Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.109
% 3.80
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.109
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Coinbase 3 Yeni Altcoin Listeliyor: Fiyatlar Sıçradı!

Ünlü kripto para borsası Coinbase, perakende ticaret platformuna üç yeni küçük ölçekli altcoin eklediğini duyurdu. Coinbase listelemesi altcoin’lere yükseliş getirdi. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Coinbase, üç yeni küçük ölçekli altcoin eklediğini duyurdu!

Coinbase‘e göre, üç yeni altcoin borsada “deneysel” olarak tanımlanacak, yani bu Coinbase’deki diğer varlıklara kıyasla daha yüksek oynaklığa ve daha düşük ticaret hacmine sahip olabilecekleri anlamına geliyor. Önde gelen ABD merkezli borsa, iş odaklı açık kaynaklı hibrit Blokchain Aergo (AERGO), spor tabanlı NFT pazar yeri Ethernity Chain (ERN) ve merkezi olmayan finans platformu Status Network’ün (SNT) artık Coinbase’de mevcut olduğunu açıkladı. Borsa konuya yönelik şu duyuruda bulundu:

Şeffaf olmak ve müşterilerin bilinçli kararlar vermesine yardımcı olmak için, platformumuz için yeni olan veya daha geniş kripto pazarımıza kıyasla nispeten düşük işlem hacmine sahip olan belirli ticarete konu varlıkların ürün detay sayfasına deneysel bir varlık etiketi ekledik. Fiyat dalgalanmaları ve daha düşük hacim ve bulunabilirlikle ilişkili iptal edilen siparişler dahil olmak üzere belirli risklerle birlikte geldikleri için bu varlıklara karşı dikkatli olmanızı öneririz. Deneysel varlık etiketi, Coinbase’de varlık gönderme, alma, satın alma, satma ve/veya elde tutma yeteneğinizi etkilemeyecektir.

Coinbase listelemesi altcoin’lere yükseliş getirdi!

Haberin etkisiyle Aergo, %12’lik bir artış ve Status Network %20,5’lik bir artışı yaşadı. Ethernity Chain da duyurunun etkisiyle ani bir sıçrama gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir