Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.595
% 2.02
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.595
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Celsius, Bitcoin Madencilik Makinelerini Satıyor

Celsius

İflas eden kripto kredi platformu Celsius, 1,3 milyon dolar değerindeki bitcoin madencilik ekipmanlarını satıyor.

Bitcoin madencilik firmaları geçen yıl kripto para birimlerinde yaşanan düşüş ve artan enerji fiyatları nedeniyle ekonomik bir zorluk yaşamıştı. Mdencilik fiyatları daha az karlı hale gelmesi ile şirketler %80 oranında düşüş yaşadı.

Celsius, Bitcoin Madencilik Makinelerini Satıyor

11 Ocak tarihinde New York Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemesi’ne yapılan satış başvurusuna göre şirket yaklaşık 2.700 adet MicroBT M30S ünitesini satışa çıkarıyor.

Satılacak cihazların alıcısı ise Kaliforniya merkezli, çok aileli apartman binalarına, yaşlıların yaşadığı gayrimenkullere ve Bitcoin madenciliğine yatırım yapan küçük bir firma olan Touzi Capital.  Alıcı firma aynı zamanda tüm nakliye masraflarından da sorumlu olacak

Mahkemeye yapılan başvuru dosyasında, alacaklılar için birkaç komisyoncu ve piyasa katılımcısıyla görüşme yapıldığı ve en iyi teklifin Touzi Capital tarafından verildiği belirtildi.

Celsius’un hosting sağlayıcısı Core Scientific de geçtiğimiz günlerde iflas başvurusunda bulundu ve geçen hafta Celsius’un tüm makinelerini kapatacağını açıklamıştı.

İki firma son birkaç aydır hosting anlaşmalarının şartları konusunda anlaşmazlık içindeydi ve Celsius Eylül ayında otomatik durdurmanın uygulanması için bir dilekçe verdi. Firma aynı zamanda Core’un alacaklılarından biri.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca Günlük Analizler için analiz kanalımızı takip etmeyi de unutmayın

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir