Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.106
% 0.25
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.106
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Celcius (CEL) Nedir? İşte CEL Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Celcius (CEL) nedir? Celcius (CEL), kullanıcıların, yatırımcılardan borç almasını sağlayan bir platformdur. Kısacası kripto para kullanıcılarına bankacılık ve finans servisleri sunan bir platformdur. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Celcius (CEL) nedir?

2018 yılının Haziran ayında piyasaya çıkan Celcius, kredi ve cüzdan tipi ödeme gibi hizmetlerin yanı sıra kripto para yatırımları için kullanıcılarına çeşitli ödüller vermektedir. Kullanıcılar, bu platformda faiz geliri elde edebilirler. Ayrıca Celcius’un kendisine ait olan CEL Coin platform içinde kullanıcı ödemelerini hızlandırmak için kullanılmaktadır.

Projenin amacı, hızlı ve ücretsiz işlemlerin yanı sıra varlık mevduatlarından kullanıcılarına yüksek kazanç sağlamaktır. Celcius, kredi almak isteyen kullanıcılarına kripto varlıklarını nakite çevirme işlemine gerek duymadan dolar üzerinden borçlanma fırsatı sunmaktadır.

Avantajları ve dezavantajları

CEL Coin’in bazı avantajları şunlardır:

  • Celcius, kullanıcılarına kripto varlıklarını stake etme ve karşılığında faiz kazancı elde etmesini sağlamaktadır.
  • Kullanıcılar, Celcius platformu üzerinden BTC, ETH, LTC, USDT, DAI ve GUSD dahil 40’a yakın kripto para birimi ile işlem yapabilirler. 

CEL Coin’in bazı dezavantajları şunlardır:

  • CEL Coin, yüksek volatilteye sahiptir bu yüzden ani fiyat düşüklüğünden etkilenebilir. Sert fiyat düşüşü sebebiyle yüksek riskli bir yatırımdır.

CEL Coin’e nasıl sahip olunur?

  • CEL Coin, Hotcoin Global, Gate.io, OKX, Bybit, FTX, OKEx ve ZT borsalarında listelenmektedir.
  • Öncelikle, yukarıda belirtilen CEL Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz.
  • Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz.
  • Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.
  • Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız.
  • Ardından, hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladıktan sonra borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz.
  • Son adımda ise, CEL Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca CEL Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir