Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.338
% 3.47
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.338
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Charles Hoskinson, Cardano’nun Yeni Dönemini Değerlendirdi

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Voltaire döneminin gelişiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Cardano kurucusu Voltaire dönemini ve bu dönemin neler getirdiklerini değerlendirdi. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Voltaire döneminin merkezi olmayan yönetişimin uygulanması için endüstri standardı olacağını iddia ediyor.

Charles Hoskinson, Cardano’nun Güncelleme Sonrası Dönemi Hakkında Açıklama Yaptı

InputOutput CEO’su ve Cardano kurucusu Charles Hoskinson, ilk Cardano geliştirme yol haritasının son aşamasının milyonlarca Cardano kullanıcısının gücünün kilidini açacağı düşüncesinde. Bu dönemde Cardano topluluğu üyeleri, iyileştirme önerileri sunabilecekler ve böylece ağ hakkındaki gidişatı belirleme fırsatına sahip olacaklar.

Blockchain’in gelecekteki gelişimi, sürdürebilir finansman açısından merkeziyetsiz bir mekanizma olan bir hazine sistemi yardımıyla desteklenecek. Hoskinson, Cardano’nun kripto endüstrisinin geri kalanına merkeziyetsiz yönetimin nasıl yapılacağını göstereceğine inanıyor. Ayrıca merkeziyetsiz Voltaire döneminin şimdiden başlamış olduğunu da belirtmekte fayda var.

Input Output, Voltaire’e doğru ilk adım olan Project Catalyst adlı merkeziyetsiz yönetişim programını Ağustos 2020’de başlatmıştı. Ardından yaşanan gelişmelerle Cardano Hard Fork’u olan Vasil’i ise 22 Eylül’de piyasaya başarıyla sürdü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir