Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.240
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.240
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Coinbase, Biconomy (BICO) Desteğini Genişletiyor

En iyi kripto borsalarından Coinbase, az bilinen Ethereum tabanlı bir altcoin için desteğini genişletiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Biconomy (BICO) artık Coinbase.com’da ve borsanın mobil uygulamalarında mevcut. Coinbase Pro, bu haftanın başlarında kripto varlığı listeleyerek büyük bir ralliyi tetikledi. BICO, kullanıcılarının cüzdanlarını merkezi olmayan uygulamalarla birleştirmeyi amaçlayan çok zincirli bir platform olan Biconomy Network için Ethereum tabanlı bir yönetişim token’ıdır.

Node operatörleri, işlem ücretlerini ödemek için kripto varlığını kullanabilir ve BICO sahipleri Biconomy’nin protokolünü ve ağını etkileyen kararları oylayabilir. Token, projenin Twitter hesabına göre bu hafta Huobi, Bybit, OKex, SushiSwap, BitMart, MEXC Global ve Crypto.com’un mobil uygulamasında da yayınlandı.

Ek olarak, Biconomy Çarşamba günü bir ödül ve airdrop programı başlattı.

Çarşamba günü %200 hızla yükselen BICO, yazının yazıldığı sırada 7.69 dolardan işlem görüyordu ve son 24 saat içinde %46 oranında geri çekilme yaşadı.

Coinbase, son birkaç aydaki yeni altcoin listelemelerinin ortasında BICO için destek ekledi. Borsa CEO’su Brian Armstrong, Temmuz ayında mümkün olduğunca çok sayıda altcoin listelemeyi planladıklarını belirtti.

“Coinbase’in varlıkları nasıl listelediğine dair bir hatırlatma: Amacımız, yasal olan her varlığı listelemek.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir