Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.811
% 1.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.811
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Coinbase Bu Web3 Coin’lerini Listeliyor: Fiyatlar Fırladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Coinbase, yeni bir listeleme duyurusu yaptı. Coinbase, Twitter hesabından Web3 Coin projesi STEPN’in ikili tokenleri, GMT ve GST’yi listeleyeceğini paylaştı. Listele haberiyle Web3 coin projesinin tokenleri tahtada sıçradı.

Coinbase listelemesi Web3 coin projesinin tokenlerini uçurdu

Coinbase, Twitter hesabından, popüler kripto borsasında iki STEPN tokeninin (GMT ve GST) listeleneceğini açıkladı. Ancak, STEPN ekosistemi içerisinde yer alan ve bu altcoin projrsinin metaverse dalı olan Green Satoshi Token (GST)’nin deneysel etiketle listeleneceği belirtildi.

STEPN, Çinli Blockchain geliştiricilerinden oluşan bir ekip tarafından Binance ve Solana ağı üzerine inşa edilmiş bir play-to-earn (P2P) oyun projesi. Tweet dizisinde ayrıca, varlıkların P2P transferlerinin bu tür alım satımları destekleyen alanlarda Coinbase borsasında mevcut olduğu ifade edildi.

Ancak, likidite koşulları karşılanmadıkça bu varlıklar üzerinde alım satım 28 Nisan Perşembe günü başlayacak. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, likidite koşullarının karşılanması durumunda aşağıdaki trade çiftleri kullanılabilir olacak; GST-USD, GMT-USD, GST-USDT ve GST-USDT. Ancak, tüm trade pariteleri aynı anda mevcut olmayacak.

Duyuruda ayrıca, bu varlıklar yalnızca Solana ağında desteklendiğinden, kullanıcıların GMT ve GST varlıklarını diğer ağlar üzerinden göndermemeleri gerektiği vurgulandı. Uzmanlara göre, bu tokenlerin değerlerinin, Coinbase borsasında tokenlerin listelenmesinde sıklıkla olduğu gibi, Coinbase listelemesinden sonra artması bekleniyor. Nitekim listeleme haberinden sonra STEPN (GMT), %20’nin üzerinde artış kaydetti. Web3 coin tokeni yazının yazıldığı sıralarda 3,90 dolardan işlem görüyordu.

GMT’ye göre daha kısıtlı kullanım imkanı olan GST ise günlük bazda yaklaşık %15 artış kaydetti. Token, yazının yazıldığı sıralarda 6,19 dolardan el değiştiriyordu.

STEPN (GMT) (GST) Nedir?

STEPN (GMT), Solana Blockchain’deki GameFi öğelerine sahip, kendine özgü bir Web3 yaşam tarzı uygulaması. Play-to-earn oyununun özelliklerini bir fitness uygulamasıyla birleştirerek ‘hareketle kazan’ adlı yeni bir kategori oluşturuyor. Kullanıcılar, yürürken veya koşarken oyun içi para kazanmak için kullanabilecekleri NFT spor ayakkabı satın alıyorlar.

Green Satoshi Token (GST), yerleşik eğlenceli sosyal öğeler ve oyunlaştırma tasarımına sahip bir Web 3.0 yaşam tarzı uygulaması olan STEPN’in oyun tokeni. STEPN, oyuncuların NFT Sneakers giyerken açık havada yürüyerek ve koşarak GST token’leri kazandıkları ilk taşınan NFT oyunu. GST token’leri, yeni Sneakers’ın seviyesini yükseltmek ve basmak için de kullanılabiliyor ve oyuncular NFT spor ayakkabılarını Marketplace uygulamasında satabiliyor/kiralayabiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir