Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.450
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.450
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Coinbase Wallet, NFT’leri Destekleyecek

Coinbase’in açıklamasına göre Coinbase Wallet, yakın zamanda tarayıcı uzantısında NFT’leri destekleyecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Daha önce yalnızca mobil uygulama üzerinde kullanılabilen NFT’ler, artık tarayıcı üzerinden de ulaşılabilir olacak. Böylelikle tarayıcı üzerinde NFT’lerin taban fiyatları izlenebilecek.

Coinbase Wallet, kullanıcıların tarayıcıların web mağazasından indirmesi gereken ve Coinbase’in standart platformundan ayrı olarak sunulan bağımsız bir üründür.

Coinbase Wallet’ın ürün lideri Sid Coelho-Prabhu yapmış olduğu açıklamada “Amacımız, tüm kullanıcılarımız için Web3 deneyimini daha fazla erişilebilir hale getirmek” sözlerini kullandı.

Şirket, bu hamlenin yapılmasında, Coinbase Wallet kullanıcılarının sayısının son 60 gün içerisinde %300 artmasının önemli bir payı olduğunu söyledi. Coelho-Prabhu’ya göre dijital varlıkların popülaritesinde yaşanan artış, Coinbase’in kripto dünyasını daha kullanıcı dostu hale getirmeye yönelik olan çabalarını da artırıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir