Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.741
% 1.29
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.741
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Coinbase CPO’su: Coinbase Cloud, Kriptonun AWS’i Olabilir

ABD’nin en büyük kripto varlık alım satım platformu Coinbase’in CPO’su, Coinbase Cloud’ın kriptonun Amazon Web Services’ı (AWS) olabileceğini söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coinbase’in ürün sorumlusu Surojit Chatterjee, şirketin Coinbase Cloud çözümü hakkında konuştu. Chatterjee’ye göre bu ürün, kripto varlıkların Amazon Web Services’ı olabilir. Chatterjee ayrıca bu ürünün “geliştiricilerin uygulamalarını daha hızlı bir şekilde geliştirmelerine” yardımcı olacağını söyledi.

AWS, 20 sene önce kurulan e-ticaret devi Amazon’un bir yan kuruluşudur. Bu ürün, kullandıkça öde temelinde bireylere, firmalara ve hükümetlere bulut bilgi işlem platformları sağlar. AWS şu anda bulut sektöründe liderliği göğüslemiş durumda. Önemli rakipleri ise, Microsoft Azure ve Google Cloud gibi teknoloji devlerinin sunduğu bulut hizmetleri.

Chatterjee Forbes ile gerçekleştirdiği yakın tarihli bir röportajda konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Kriptoların AWS’si olmak istiyoruz. Geliştiricilerin uygulamalarını daha hızlı oluşturmalarına yardımcı olmak için kripto bilgi işlem hizmetleri olarak düşünebileceğiniz tüm bu Coinbase Cloud ürün paketini oluşturuyoruz.”

CPO ayrıca Coinbase Cloud’un (eski adıyla Bison Trails olarak biliniyordu) satın alınmasının Coinbase’in “olgun bir finansal sisteme” geçişinde bir başka hayati adım olduğunu vurguladı ve ekledi:

“Kripto sadece token alıp satmak değil, tüm bu finansal sistemi blokzincirinin üzerine inşa ediyor. Daha fazla yatırım veya spekülasyon odaklı olan bu ilk aşamadan itibaren müşterilerimizi kriptonun fayda aşamasına yönlendirmede büyük bir rol oynayabileceğimizi düşünüyoruz… Amacımız, müşterilerimiz için kripto ekonomisinin birincil finansal hesabı olmaktır.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir