Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.681
% 2.58
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.681
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Coinbase Önemli Duyuru Yaptı: Bu Altcoin’leri Ekliyor!

Önde gelen kripto para borsalarından olan Coinbase, EVM dışı kişisel gözetim cüzdanına (kendi kendine saklamalı cüzdanlar) popüler altcoin Solana (SOL) tokenlerini ekliyor. Ancak henüz Solana (SOL) tabanlı DeFi’yi denememeniz tavsiye ediliyor. Coinbase cüzdanı henüz Solana uygulamalarına bağlanmaya başlamadığını bildiriyor.

Ünlü kripto borsası Coinbase açıkladı

Coinmühendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere, kendi kendine saklamalı cüzdanlar, aslında, kripto para birimi Bitcoin ve Ether gibi blockchain tabanlı varlıklarınıza güvenli bir şekilde erişmenizi sağlayan “özel anahtarları” depolar. Coinbase’in (COIN) kendi kendini saklayan kripto cüzdanı, kapsama kapasitesinin genişletilmesi bağlamında Perşembe günü Solana (SOL) ekosistem tokenini ekledi. Solana (SOL) program kitaplığı (SPL) tokenleri – Solana’nın Ethereum ERC-20 tokenlerinin sürümü – şimdi Coinbase Cüzdanındaki ilk Ethereum uyumlu olmayan kripto varlığı. Tarayıcı uzantısı ve uygulaması daha önce Polygon, BNB Chain ve Avalanche gibi Ethereum Virtual Machine ağlarıyla sınırlıydı.

Solana (SOL)’nın eklenmesi, bu blockchainin token bağlantılı borç verme, ticaret, yönetişim ve mevduat için stablecoin projeleri ekosistemine yeşil ışık yakmanın birincil etkisine sahiptir. Coinbase’in geçen ay bu tür iki proje için alım satım açılışını takip ediyor: Bonfida ve Orca. Bir blog gönderisinde popüler kripto borsası, Solana tabanlı değiştirilemez tokenler (NFT) desteği de dahil olmak üzere yakında daha fazla Solana entegrasyonunun geleceğini taahhüt etti.

Artık Solana tokeni saklayabilirsiniz

Ayrıca yakında Coinbase Cüzdanını Solana merkezi olmayan uygulamalara (dapp) bağlama yeteneği de gelecek. Uygulama içindeki bir açıklama Perşembe günü, “Artık Solana tokenlerini saklayabilir, gönderebilir ve alabilirsiniz. Dapp bağlantıları, işlem ve NFT’ler yakında geliyor ” diyor. Dapp uyumluluğundan önce başlatılan SPL desteği, Coinbase Cüzdanının Solana ekosisteminde sınırlı işlevsel kullanıma sahip olduğu anlamına gelir. Merkezi olmayan finans (DeFi) işlemi veya NFT satın alma için olsa bile. Phantom ve Solflare gibi rakip Solana cüzdanlarının her ikisi de bu özelliğe sahip. Hatta kullanıcıların uygulama içinde para yatırmaları için bir arayüz sağlarlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir