Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.791
% 2.84
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.791
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Chronicle Nedir?

Chronicle, kullanıcıların kendi NFT’lerini oluşturabileceği ve alıp satabileceği bir dijital sanat eseri pazarı platformudur . 2021’den itibaren dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar, doğrudan dünyanın önde gelen markalarından lisanslı, kimliği doğrulanmış dijital koleksiyon ürünleri (NFT) satın alabilecek, satabilecek, takas edebilecek, teklif verebilecek ve hediye edebilecek.

Chronicle kendisini bir teknoloji şirketinden çok bir medya şirketi olarak görüyor. Web/Masaüstü ve iOS/Android için kullanıcıların dünyanın dört bir yanındaki sevilen markaların dijital koleksiyonlarını kaydedebilecekleri ve satın alabilecekleri/ticaret yapabilecekleri özel tasarlanmış bir platform oluşturuyorlar. 

Kendine Özgü Etkinlik ve satış seçenekleri;

Kimliği ve orjinalliği doğrulanmış dijital koleksiyon ürünleri için düzenleme ve dağıtım merkezi. Tüm lisanslı koleksiyonlar, belirli bir zaman diliminde (örn. hafta, iki hafta, ay) sınırlı sayıda satılan koleksiyonlarda kategorilere ayrılır. Bu şekilde kapsamlı arama sonucunda yüksek bir arama hızı ile hedef içeriğe ulaşılabilir.

NFT Damlaları

NFT Drop, Chronicle Store’da tükenene kadar mevcut olan bir dizi darphane koleksiyonunun satışıdır. Nadirliklerine göre farklı fiyat noktalarıyla, farklı miktarlarda koleksiyon basılıp, bir koleksiyon altında satılacaktır. Bir koleksiyon parçasının miktarı sabittir. Koleksiyon, belirli bir süre boyunca düşecek şekilde programlanabilir veya hepsi bir kerede başlatılabilir. Bir damla etkinleştirildiğinde kullanıcılar ücretsiz olarak satın alabilecekler.

NFT Gizemli Kutular

Satın alan kişinin satın alırken tam olarak hangi koleksiyona sahip olduğunu bildiği bir NFT Drop’un aksine, Chronicle ayrıca rastgele seçime dayalı Gizemli Kutular çıkarmaya da çalışır.

Bir marka ve/veya franchise dahilinde farklı miktarlarda farklı koleksiyonlara sahip bir koleksiyon, kullanıcının satın alındıktan sonraki noktaya kadar tam olarak hangi tahsilatı alacağını bilmediği durumlarda verilebilir.

Bir gizemli kutu örneği, Ortak, Nadir, Destansı, Efsanevi’de çeşitli miktarlarda 10 benzersiz süper kahraman karakterini içerebilir. Kullanıcı Gizemli Kutuyu satın alarak koleksiyon toplamaya veya biriktirmeye başlayabilir veya nadirliği çeşitli düzeylerde ki NFT’lerini satarak kar elde edebilir.

Chronicle, kullanıcıların bir Gizemli Kutu satın alımından hangi koleksiyon öğelerinin elde edilebileceğini önceden bilmelerini sağlayacak, buna koleksiyonların miktarı ve nadirlikleri ve ayrıca satın alınabilecek Gizemli Kutuların sayısı da dahildir.

NFT Premium Açık Artırmaları

Chronicle, özel dijital koleksiyonlar yayınlayacak ve bunları bir açık artırma yoluyla kullanıma sunacak. Premium Açık Artırma yöntemiyle elde edilen koleksiyonların tümü “Ölümsüz” statüsünde olacaktır (yani, “türünün tek örneği”).

Chronicle, aşağıdakiler dahil olmak üzere, açık artırma etrafında parametrelerin ayarlandığı temel açık artırma modelini uygular:

örneğin;
  • Açık artırma türü (ör. İngilizce, Felemenkçe, Vickery, vb.)
  • Başlangıç ​​fiyatı
  • En yüksek teklif için minimum bekleme süresi
  • açık artırma süresi
  • Katılım şartları

Chronicle Pazarı

Platformunun merkezinde yer alan Chronicle’ın koleksiyon pazarı, kullanıcıların önde gelen markalardan lisanslı dijital koleksiyon ürünleri satın almalarına, satmalarına, takas etmelerine, takas etmelerine, teklif vermelerine ve hediye etmelerine olanak tanır.

  • Satış, takas veya takasla bir koleksiyon parçasının listelenmesi ücretsizdir; bir koleksiyon hediye etmek gibi.
  • Bir alıcı sipariş aldığında, satıcıdan anlaşma fiyatının %5’i tahsil edilecektir. Bu ücret, işletim maliyetini (örneğin blok zinciri ücretleri) kapsar ve Chronicle ile marka sahibi arasında paylaşılan küçük bir telif hakkını içerir. (Tüm alımlar USD (birim fiyat veya sabit para) cinsinden yapılacaktır.)

Chronicle Takım

Proje Yol Haritası

Chronicle Yatırımcılar ve Destekçiler

Token Dağıtım Ve Yayım Metrikleri;

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir