Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.361
% 4.10
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.361
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Coinbase “Pro” Versiyonuna Veda Ediyor

Kripto para borsası Coinbase, bu yılın sonuna kadar Coinbase pro hizmetlerine son vereceğini duyurdu. Borsa ayrıca, kitleler için kripto işlemlerini basitleştirmeye yardımcı olma amacıyla Coinbase.com’da gelişmiş bir ticaret seçeneği sunarak profesyonel sürümünü değiştireceğini belirtti.

Kripto borsası Coinbase şimdi tüm profesyonel hizmetlerini tek bir birleşik platform altına alıyor. Kapsamlı bir blog gönderisinde borsa, profesyonel hizmet sürümüne nasıl son vermeyi planladığına ve Coinbase uygulamasında Gelişmiş Ticaret seçeneğini nasıl sunacağına ilişkin ayrıntıları açıkladı.

Borsa, kullanıcıların merkezi bir yerde birden fazla trader dostu hizmeti keşfetmesine izin vermek için gelişmiş Pro hizmetlerini tek bir uygulamada birleştirmeyi amaçlıyor. Platform ayrıca, Coinbase’i profesyonel bölünmesini sona erdirmeye zorlayan nedenlerden bazılarının sürekli “örtüşen özellikler” olduğunu ekledi.

“Sonuç olarak, birçok müşteri çakışan özellik kümeleri için Coinbase Pro ve Coinbase.com’a güveniyor ve iki ürün arasında dengeleri ileri geri aktarırken genellikle sıkıntı yaşıyor.”

Gelişmiş Ticaret özelliği, Pro gibi benzer avantajlar sağlayacak ancak daha iyi işlevsellik sağlayacak şekilde ayarlanan Coinbase Pro’ya bir alternatif olarak yayınlanıyor.

Yeni özellikler seti, kullanıcıları Coinbase’de farklı hizmetleri kullanırken ileri geri geçiş yapmaya zorlayan profesyonel sürümünün aksine tek bir birleşik platform altında açıklanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir