bloklu merkezi olmayan bir borsadır. IDEX belirteci, ağı güvence altına almak ve platformun benimsenmesini teşvik etmek için kullanılır. Coinbase soğuk cüzdan listesine de Measurable Data Token (MDT) katılıyor. Proje, tüketici verilerinin anonim paylaşımını ve para kazanmasını kolaylaştırmak için inşa edildi.

Oyna-Kazan platformu GALA da listede

Sıradaki, oyna-kazan blockchain oyun platformu Gala Games (GALA). Coinbase Gözetim listesine ayrıca, yerel tokeni POWR olan eşler arası enerji işlem girişimi Power Ledger (POWR) de eklendi. Listede sonuncusu Abracadabra.money platform yönetişim tokeni olan Spell Token (SPELL). Platform, kullanıcıların stablecoin Magic Internet Money’i (MIM) basmak için faiz getiren kripto varlıklarını yatırmalarına olanak tanır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir