Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.480
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.480
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Coinbase Bu Altcoin’i Harekete Geçirdi: Söylentiler Patladı!

Kripto balina izleme platformu Whale Alert, Ripple (XRP)’yi kripto borsaları arasında hareket ettiren birkaç büyük işlemi tespit etti. Bu transferlerden bazıları da ABD merkezli kripto borsası olan Coinbase’de gerçekleşti. Bu haberlerin ardından altcoin hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılmaya başladı. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Coinbase’de altcoin projesinin 89 milyon token’i transfer edildi

Ripple ile bağlantılı kripto paranın büyük bir kısmının transfer edilmesiyle, bazı XRP destekçileri, yakında gerçekleşebilecek olası XRP yeniden listelenmesi hakkında spekülasyon yapmaya başladı.

Balina izleme platformu Whale Alert, 208,6 milyon XRP tokeni taşıyan beş büyük işlem tespit etti. Kripto trade platformu Coinbase’de ise toplamda 88,6 milyon XRP’yi hareket ettiren iki transfer gerçekleşti. Altcoin, bir Coinbase cüzdanından diğerine gönderildi.

coinmuhendisi.com haberlerinden de hatırlayacağınız üzere, Coinbase, SEC’in Aralık 2020’nin sonlarında Ripple Labs’a dava açmasının ardından Ocak 2021’de XRP trade’ini askıya alan ilk kripto para borsası oldu. Düzenleyici kurum ayrıca, SEC’in kayıt dışı bir menkul kıymet olduğunu iddia ettiği XRP’yi sattığı için Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse ve kurucu ortağı Christopher Larsen’e dava açtı. Dava devam ediyor ve henüz sonuçlanmış değil.

Coinbase’in dahili cüzdanları arasındaki bu XRP transferleri, Coinbase’in XRP trade’ine devam etmeye hazır olabileceğini varsayan bazı yorumcular tarafından spekülasyonlara yol açtı.

Bununla birlikte Coinbase, XRP paritelerinin trade’ini askıya aldığı 2021’in başlarından bu yana, müşterilerin XRP’yi borsadaki cüzdanlarında saklamasına ve parayı diledikleri gibi yatırıp çekmesine izin veriyordu.

Borsalar ve ODL’ler tarafından 120,3 milyon XRP transfer edildi

Diğer üç XRP işlemi, ABD merkezli Bittrex kripto trade şirketi tarafından Meksika unicorn’u Bitso ve Avrupa merkezli Bitstamp’a gerçekleştirildi. Bittrex, 20.000.000 XRP’yi Bitso’ya kaydırdı ve aynı miktarda token’i Bitstamp’a gönderdi. Her iki borsa da kendi bölgelerinde, Latin Amerika ve AB’de Ripple ODL koridorları olarak hizmet ediyor.

Son olarak, 89.000.000 XRP, Güney Koreli Bithumb borsası tarafından dahili olarak transfer edildi. Aktarılan XRP’nin toplam miktarı, mevcut XRP/USD döviz kuru üzerinden 166.483.409 dolara tekabül ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir