Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.614
% 2.26
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.614
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Coinbase, İsrail Merkezli Kripto Şirketi Unbound Security’i Satın Aldığını Duyurdu

ABD’nin en büyük kripto varlık işlem platformu Coinbase, İsrail merkezi kriptografi güvenlik şirketi Unbound Security’i satın aldı. Coinbase, satın alma işleminin kendilerine “yerleşik ve hızla büyüyen bir teknoloji merkezi” olan bu bölgede yeni bir varlık kazandırdığını ifade ediyor.

Coinbase’e Katkısı Ne Olacak?

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coinbase bugün blog gönderisinde Unbound Security’i satın aldığı duyardı. Şirket, Unbound’un “MPC” adı verilen yeni alan da dahil olmak üzere kriptografi güvenlik teknolojisinde ilk hamleleri olduğunu belirtti. Teknoloji, dijital varlıkların daha kolay depolanmasını ve transfer edilmesini teşvik ediyor.

“Coinbase, yalnızca dünyanın en önemli kriptografik güvenlik uzmanlarını bünyesine katmakla kalmıyor, aynı zamanda bir teknoloji merkezi olan İsrail’de de varlık gösteriyor”

Coinbase, satın alma işleminin ardında, teknolojik araştırmalarını sürdürmek üzere İsrail merkezli bir teknoloji merkezi kurma planlarının olduğunu da doğruladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir