Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.248
% 1.79
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.248
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Coin98 Labs , WEB3’tE İlerleyerek CyBall’ı Satın Aldı

CyBall , futbol temalı (ABD: futbol), kullanıcıların CyBloc’larını toplamasına, ticaret yapmasına, akıl hocalığı yapmasına ve savaşmasına olanak tanıyan NFT tabanlı bir web3 oyunudur. CyBlocs — Blockchain’deki Cyborg, CyBall’ın zincir üzerinde NFT’ler olarak temsil edilen ana varlığı ve oyun içi karakterleridir.

CyBall, zirvede 20.000’den fazla DAU ile inanılmaz derecede başarılı bir lansman gerçekleştirdi. Ancak ekip, çalışmalara bir İngiliz anahtarı atan ve oyunun geleceği ve gelişimi için planlarını değiştiren FTX fiyaskosundan etkilendi.

Coin98‘in CyBall’ı satın almasıyla, orijinal CyBall vizyonunun daha da geliştirilmesi ve gerçekleştirilmesi hızlanacak gibi gözüküyor.

Coin98, Lansımanı Ertelendi

CyBall ve Coin98 ekibi arasında sorunsuz bir geçiş için $CYB yönetişim belirtecinin 10 Aralık’ta lansmanı şimdi ertelenecek. Önceki yatırımcılar tarafından yapılan tüm yatırımlar kalacaktır. CyBall kullanıcıları, CyBall ürünlerine kesintisiz hizmet vermeye devam edecekler.

Cyball, ” Hem Coin98 hem de CyBall ekipleri, Web3 oyununun potansiyeline ve bunun yalnızca kriptonun özünü tanımlayan bir sektör olarak değil, aynı zamanda ana akım benimsemeye rehberlik edecek çok önemli bir araç olarak önemine güçlü bir şekilde inanıyor ” dedi.

Ayrıca yakın zamanda Yunero Studios’u satın aldı ve bir sonraki milyar kullanıcıyı blockchain oyunlarına dahil etmek için temel adımı attı. CyBall artık Yunero Studios’un geliştireceği projelerden biri haline geldi. CyBall’ın çekirdek ekibi bozulmadan kalacak ve CyBall’ı inşa etmek ve geleceğe taşımak için Yunero stüdyosuyla bir çalışma ilişkisine geçecek. CyBall oyunu şu anda BNB Chain ve Polygon’da bulunmaktadır.

Coin98, ” CyBall’ı yeni bir çağa taşımak için kaynaklar ve finansmanla donatılmış yeni oluşturulmuş oyun birimimiz ile Coin98’in CyBall’ı satın alması şans eseri ,” dedi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir