Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.375
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.375
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

CK1 Nedir? Shiba Inu (SHIB) Büyük Duyuru Yapacak!

Shiba Inu (SHIB) ekibinin son zamanlarda yayınladığı gönderiler, en büyük ikinci meme coin’e yönelik yeni bir duyurunun geleceğine dair heyecan yarattı.  “CK1”: Bu üç harf, Shiba Inu topluluğunu heyecan moduna sokmak için yeterliydi. Shiba proje lideri Shytoshi Kusama, terime odaklanan bir dizi tweet yayınladı. İşte detaylar…

Shiba Inu ekibinden gizemli gönderiler: CK1 nedir?

“CK1”, zararsız veya anlamsız bir tweet olsa da, ardından Shiba Growth ekibinin üyeleri tarafından videolar ve gönderiler geldi. 16 saniyelik video, ilk birkaç saniyede “Hey SHIBArmy” yazısıyla Shiba Inu topluluğunun dikkatini çekti. Topluluk daha fazla Shibarium haberi için beklemeye devam ederken, işte CK1 teriminin SHIB için ne anlama gelebileceği merak ediliyor.

Shytoshi, Twitter’da basitçe “CK1” yazan bir tweet attı. Kraken dahil olmak üzere birkaç Growth üyesi daha sonra benzer tweetler yayınladı. Kraken’ın gönderisi bir video teaser içeriyordu. Teaserın en önemli kısmı videonun 10. saniyesinde eklenen “CK1” ifadesiydi. Bu ifade, Shiba Inu topluluğundaki herkesin konuşmasını ve birçok insanın geliştirme ekibinin “CK1” ile ne anlama geldiğini tahmin etmeye çalışmasını sağladı.

Topluluk, CK1 tahminlerini paylaşıyor

SHIBArmy’nin bazı üyeleri, Shiba Inu geliştirme ekibinin videoda Calvin Klein’dan bahsettiğini ve birçok kişinin ekibin önde gelen moda tasarım markasıyla işbirliği yapıyor olabileceğini ima ettiğini öne sürdü. Ancak, bu, Kraken tarafından çürütülmüş gibi görünüyor. Gizemi bozmadan, CK1’ın Calvin Klein ile alakalı olmadığını tweetlediler.

Diğer SHIB sahipleri, CK1 teaserının Paradox Interactive tarafından geliştirilen bir strateji/rol yapma oyunu olan Crusader Kings 1 ile ilgili olduğunu tahmin ettiler.   Ancak Kraken bir kez daha Crusader Kings bağlantısını reddetti. Ekip ayrıca, kodu çözüldüğünde hala “CK1” anlamına gelen “CharlieKilo 1 #SHIBARMY” askeri kodunu tweetleyerek daha fazla kafa karışıklığına neden oldu. Ekip hala “CK1” ifadesinin anlamını açıklamadığından, topluluğun resmi bir duyuru beklemekten başka çare kalmadı. Bu sırada SHIB, yüzde 4.3’lük bir düşüş ile 0.00001674 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir