Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.781
% 5.31
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.781
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Coinbase 7 Yeni Altcoin Listeliyor: Fiyataları Patladı!

Ünlü kripto para borsası Coinbase yedi küçük sermayeli altcoin projesini listeledi. Böylece Bitcoin ve kripto piyasaları destek ararken bu altcoinler için büyük rallileri ateşlemiş oldu. Coinbase, işlem listesine yarım düzineden fazla altcoin ekleyerek kripto ayak izini genişletmeye devam ediyor. Ayrıntılar Coinmühendisi.com’da.

Coinbase 7 altcoin listeledi

ABD merkezli kripto para borsası, uygun likidite koşulları karşılandığında yeni kripto varlıklarının Coinbase Pro’da işlem görmeye başlayacağını duyurdu. Coinbase‘in en son ilavesine, iş verimliliği ve BT geliştiricileri için özel olarak tasarlanmış açık kaynaklı bir hibrit blockchain olan Aergo (AERGO) dahil. Aergo’nun fiyatı bugün 0.26 dolara kadar yükseldi. Ayrıca, ek bilgi işlem gücüne ihtiyaç duyan kullanıcılara sağlayan kaynak paylaşımlı Golem (GLM) de artıyor. Golem ağı, kullanıcıları “esnek” ve açık kaynaklı bir platform aracılığıyla birbirine bağlamayı amaçlayan açık erişimli ve sansüre dayanıklı bir protokol. Golem %22.7 değer kazandı ve 0,44 dolardan 0,54 dolara yükseldi.

Cross-chain bir köprü Synapse (SYN) de kazançlar gördü ve yazı yazılırken 1,95 dolardan 2,17 dolara %11.2 arttı. Ayrıca Coinbase’den yeşil ışık alan Status Network (SNT), kullanıcılara güvenli bir mesajlaşma uygulaması, Web3 tarayıcısı ve bir kripto cüzdanı sunuyor. Status Network, geçtiğimiz gün bir miktar yukarı yönlü fiyat hareketi gördü 0.055 dolardan 0.061 dolar %10.9 yükseldi. Coinbase tarafından listelenen başka bir altcoin olan Ethernity Chain (ERN), değiştirilemez token (NFT) meraklılarına kimliği doğrulanmış ve tam lisanslı dijital ticaret kartlarına erişim sunuyor. Ethernity Chain, geçtiğimiz gün aslında %11,7 düşüşle 5,73 dolardan 5,06 dolara düştü.

Coinler haberle birlikte yükseldi

Coinbase platformuna da eklenen Aioz Network (AIOZ), maliyetleri düşürürken bant genişliğini dağıtan bir içerik dağıtım ağı. Proje web sitesi, Ethereum ve Cosmos blockchainleriyle tamamen birlikte çalışabileceğini ve anında kesinlik ve düşük işlem ücretleri sağlayabildiğini söylüyor. Coinbase duyurusunun haberi üzerine, Aioz Network altcoini 0.13 dolardan 0.18 doların üzerine %38.4 yükseldi. Listede sonuncu coin, sanal gayrimenkul ve özgün, sınırlı sayıda üretilen ürünler içeren bir çevrimiçi mağaza sunan açık dünya metaverse oyunu Highstreet (HIGH). Highstreet’in 3,81 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir