Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.908
% 2.49
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.908
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Coinbase 4 Yeni Altcoin Listeliyor: Fiyatlar Adeta Uçuyor!

Ünlü Bitcoin borsası Coinbase Pro, 4 yeni altcoin listeliyor. Borsa INV, LQTY, NCT ve PRO’ya yönelik yatırma işlemlerini açtı. Borsanın açıklamasına bakılırsa altcoin’ler için trading işlemleri gerekli şartlar sağlanırsa yarın aktif olacak. Altcoin fiyatları haberin etkisiyle fırladı. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Coinbase Pro, 4 yeni altcoin listeliyor! İşte detaylar

Öncü Bitcoin borsası Coinbase Pro, 4 yeni altcoin listeliyor. Borsa INV, LQTY, NCT ve PRO’yu platformuna ekliyor. Borsa bu altcoin’ler için yatırma işlemlerini açtı, ancak trading işlemleri gerekli şartlar sağlanırsa yarın aktif olacak. Altcoin fiyatları haberin etkisiyle fırladı. İşte detaylı veriler:

  • Inverse Finance (INV) yüzde 50’lik bir artış gördü.
  • Liquity (LQTY) yüzde 18’den fazla arttı.
  • PolySwarm (NCT) yüzde 180’lik bir ralli yaptı.
  • Propy (PRO) yüzde 78’den fazla arttı.

Coinbase Pro’ya eklenen 4 altcoin’i tanıyalım

Inverse Finance (INV), borç verme, ödünç alma ve sentetik varlıklar oluşturmak için merkezi olmayan bir platform olan Inverse Finance’a güç veren bir Ethereum tokenidir. INV, Inverse Finance ürünlerini yönetmek için kullanılır ve gelecekteki yükseltmeler için oy kullanmak için kullanılabilir.

Liquity (LQTY), ETH‘yi teminat olarak kullanan %0 faizli krediler için merkezi olmayan bir borçlanma platformu olan Liquity protokolüne güç veren bir Ethereum tokenidir. Krediler, LUSD adı verilen bir stablecoin’de ödenir ve LQTY sahipleri, kredilerin açılması ve kapatılmasından elde edilen ücretlerin bir kısmını kazanmak için tokenlerini stake edebilirler.

PolySwarm (NCT), kötü amaçlı yazılımları tespit etmek için bir topluluk ve ağ olan PolySwarm’a güç sağlayan bir Ethereum tokenidir. NCT ödülleri, ilgili siber güvenlik verilerini sağlayan kullanıcılara dağıtılırken, NCT ağ tarafından sağlanan bilgilere erişmek için kullanılır.

Propy (PRO), uluslararası gayrimenkul işlemleri için bir platform olan Propy’ye güç veren bir Ethereum tokenidir. PRO tokeni, tapu ve tapu sözleşmelerini değiştirmek ve oluşturmak gibi platform ücretlerini ödemek için kullanılır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir