Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.665
% 1.44
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.665
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Coinbase Balinaları, Bu Meme Coin’den Alıyor! Peki Neden?

Coinbase’de Shiba Inu (SHIB) üzerindeki satın alma baskısı yılın en yüksek seviyelerine ulaştı. Ayrıca SHIB, bir gecede en büyük 500 Ethereum balinası arasında tarde hacmine göre ilk 10 kripto para arasına geri döndü. Balinalar, SHIB fiyatındaki düşüş eğiliminden bağımsız olarak meme coin toplamaya devam ediyor.

Meme coin balinaları aktiviteyi artırıyor

Ethereum Blockchain’deki büyük cüzdan yatırımcıları, son düşüşle sürekli olarak sözde Dogecoin katilini topladı. Shiba Inu fiyatı bir gecede %10 kayıp verdi. Ancak balinalar birikime devam etti.

Son 24 saat içinde, büyük cüzdan mucitlerinin etkinliği arttı. WhaleStats’tan alınan verilere göre, bu büyük cüzdan yatırımcıları milyarlarca kripto parayla etkileşime girdiğinden aktif balina adreslerinde %44,44’lük bir artış var. Ethereum ağındaki en büyük 2000 balina cüzdan adresi, aktif olarak SHIB trade’inde yer aldı. Ayrıca bunu fiyattaki %25’lik bir düşüşe rağmen yaptı.

En büyük 100 Ethereum balinasının portföyü

Shiba Inu destekli Welly NFT basımı başarılı

Shiba Inu, kısa süre önce dünyanın ilk gerçek fast food işletmesi Welly Friends’e güç verdi. Welly, Shiba Inu temasını yeniden markalaştırılan ve Dogecoin katilinin ilk gerçek dünyadaki kullanımı olarak ortaya çıkan burger lokantası. Welly, NFT basımı projesini başarıyla tamamladı ve destekleri için ShibArmy’ye teşekkür etti.

Koleksiyonun taban fiyatı şu anda en büyük peer-to-peer NFT pazarı OpenSea’de 0,29 ETH. Shiba Inu’nun yaratıcısı Ryoshi’nin ortadan kaybolmasından sonra Shytoshi Kusama proje lideri olarak öne çıktı. coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere Kusama, Welly NFT’lerinin üyelik aracı olarak hareket etmek için oluşturulduğunu belirtti. Bu NFT’ler, belirli Welly lokasyonları için akıllı sözleşmeler olarak hareket edecek.

ShibArmy şu anda bir gif olarak görünen NFT’lerin ortaya çıkmasını bekliyor. Welly NFT, sahiplerine “yakında büyük bir şey gelecek” sözünü verdi.

Meme coin yanmaya devam ediyor

Yakma portalından alınan verilere göre Shibburn, geçtiğimiz hafta boyunca yaklaşık 1 milyar SHIB yaktı. Dogecoin katili meme coin projesinin yanma oranında bir artış var. Şimdiye kadar 410,36 trilyon SHIB tokeni yandı. Bu paralar dolaşımdan çekildi ve ölü cüzdanlara gönderildi. Bu tokenler tedarikten kalıcı olarak kaldırıldı. Bu nedenle SHIB’in yanması, holder’lar ve ShibArmy arasında boğa hissinin itici gücü.

SHIB yanma verileri

Coinbase’de Shiba Inu için satın alma baskısı arttı

Taraftarlar, heyecan verici bir olayda, SHIB üzerindeki satın alma baskısının yılın en yüksek seviyelerine ulaştığını belirtti. En büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase’de, platformun trade uygulamasından alınan veriler bunu gösteriyor. Ayrıca verilere göre, kullanıcıların %81’i Shiba Inu’yu satın almaya hevesliyken, %19 satış yapıyor.

Bu, Shiba Inu için %91 olan Eylül 2021’de gözlenenden sonra verilen en yüksek ‘satın alma’ teklif sayısı. Eylül 2021’den sonra SHIB parabolik hale geldi . Daha sonra da Ekim ayında %1.000 fiyat artışına tanık oldu.

Coinbase’in ticaret uygulamasında satın alma baskısında artış

Analistler meme coin fiyatında düşüşe devam ediyor

Analistler, Shiba Inu fiyat trendini değerlendirdi ve ayı görünümü ortaya koydu. Önde gelen bir kripto analisti olan Eno Ikenna Eteng, SHIB fiyat grafiğinin daha fazla düşüş olasılığını gösterdiğini savunuyor.

Analist, SHIB fiyat grafiğindeki azalan üçgenin çöküşünden ölçülen hareketin tamamlanmadığını belirtiyor. Boğalar için bir sonraki hedef 0,0000066 dolar. Haziran 2021 çift dip seviyesi 0,00000565 dolardı. Analiste göre meme coin düşmeye devam ederse bu fiyat, SHIB için aşağı yönlü hedef.

SHIB fiyat grafiği

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir