Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.878
% 1.01
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.878
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Çılgınca Çöken Altcoin’e CNBC Analisti Koştu: Tutun!

Altcoin piyasası, son ayların tüm kazanımını sadece 48 saat içinde iade etti. Terra (LUNA), son 24 saat içinde %97,24’ten fazla değer kaybetti. Tüm çöküşe rağmen, birkaç analiste göre LUNA mevcut çöküşünden toparlanacak…

Ran Neuner, çöküşe rağmen altcoin fiyatının toparlanacağına inanıyor

Terra (LUNA) ve TerraUSD (UST) çöküşünün nedenlerini bu makalede ele aldık. Yazım sırasında, LUNA fiyatı 1 doların altında işlem görüyor.

Daha önce teminatsız stablecoin’lerin “işleyemeyeceği” konusunda uyaran bir kripto para araştırmacısı Hasu, bir stablecoin ihraççısı olarak ahlaki kararın, LUNA’nın sıfıra düşmesi anlamına gelse bile hazineyi koruyarak UST’yi korumak olacağını savundu. Birkaç analist ise LUNA’nın mevcut çöküşünden toparlanacağını iddia ediyor. CNBC’nin kripto traderı Ran Neuner bunlardan biri.

Yakın tarihli bir tweet’te, CNBC’nin kripto para analistlerinden Ran Neuner, LUNA fiyatının çöküşe rağmen toparlanabileceğini şöyle ima etti:

Her saldırı, LUNA’yı daha güçlü kılıyor. Bitcoin’in ilk günleri bunun gibi örneklerle doluydu. Bundan kaçınamazsınız; gerekli bir adımdır.

Do Kwon Terra’ya olan inancını kaybetmedi

UST’ye likidite sağlayan ve geçen yıldan buyana analistlerin dikkatini çekmeyi başaran Terra (LUNA), şimdilerde birçok analiste göre stablecoin UST yüzünden beladan kurtulamıyor. Rezerv eksikliği ve karmaşık algoritmaların piyasa etkinliğini garanti edememesi bunun başlıca nedenleri. IRON algoritmik stablecoin, büyük yatırımcılar tarafından büyük bir satışın ardından fiyat sabitliğini kaybettikten sonra, milyarder Dallas Mavericks sahibi Mark Cuban yüklü miktarda para kaybettiğini söyledi. Öte yandan Kwon, bu olaylardan etkilenmemiş gibi gözüküyor.

TerraUSD, son piyasa gelişmelerinin bir sonucu olarak son zamanlarda çok stres altında. Analistlerin beklediği gibi, en kötüsünün en kötüsü oldu. Bir değil, iki ana de-pegging olayı meydana geldi. Eleştirmenlere göre, beklenmedik durum planları piyasanın mevcut satış baskısına katkıda bulunabilir ve fiyatı düşürebilir. Öte yandan Kwon, Jose Macedo’nun “LFG, UST’yi daha sağlam ama aynı zamanda bir an için daha merkezi hale getirdi” şeklindeki tweetini retweet etti ve bunun doğru olduğuna inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir