Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.682
% 0.49
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.682
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

CNBC, Yatırımcıların Terra (LUNA) Hakkında Bilmesi Gerekenleri Tartıştı

Bitwise Asset Management’ın baş yatırım sorumlusu Matt Hougan, Terra’nın (LUNA) eksilerini tartıştı. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

CNBC’den Taylor Locke ile yaptığı röportajda Hougan, Terra ile ilgili risk faktörlerine değindi. Ona göre Terra bazı düzenleyici sorunlarından etkilenebilir. Öncelikle ağın stablecoini UST’yi ele alan Hougan, UST’nin stablecoinlerle ilgili birçok tartışmada dile getirildiği gibi, 1:1 oranını koruması gerektiğini söyledi. Ayrıca, Terra’nın şirketi Terraform’un şu anda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından araştırıldığını hatırlattı.

Daha önce aktardığımız üzere SEC’nin araştırması, Terra üzerinde yer alan Mirror Protocol ile ilgili. SEC, kullanıcıların sentetik varlıklar ile işlem yapmasına olanak tanıyan Mirror’ın kayıt dışı menkul kıymet satıp satmadığını araştırıyor.

Gözleri Üzerine Çekti

Terra, son zamanlarda yaşadığı büyük rallisi ile gözleri üzerine çekmişti. Terra’nın yerel tokenı LUNA, geçtiğimiz günlerde 103 dolar ile yeni bir ATH belirlerken, ağın stablecoini UST ise 10 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşarak yeni bir rekor kırdı. 

LUNA, piyasadaki son düşüş dalgasının ardından, yayın saati itibariyle 89 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir