Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.349
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.349
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

CNBC analisti: “Bitcoin ve Ethereum’a inanıyorum”

CNBC analisti Jim Cramer, Bitcoin ve Ethereum’un uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğuna inanıyor. Ancak kriptolar konusunda yatırımcıları uyarmayı ihmal etmiyor. Cramer, kriptoların spekülatif yatırımlar olduğunu ve yatırımcıların portföylerinin yüzde 5’inden fazlasını oluşturmaması yönünde uyarılarda bulunuyor.

Bitcoin ve daha kripto para piyasasının geneli, son birkaç haftadır tamamen belirsiz ve değişken hareket ediyor. Bitcoin 29.000 ila 31.500 dolar aralığında hareket ederken yatırımcılar için bu dönem kabus gibi geçti.

CNBC analisti Jim Cramer, kripto paralara “inandığını” ve BTC ve ETH satın alınmasını önerdiğini söyledi. Ancak yatırımcıların bunu spekülatif bir yatırım olarak almaları ve portföylerinin yüzde 5’inden fazlasını tahsis etmemeleri gerektiğini söyledi.

Kriptoya inanan Cramer, dijital varlıkları uzun vadeli önemli bir değer olarak görüyor. Kriptoların merkezi olmadığını, zamansız olduğunu ve uzun vadede daha fazla benimseneceklerine inandığını söyledi. Ayrıca Bitcoin ve Ethereum’un uzun vadede olduğunu ve “en meşru görünenler” olduğunu düşünüyor.

Kısa vadeli kriptolar risk olabilir

Kripto pazarının hızlı büyümesiyle birlikte kripto ticareti bugünlerde çok öne çıktı. İnsanlar, kripto fiyatlarındaki momentum dalgalanmalarından yararlanarak kısa vadede kripto yatırımı yapıyorlar. Ancak Cramer, kripto ticaretiyle gelen bazı doğal riskler konusunda uyarılarda bulundu.

Cramer, kriptoların spekülatif varlıklar olduğu konusunda yatırımcıları uyardı ve kısa vade de zararla karşı karşıya kalınabileceğini söyledi. Ayrıca yatırımcılar geçmiş performansın gelecekteki getirilerin garantisi olmadığını hatırlattı

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir