Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.839
% 1.94
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.839
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Coinbase ve Binance Bu Web3 Coin’ini Listeliyor: Fiyat Sıçradı!

En iyi kripto para birimi borsaları Binance ve Coinbase, Web3 alanını geliştirmeye odaklanan yepyeni bir web3 coin projesini listeliyor. Yeni bir altcoin olan Project Galaxy (GAL), kendisini dünyanın en büyük Web3 kimlik bilgisi veri ağı olarak tanıtıyor ve yazı yazılırken 15.71 dolardan işlem görüyor.

Borsalar, web3 coin listelemesini duyurdu

Project Galaxy son 24 saatte yüzde 7’den fazla arttı. Coinbase, “deneysel” etiketi ile Project Galaxy için destek ekledi. Coinbase’in Twitter hesabındaki açıklamada “Yeni varlık: Coinbase, Experimental etiketiyle Project Galaxy (GAL) için destek ekleyecek,” ifadeleri yer aldı.  coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Coinbase, yatırımcıları potansiyel volatilitesi konusunda uyarmak için daha düşük ticaret hacmine sahip yeni projelere deneysel etiketi ekler.

Benzer şekilde Binance, GAL’yi hızlı fiyat dalgalanmalarına daha yatkın olabilecek varlıklar için ayrılmış bir ticaret alanı olan “İnovasyon Alanı”nda listeledi. Binance açıklamalarında ise “Binance, bir Web3 kimlik bilgisi veri ağı olan Project Galaxy (GAL)’i Launchpool’daki 30. projesi olarak duyurmaktan heyecan duyuyor,” ifadelerini kullandı.   Ek olarak, Seyşeller merkezli kripto borsası KuCoin ve Bahamalar merkezli popüler kripto borsası FTX de projeyi listeledi.

Project Galaxy (GAL), ivme kazanıyor

Ağın web sitesine göre Project Galaxy, “markaları Web3‘te daha iyi topluluklar ve ürünler oluşturma konusunda güçlendiren işbirlikçi bir kimlik altyapısı” sağlamayı hedefliyor. Project Galaxy, topluluk üyelerinin Galaxy Credential Data Network’e dijital kimlik bilgilerini düzenlemeleri ve katkıda bulunmaları için altyapı sağlar. Altyapı, birden çok veri kaynağı aracılığıyla kimlik bilgilerinin küratörlüğünü destekler.

Küratörler, on chain kimlik bilgileri için alt sorgular veya anlık görüntüler ile 7 farklı zincirden veriye katkıda bulunabilir. Ayrıca off chain kimlik bilgileri için Twitter, Discord, Github veya çevrim dışı olaylardan veri sağlayabilirler.  Project Galaxy ayrıca geliştiricilerin kimlik bilgilerinden yararlanmasına yardımcı olmak için Uygulama Modülleri, Kimlik Bilgisi API’si ve bir Kimlik Bilgisi Oracle Motoru sağlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir