Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.923
% 3.64
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.923
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Coinbase Bu Altcoin’ler İçin Dev Tahminler Yaptı!

ABD merkezli kripto para birimi borsası Coinbase, 2022’nin ikinci yarısında kripto para piyasasını nelerin beklediğini analiz ediyor. İşte detaylar…

Coinbase araştırma raporunu yayınladı: İşte detaylar

Coinbase, Bitcoin (BTC) ile başlayarak, bir araştırma raporunda, bu yılın ikinci yarısında Mt. Gox tazminat planının hayata geçirilmesiyle kripto paranın arzının hızla artabileceğini söylüyor. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere sekiz yıl önceki Mt. Gox borsa hack’inden 140.000’den fazla Bitcoin kurtarıldı. Bu nedenle yaklaşık 7-8 milyar dolarlık bir ödemenin piyasalara gireceği konuşuluyor. Coinbase, algoritmik stablecoin ihraççıları tarafından yapılan Bitcoin alımlarının, Mt. Gox tazminat planının piyasaya bırakacağı arzı potansiyel olarak dengeleyebileceğini söylüyor.

Terra (LUNA) geliştiricisi Terraform Labs, Mart ayında UST algoritmik stablecoin’i için bir destek olarak 10 milyar dolar değerinde Bitcoin edinme hedefini açıkladı. Coinbase, layer-1 (L1) akıllı sözleşme özellikli Blockchain Tron (TRX) tarafından benzer planların Bitcoin için yükseliş olabileceğini tahmin ediyor. Raporda, aşağıdaki ifadeler yer alıyor:

21 Nisan’da Tron, 5 Mayıs’ta piyasaya sürmeyi planladığı ve gelecekte benzer satın almalara yol açabileceğini düşündüğümüz USDD algoritmik stablecoin için 10 milyar dolarlık rezerv hedeflediğini duyurdu. Terra’nın ayak izlerini daha fazla alt L1 takip ettikçe, bu, kripto piyasası için yeni bir teknik destek yolu sağlayabilecek gelişen bir anlatı.

Ethereum’daki gelişmelere dikkat çekildi

Ethereum’a (ETH) dönen Coinbase, 2022’nin ikinci yarısında beklenen PoW-PoS geçişinin, piyasadaki ikinci en büyük kripto varlığı için yükseliş olduğunu söylüyor. “Ethereum’un ağ için önemli bir olay riskini ortadan kaldıran PoS geçişi, ETH ihracını azaltır (potansiyel olarak deflasyonist bir varlık yapar) ve muhtemelen ETH stake getirilerini artırır,” ifadeleri kullanılıyor.

ABD merkezli kripto borsası ayrıca dApp’ler ve protokoller arasındaki rekabet olasılığına işaret ederek kripto para endüstrisindeki devam eden büyüme ve yeniliğin katılımcıların ilgisini çekeceğini söylüyor. Coinbase ayrıca layer-2 ağları olarak da bilinen Ethereum ölçeklendirme çözümlerinin yeni kripto yatırım kategorilerine yol açabileceğini söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir