Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.257
% 1.81
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.257
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Coinbase CEO’sundan Kripto Para Tahmini: 1 Milyar Olacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong on yıl içinde piyasada 1 milyar kripto kullanıcısı olacağını tahmin ediyor.

“Kripto para kullanıcı sayısı 1 milyar olacak”

Coinbase Global Inc. CEO’su Brian Armstrong Pazartesi günü Milken Enstitüsü Küresel Konferansı’nda yaptığı açıklamada, on yıl içinde şu anda yaklaşık 200 milyon olan kripto para kullanıcı veya deneyimlemiş kişi sayısının 1 milyar kişiye ulaşacağını söylüyor. Brian Armstrong, ARK Investment Management LLC CEO’su Cathie Wood ile katıldığı bir oturumda yaptığı konuşmada şu yorumu yapıyor:

Tahminim, 10-20 yıl içinde kripto ekonomisinde GSYİH’nın önemli bir kısmının gerçekleştiğini göreceğiz. Bu süre zarfında ülkelerin gayri safi yurt içi hasılalarının da önemli bölümünü kripto para ekonomisi oluşturacak.

Armstrong’un yorumları, kripto piyasalarının oldukça çalkantılı olduğu bir zamanda geliyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere Kasım ayında neredeyse 69.000 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra, lider kripto Bitcoin (BTC) değer kaybediyor. Dünyanın en büyük kripto para birimi, yılın başından bu yana yaklaşık %17 düştü.

“Kripto konusundaki düzenleyici netlik çok yavaş ilerliyor”

Bu arada kripto şüphecilerin sesleri de yükseldi. Ancak Ark’ı en büyük Coinbase yatırımcılarından biri olan Brian Armstrong ve Cathie Wood, birleşik bir cephede yer aldı.

Cathie Wood, insanların bankalar gibi aracılar olmadan doğrudan token alıp satabilecekleri, ödünç verebilecekleri ve ödünç alabilecekleri, hafifçe düzenlenmiş bir kripto para sektörü olan merkezi olmayan finansta (DeFi) bile umut vaat ediyor. Cathie Wood, şu değerlendirmeyi yapıyor:

DeFi ve yeni nesil internet söz konusu olduğunda, birçok finansal şirketin yeteneklerini kriptoya kaptırdığını görüyoruz. Yani bunu ciddiye almaları gerekiyor, yoksa içi boşalacak.

Ayrıca Cathie Wood, ABD’deki düzenleyici belirsizliğin kriptonun ilerlemesini engellemeye devam ettiğini belirtiyor ve kripto paralar konusundaki düzenleyici netliğin internetten çok daha yavaş bir hızda gerçekleştiğini ifade ediyor.

Brian Armstrong, aynı zamanda, “D.C.’de gerçek bir kripto şüphecisi ile tanışmak giderek daha zorlaştı” diyor ve  Washington’daki yaklaşık %50 veya daha fazla insanın şu anda kripto para yanlısı olduğunu sözlerine ekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir