Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$61.908
% 3.74
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 61.908
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Proje Çalma İddiasıyla Dava Edildi

Coinbase Silicon Valley Bank

Coinbase CEO’su Brian Armstrong’un proje yatırımı yapma görüntüsü altında bir blockchain start-up’ının projesini çaldığı iddia edildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Blockchain start-up’ı MouseBelt Labs, Kaliforniya yüksek mahkemesine yapmış olduğu şikayette, Knowledgr’a yatırım yapmayı teklif ederek, böylece benzer bir platform olan ResearchHub için gizli bilgiler elde etti. İddiaya göre Armstrong, bu şekilde rakip konumda olan Knowledgr’ı ekarte etmiş oldu.

MouseBelt’in yatırım yaptığı Knowledgr’a finansal destek ve tokenlarını Coinbase’te listelemeyi teklif ettiği de yapılan şikayette kayıtlara geçti. Blockchain start-up’ı, Armstrong, Coinbase ve ilgili kuruluşların dolandırıcılık yaptığını ve haksız yere zenginleştiklerini iddia etti.

MouseBelt’in bir başka iddiasına göre Armstrong, Haziran 2019’da Knowledgr kurucusu Patrick Joyce ile temasa geçti ve %1’lik hisse için 50.000 dolar yatırım yapmayı teklif etti. Coinbase CEO’sunun, bunları yaparken, şirketin çalışmalarını kendileri için çalmak ve potansiyel rakiplerini ortadan kaldırma amacını güttüğü belirtildi.

Davayla ilgili gelen bir soruya yanıt veren Coinbase sözcüsü, “İddiaların asılsız olduğuna inanıyoruz ve bunu mahkemede kanıtlamayı dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir